escriu-me
My Photo

dissabte, 11 d’agost del 2007

Dissabte, 11 d'agost del 2007



Si teniu temps feu-hi un cop d'ull, dons ho destripa un xic tot...de l'Alicia Sanchez Camacho al TGV, passant per la Trinca, en Machiavelo, en Pedro J i el cafè de barretina...






Lo trist no és que sigui de sorra o elèctric, lo veritablement trist és que s'hagi de mesurar el temps per parlar; al cap de vall trobo més simpàtic que el combustible sigui de Mar Menuda que no pas de Vandellòs...



Agenda:
LLORET DE MAR
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la cobla Foment del Montgrí.
BLANES
22.00. Auditori. Actuació de la Budapest Chamber Orquestra, amb la solista Eva León al violí. Dins el IV Festival de música clàssica El Convent. 22.00. Plaça de l'Església. Actuació de la Casa de Andalucía.


On estan prohibides les obres el juliol i l'agost és en el centre de Lloret, i d'això dir-ne "la major part del terme municipal" és un xic agosarat.
Des de Cala Canyelles hem demanat en varies ocasions que se'ns inclogui dins d'aquest àmbit de prohibició, però sempre se'ns ha denegat i just amb arguments diametralment oposats als que ara sento.
Continuarem demanat-ho...





Les coses gratis cada vegada escassegen més...


Ho poso a tall d'exemple del que pot passar aquí si els responsables de tirar endavant la variant Autopista/Blanes/Lloret no es posen les piles i s'entesten amb un traçat que ja l'informe preliminar, de fa vint anys, qualificava com d'impacte ambiental greu.
Amb la pressa que sembla que hi ha per tenir aquesta infraestructura, crec que és vàlid allò de : "vísteme despacio que tengo prisa..."(no sé si qui ho deia era Carlos III, Fernando VII o Napoleó)
Magister dixit...








I aquí la majoria amb 1 Mb a 39€ al mes amb Telefónica de España...ah!!!, i la línia de telèfon a part