escriu-me
My Photo

dimecres, 24 de desembre del 2008

Dimecres, 24 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Des de Canyelles...


Demà, diada de Nadal, no hi haurà "servei de Notícies" i com que els periodistes per Nadal fan festa, és més que probable que per Sant Esteve tampoc hi hagi res...

"El regidor de comerç, Víctor Llasera, assegura que, de moment, "a l'Ajuntament només ens arriben felicitacions". A partir ?d'ara, Lloret "obrirà la perspectiva a franquícies i empreses fortes consolidades" diu Llasera"


"Només queden 200 dorsals per tancar les inscripcions."




"en el cas del telefonet, per la quimera de tenir-los controlats, i en el de l'ordinador, per treure-se'ls de sobre"

Ja fa dies sortia una carta molt semblant i que també reclamava "el dret d'empara": "Per això necessitem comptar amb un dret d´empara (menjar, roba i llit) constant, permanent i imperible, que no desaparegui als divuit anys d´edad." ???



Tot i que aquesta sentència ja fa dies que es coneix: "Una sentència del 28 d'octubre passat del contenciós administratiu, s'ha desestimat la denúncia del PSC." el sr. Crespo la va posar sobre la taula en el Ple d'aquest dilluns a ran de que " el portaveu socialista, Gregori Elorza, acusés l'equip de govern de voler externalitzar els serveis del municipi".
Suposo que el sr. Elorza va treure el tema de l' externalització de serveis per una explicació de l'equip de Govern en relació al servei de internet per wiffi que es vol posar i que l'idea seria que fos un servei de pagament per utilització i totalment aliè a l'Ajuntament, que donaria/explotaria una empresa privada pel sistema similar als de les targes de telèfon.
Haurem d'esperar a veure com acaba, la veritat és que quan pensava en aquest servei no me'l imaginava d'aquesta manera... Hi han avions que et cobren els auriculars per veure la tele... i quan baixes sempre et queda el regust d'un mal servei...



"Les obres suposen, segons argumenten les mateixes fonts, el desplegament per etapes del pla d'infraestructures del transport de Catalunya, que preveu una carretera futura fins a Lloret i posteriorment fins a Tossa."

"Blanes ha interposat un recurs administratiu contra la decisió de l'Estat de fer passar el traçat a prop del santuari del Vilar i del paratge de Sant Daniel de Tordera."



A dalt hem vist que a Tossa els càrrecs electes s'han apujat el sou; a Palamós s'els congelen, igual han fet aquí a Lloret
A Palamós també s'els deu haver disparat la factura de telèfon com aquí i hi han posat fre, (aquí a Lloret es va haver d'aprovar una modificació de crèdit per abrigar la compta del telèfon doncs s'havia constipat d'un 30%...)




"El progrés cultural no només contribueix a construir economies més fortes, sinó també i sobretot a formar una ciutadania més crítica i implicada."

Aneu amb compte amb els excessos i si beveu al menys no conduïu...

Tailàndia té una greu problema amb els periodistes i el sexe a tall del que passava/passa a Lloret amb l'alcohol; tot i que no crec que el turisme que visita aquelles precioses terres per motius de sexe vagi més enllà d'un cinc per cent... "La indústria tailandesa del sexe nota les conseqüències del conflicte polític intern i de la greu situació econòmica mundial
Tailàndia era la major destinació de turisme sexual del món fins al 2005, quan va ser desbancada pel Brasil."




Es van aprovar en el ple d'ahir amb els vots a favor de CiU i PP i en contra de tota l'oposció."





"A Tossa ahir: El capítol d’inversions només preveu 233.000 euros perquè les inversions es faran amb el milió d’euros que atorgarà el govern central. També s’opta a una línia d’ajut de 4 milions i mig de l’ICO-turisme"



"A Palafolls es remodelarà l'enllaç d'accés perquè la nova C-32 connecti amb la GI-600, que uneix Tordera amb Blanes. En aquest punt es construirà una rotonda elevada sobre el tronc central de l'autopista."



Deuen celebrar el Nadal australià doncs estem a 24 i encare hi tenen el d'ahir...( 6.54h)



Pla Especial de la Residència Esportiva (PE-2), d'iniciativa de la mercantil Development Diagnostic Company SL i redactat per l'enginyer Xavier Frigola i Mercader,

Pla de Millora Urbana per l'Ampliació de l'Edificació Auxiliar a l'Hotel Santa Marta, d'iniciativa de la mercantil HOSAMA SA i redactat per l'arquitecte Carles Subirà i Papell,