escriu-me
My Photo

diumenge, 22 de juny del 2008

Diumenge, 22 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Per avui diumenge
==========================

"ENCANTS POPULARS I MERCAT d'OCASIÓ"
Avui diumenge, el Rotary Club de Lloret Mar organitza la XVIII edició del Encants Populars i Mercat de l’Ocasió, a la plaça de Pere Torrent de 10 del matí a les 5 de la tarda, a benefici d’institucions locals.
Tothom està convidat a remenar i comprar !!

==========================

"POSTULACIÓ LLUITA CONTRA EL CÀNCER"
Avui diumenge, PER TOT EL POBLE TROBAREU ELS NOSTRES VOLUNTARIS DISPOSATS A FER UN COP DE MÀ I RECAPTAR EL MÀXIM DE DINERS QUE ANIRAN DESTINATS A LLUITAR CONTRA EL CÀNCER.
A MÉS, AMB EL QUE ES RECAPTI TAMBÉ ES DÓNA SUPORT ALS MALALTS I A LES SEVES FAMÍLIES
==========================

"REGATA DE LA 6ª LLIGA CATALANA DE LLAGUTS"
(Avui diumenge a sa Caleta, 9.30 hores)
==========================










El Sr. Xargayó argumenta la paraula "estirabot" així:
"Si la Generalitat no hagués hagut d'assumir els mil milions d'euros de deute de TV3 (166.000 milions de pessetes), si la policia pròpia no ens costés tan cara, si els 2,4 milions d'euros concedits l'any passat a una escola de Perpinyà es destinessin a l'educació de casa nostra, si el Govern català no fos tan generós en subvencionar entitats de fora de Catalunya, si no haguéssim de mantenir amb diners públics les fundacions dels partits polítics per col·locar militants, en definitiva, si destinéssim els recursos públics a allò que és important, els ordinadors sobrarien a l'escoles catalanes."
I en té tot el dret a dir-ho i a pensar-ho; i resto a l'espera de la rèplica que l'amic Joan, (no l'ex-president del Barça, sinó del Cine Club), em sol fer quan de temes nacionalistes es tracta...


(...) Explica amb tota mena de detalls, cites i localitzacions de l'origen de les frases:
"Paga que és gata" i "Tants caps, tants barrets"
És llarg i mel llegiré més tard; fins i tot potser "esternaiat" a la platja... a la de Canyelles "of course"



Esperem que la figura de l'acudit no sigui el Sr. Crespo , ni la piscina de que parla, la municipal de Lloret...!!!





Fins aquí direu que l'article és una repetició del precedent...però no !!! aquest senyor mostra la seva estranyesa (llegiu millor indignació) cap a
"afavorir un col·lectiu, el que sigui, en perjudici dels altres sense dir-ho clarament, em sembla un frau"
en referència a que se subvenciona els llibres però no la gasolina per als profesionals ( pescadors, canioners...). I fa aquesta comparació:
"Algú s'ha imaginat mai que l'administrador d'una comunitat de veïns pagués les obres de reforma dels pisos de dos veïns amb els diners de tots els propietaris, i la resta dels veïns aplaudissin el gest de l'administrador?"




Moltes vegades sento a les discussions de cafè l'argument de que els ecologistes no saben el que volen doncs de tot en diuen no, fent referència als parcs eòlics i aquí l'autor n'apunta una resposta:
"Aquests col·lectius rebutgen el model d'implantació de les centrals, el del mercat energètic i el del sistema econòmic."
O sigui que tampoc és que diguin no perquè sí...!!!



No és un article anunciador d'actes culturals, sinó ben crític cap els
"socialistes espanyols en el Parlament Europeu... han estat capaços de trencar la disciplina del seu grup parlamentari per votar amb la dreta europea la «desproporcionada» directiva sobre immigració"

La "puntilla" en el lloc precís (perdoneu el símil taurí):
"La gran majoria participem d'aquest "laissez faire, laissez passer". Si algú diu el contrari li diran: «Això són utopies!» I tant, que ho són, i bona falta que ens fan."