escriu-me
My Photo

dimarts, 6 de novembre de 2007

Dimarts, 6 de novembre del 2007, notícies de Lloret


Això de les xifres de criminalitat no sé com ho compten, però si només reflecteixen els casos en que els Mossos aixequen actes, són més falses que un duro sevillano; per ser fiables haurien de comptar també els turistes que entren per la porta de les dependencies dels mossos i en surten amb la cua entre cames sense haver pogut fer la seva denuncia, doncs no volen perdre tres hores més de les seves precioses vacances o bé decideixen esperar encara les tres hores i quan els toca la tanda en queden frustrats, doncs sense un interprete no els volen ni escoltar, i no perquè parlin txetxè o xinès, sinó simplement francès, alemany o anglès.
Això en una comissaria dels Mossos d'un poble que és la més gran localitat turística...
Així sí que poden dir que en el mercat setmanal quasi no roben a ningú i les estadístiques els hi surten ben maquillades...
Pica-baralla entre partits amb forma de faula...Entre la Ratjada de TV3 i aquest còmic de Tossa, per poc que aporti Blanes, la Selva Marítima directament a Hollywwood...
Tota una serie de mesures que si les llegiu us semblaran ben lògiques i collonudes i que els constructors ja hi tiraven pedres en contra l'altra dia...En en Bush se li podria dir allò de diguem quins amics tens i et diré com ets...i viceversa.
I va haver un temps que els americans eren intims dels afganesos per anar contra els russos i l'amic era Bin Laden , un altra dia l'amic era Sadam per anar contra en Jomeini i mira com estan els pobres irakians.
Els turcs o els pakistanesos a les pregaries diuen:: Alà donem enemics que d'amics ja en tinc un...Parla de la mainada, no dels adults...!!!Segurament aquesta senyora si un dia la roben o li violen un conegut cridarà davant les portes del jutjat a favor de la pena de mort pels detinguts; o també aplaudirà si ve el Sarkozy de turno i tot amenaçant el jutge s'emporta els detinguts a casa seva...???


No feu cas de les frases que he extret, doncs en el fonss de l'article, l'escriptora també aplaudeix Sarkozy... o simplement ataca Zapatero???

13540 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea de Governació Edicte de notificació d'un decret d'Alcaldia
Mitjançant decret d'alcaldia de data 08/09/05 es va obrir expedient sancionador consistent en la infracció quines dades s'esmenten a continuació:
Número expedient: 050027
Nom establiment: BAR MUSICAL MARINER'S
Denúncia número: 05-OVP-008386
Infractor: VASIL KULUMBEG
Data infracció: 29/07/2005
Adreça infracció: C/ Carme núm. 14

13533 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre bases i convocatòria per a la provisió d'un lloc de treball
BASES PER A LA CONVOCATÒRIA D'UN LLOC DE TREBALL DE CAP DEL SERVEI DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA
1. Objecte
És objecte d'aquestes bases la convocatòria mitjançant concurs/oposició públic de la plaça de Cap del Servei de Gestió tributària al Consell comarcal de la Selva.
2. Característiques del lloc de treball
Contingut: exercici de les competències corresponents a l'Àrea de Gestió Tributària com a cap de Gestió Tributària, de Recaptació i d'Inspecció Tributària
Categoria: Nivell A2
Període de prova: 6 mesos
Règim: Funcionari de carrera
Retribucions brutes: 32.538,80 anuals
Jornada laboral: 35 hores

13687 - AJUNTAMENT DE BLANES Anunci sobre licitació d'un contracte
Objecte del contracte:
a) Descripció: Subministrament de llicències de dret de productes Microsoft
http://www.ddgi.cat/bop/faces/consultaF/index.html

Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament