escriu-me
My Photo

dimecres, 20 de maig del 2009

Dimecres, 20 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

També el Casal de la Parròquia !!!

========================
========================
========================

Aquest divendres, 22 de maig a les 8 delvespre al Casal de l'Obrera el Pla Educatiu d'Entorn ens convida a la xerrada-col·loqui "¿Lo estamos haciendo bien con los adolescentes? Derechos y deberes de nuestros jovenes" a càrrec de Emilio Calatayud, magistrat i jutge del Jutjat de Menors de Granada.



"La nova data per acabar les obres, segons van avançar des del consistori fa dos mesos, és que es retardin fins a l'any que ve."
És corrent veure pels bars el cartell de "hoy no se fía, mañana sí", plenament aplicable a què l'any que ve algú ens pugui dir "l'any que ve"


L'article acaba canviant el títol del SÍ i NO pel de "vacunes cares, vacunes barates?"


Es nota que a Olot hi ha diners... Surt n'Arcadi Calzada d'Olot i ja parlen d'un altre olotí: l'alcalde d'Olot; tot i que com podeu veure mes avall, en El Punt apunten pel càrrec l'economista Manel Serra i Pardàs.
Si he d'apostar per un dels dos, tot i que soc garrotxí, em quedo amb en Manel Serra...


El soroll mata poc a poc, així que si no tens pressa, tranquil.

"L'acord preveu el desplegament d'un pla d'acció en aquest sentit, i l'organització d'una jornada centrada en la qüestió."
Algú va dir que si vols que quelcom no se sàpiga munta una comissió d'investigació; la frase es podria traslladar al món de l'ecologia i diria: si vols quedar be sense fer res munta unes jornades...

Naturalistes de Girona, una associació que a casa nostra ja fa anys es va prendre la molèstia de quant es començava a parlar de la futura variant cap a l'autopista recomanar-ne un traçat amb el menor impacte ambiental possible i que ja seria hora que algú ens digués si s'ha tingut en compte o per on "cony" pensen fer passar-la. Espero que no ens en assabentem pel soroll de les màquines...!!!

L'autor fa referència als textos dels fulletons i triptics: "els fulletons cuidats, capaços de defugir els llocs comuns, les reiteracions i la monotonia narrativa, han de ser una exigència habitual dels usuaris"
Jo hauria de ser l'últim en dir quelcom de les faltes ortogràfiques doncs en soc usuari empedreït, i per això no em posaré ni amb els cartells dels bars que resen "sarqila bartamento", ni tampoc amb les cartes dels restaurants amb unes traduccions de pa sucat amb oli, però això no treu que s'hauria d'exigir als fulletons oficials que no hi hagués faltes d'ortografia i a la fe que n'hi han.
Us poso la foto d'un prospecte sobre senderisme que s'ha donat durant temps a les oficines de turisme, no sé si encara en queden, on a la portada la traducció al francès deia RANDONÉE quan hauria de ser amb dues "N": RANDONNÉE




Avui el sr. Domènech ens recomana un poeta, l'olotí Joan Mercader: "em sento seduït per les imatges esplèndides dels versos, sovint lliures, del poeta d'Olot que, aquesta vegada, amb "Quart minvant" toca, amb punyent profunditat, la tardor de la vida i el camí cap a la mort. "



"la Selva deixarà de rebre el senyal analògic el 31 de desembre d'aquest any"


"Tot i la seva vinculació al PSC, Manel Serra reuneix, sobretot, el perfil econòmic que anhela l'actual direcció financera de Caixa Girona. De fet, la majoria dels nous membres que la Diputació ha nomenat estan relacionats amb el món empresarial o l'econòmic."


L'autor es pregunta: "que menys de mil morts junts a l'Àfrica no tenen per què ser notícia a Europa, però i una vaga a la veïna França contra el model universitari neoliberal que ens imposen, tampoc?"





Escoltar AQUÍ Francesc Oliva, regidor de promoció econòmica

Aquests en són alguns dels que en sortiran;
La foto la vaig fer ja fa dies i ells encara no l'han vist.










No esta accessible, 7.23h. Demà ho miro i si hi ha quelcom us ho poso...

Tot i que cada vegada n'hi han menys, el Conveni dels "porters"...