escriu-me
My Photo

dijous, 27 de desembre de 2007

Dijous, 27 de desembre del 2007, les notícies que parlen de la Selva Marítima

La foto del dia a tots els diaris:

Sarkozy i Bruni passen a Egipte les vacances de Nadal, abans de la visita oficial al Caire que començarà diumenge
El President francès sembla dir amb el seu gest: Ai! si em veu la dona...


En un dels paràgrafs de l'article hi podem llegir "Aquest perllongament obre la porta a una futura ampliació de l'autopista fins a Tossa de Mar, d'acord amb el Pla d'infraestructures del transport
de Catalunya.", i, si no vaig errat, aquesta possibilitat de que a Tossa hi arribi l'autopista, igual passa amb Lloret, ja fa molt temps que es va descartar.Quan vaig pel carrer o carretera i veig el típic xulo de cantonada que obre la finestra i zas!!!, el paquet de Malboro per la finestra, és que em sap un greu no haver fet la mili per saber com fer anar un "bazoka"...


Amb els mínims coberts, es millor ser milionari en hores que en diners...


No hi posen qui ho escriu...
El Diari de Girona cada vegada té més descuidada la seva pàgina web.
Han millorat la portada, però, per exemple, la notícia del calendari amb les hostesses de Ryan Air hi porta dues setmanes a la portada, amb gran foto inclosa. Si la volen fer servir de calendari per lo menys que hi posin la foto del gener...
Molts articles d'autor s'en descuiden de posar-hi el nom, com passa en aquest, però no en un, sinó en la majoria.
Moltes notícies quan passes de la pàgina principal, amb els titulars, a voler llegir-ne el contingut, et trobes en que la notícia és solament el titular sense cap altra text.
De vegades no saps on ha passat el que expliquen, com per exemple la notícia següent que penjo entera:
"Recuperen el patrimoni vinculat amb l´aigua
Recuperar el patrimoni vinculat a l'aigua i fer-lo visitable al public. Aquesta es la finalitat que persegueix l'Ajuntament i que ja l'esta duent a restaurar el pou de l'Escultor del carrer de la Pietat.
La primera actuacio que s'emmarca en aquesta linia d'ajuts de recuperacio dels elements patrimonials relacionats amb l'aigua."
No diuen ni el nom del poble

No sé si funciona correctament o no la justícia en aquell país, però més ràpida que la nostre és...


Quelcom hi deu tenir a veure amb els embussos de trànsit...


De vegades també sense tastar-lo pots veure'n la qualitat en el preu...
No és el cas del pernil que li van regalar al meu amic Helmut.
Era una peça de 8 quilos, pota negra, 5 aglans, reserva 2004, però com que no en sabíem el preu el vam testar ahir el matí.
Resultat: dues hores de ganivet amunt i avall, sense pa, amb uns vasos primer de Rioja i després de Priorat i amb una opinió unànime per part dels dos...boníssim.
La meva dona, vegetariana ella i amant dels animals, s'ho mirava tot resant quatre ave-maries pel porc.Que aquestes vagenades no us facin llençar la tovallola del comportament personal. Tancar un llum o una aixeta, quan no és necessari, fa més pel teu entorn que totes les histories que et vulguin vendre...Quasi és tan vell com el caganer aquesta novetat que ens presenten. Hi ha un "flim", The Game, que ja té els seus anys, que va d'això...Si els preus regulats pugen el doble, els que no ho estan i que a sobre són coses controlades per quasi monopolis, no et dic res.
Que Deu ens agafi confessats i amb lloc al cinturó per fer forats abans de la sivella...I que vol aquest senyor!!!, a mi el que em sap greu és que estiguin "menospreciados" i no, prohibits i penats...El conformisme escrit sobre paper...