escriu-me
My Photo

divendres, 25 de juliol del 2008

Divendres, 25 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquesta nit !!!

Recordeu que del que guanyen les entitats que porten les barraques aquest dies, en surten les misses de tot el que fan la resta de l'any...!!!
==========================
==========================
==========================

Si no vau llegir les notícies d'ahir, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui poca cosa, doncs l'estofat a la plaça de Santa Cristina, l'arròs a can Batlle,
(per cert m'hi vaig deixar la gorra, beig tipus "Livignstone a Zanzíbar"),el vi, el cava, els sigalons i xupitos van fer estralls...
==========================
==========================
==========================


A la foto hi podem veure l'antiga casa on s'hi ubicava el "merendero", avui amb la façana repicada (maca !) i aprofitada pel club de rem Santa Cristina com a vestidors i per guardar-hi material, tota vegada que l'antic local que tenien, a l'altra banda del camí, l'han convertit en un bar, conservant com a prat la feixa de baix; tot i que no m'en agradava inicialment l'idea a quedat prou digne.
M'hi continua sobrant el mur de ciment de l'antic "merendero" que veieu a primer pla de la foto.


Si un dia, fora de temporada, teniu un moment, us recomano una senzilla visita a la bonica vila de Perpinyà per poder entendre el comentari d'aquesta turista.
Quan entres en una botiga mai hi manca el "bon dia/bon jour", ni quan en surts el "gracies/au revoire"; a casa nostre, amb un xic de sort, podràs saber que menja el marit de la caixera del súper, doncs mentre t'està cobrant està de "xàtxara" amb la caixera del costat i rara és la salutació o fins i tot una senzilla mirada.
En el comerç a casa nostre hi ha una preocupant manca de formació i professionalitat...
De totes maneres a la nostra turista no l'importa:
"Té previst tornar a la Costa Brava?
Estic segur que ho faré. "













A Lloret, l'Ajuntament té una ordenança com aquesta que afecta des de la pujada del Rosamar, fins a Fenals, i de la carretera de Tossa, fins a mar, cosa que està molt be, però que provoca una desplaçament/invasió de tota mena d'industrials cap als barris perifèrics i Urbanitzacions, multiplicant per vint els nivells de sorolls, pols, ocupament de carrers amb tota mena d'estris, (contenidors, grues, furgonetes, cotxes dels treballadors), just els mesos en que la gent podria gaudir de les seves terrasses, finestres obertes, piscines...
Jo puc comprendre totes les postures, però el que està passant no és lògic...!!!, i així ho he expressat en diverses vegades al Sr. Crespo, que crec, més aviat que tard, arribarà a entendre que s'hi ha de trobar una sol.lució més enllà de la que apuntava aquest dilluns a Tele Lloret de fer de mitjancer entre els afectats i els industrials (la major part, ni tan sols de Lloret)...




L'Agenda
LLORET DE MAR
Festa major. 12.00. Plaça Pere Torrent. Sardanes amb la cobla Flama de Farners. Seguidament, entrega de premis del campionat social i aperitiu a la gent gran, per commemorar el 24è aniversari del Casal del Jubilat. 17.00. Casal del Jubilat. Concert a càrrec de la coral del casal Tot Cor. Seguidament, festa de celebració de l'aniversari. 19.30. Plaça de la Vila. Sardanes a càrrec de la cobla Flama de Farners. 22.00. Passada dels obrers de Sant Elm pels carrers de la vila, per anunciar la festa de l'endemà. 22.30. Passeig Manel Bernat. Sessió del V Clon Festival, amb l'actuació del grup Legend, banda tribut a Bob Marley. 22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Flama de Farners.
22.30. Passeig Manel Bernat (Roca d'en Maig). Actuació del grup Legend, tribut a Bob Marley. 5a edició del Clon Festival. A la nit. Beach Club. Nit de house amb Dj Carlos Francisco.

BLANES
Festa major. 11.00. Missa a l'Asil, amb motiu de la festivitat de Sant Jaume. Actuació dels capgrossos i la cobla del Col·legi Santa Maria. 19.00. Plaça de la Verge Maria. Sardanes amb la cobla Rossinyolets. 20.00. Plaça de l'Església. Espectacle i festa pirotècnica del 5è aniversari de la colla de diables de Sa Forcanera. 22.30. Des de la roca de Sa Palomera. XXXVIII Concurs internacional de focs d'artifici, amb la Pirotècnia Pablo. 23.30. Passeig de la Marina. Actuació del grup Apache. 23.30. Plaça dels Dies Feiners. Espectacle musical amb Regina dos Santos, Exòtic Ballet, Jordi Garcia El Maño, i la màgia d'Alls Kin. 23.30. Plaça dels Pins. Concert de la Vbella banda de swing de Blanes. 23.30. Sa Costa Barrakes, al camp de futbol dels Pins. Actuació dels grups Discípulos de Otilia, Costo Rico i un grup local.

TOSSA DE MAR
Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Cala Morisca pel camí de ronda, per diumenge, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Lloret, per dissabte, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme.

VIDRERES
18.00. Casal del jubilat i el pensionista. Ball amb Àngel i Pol.




Segur que també van venir a Santa Cristina, doncs són les 8.00h i encare tenen penjat el d'ahir...!!!