escriu-me
My Photo

dijous, 25 de juny del 2009

Dijous, 25 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

"L'Associació Pinya de Rosa ho denuncia i demana la dimissió del delegat de Medi Ambient a les comarques gironines, el Sr. Santos, per la seva ineptitud de com s'ha portat el cas."

El titular de la notícia és "La UVic premia els treballs de recerca de vuit gironins", però on n'expliquen amb claredat el contingut és en el sub-titular: "El c cogiata praeclare eloqui possent non nulli studio et usu oraverunt cuius te pa principem co" (algun recepcionista de càmping d'aquests que parlen tantes llengües ens ho traduirà...)??)




«Qui vulgui tirar coets, que agafi una barca i se'n vagi dues milles al mig del mar»
Ja parlant de mig de mar, i tot i que no té que veure amb el foc, m'agradaria denunciar el catamarà que porta turistes d'excursió simulant una disco que ahir a la tarda es va passar un ou, per no dir tots dos, amb el volum de la musica amb que va obsequiar tota la façana marítima. Lo d'ahir a la tarda va ser massa, si estàveu a la platja a les 4h ho vau poder escoltar, però és que així és cada dia. Si l'Ajuntament no hi pot fer res per ser una activitat dins a mar, suposo que sí deu disposar de terceres vies com per fer veure als propietaris que així no es pot anar...


El sr. Sánchez s'ha aixecat optimista avui...

Doncs ja són ganes de voler emprenyar...







A l'apartat de Pollastre i capó (MQ)" i trobem: Carns 2003 de Blanes
A l'article, ben interessant per cert, hi trobem les diferents descripcions dels distintius: "ETG, IGP, DOP, MQ, DG"
Per exemple la "Q" pel pollastre en fa aquesta descripció, on tot i que no parla de l'alimentació que rep (?), sí que en descriu les condicions d'engreix, de transport, ... o sigui en reconeix, poc però ho fa, la dignitat de l'animal.
"Tenen la Marca Q les estirps seleccionades de creixement lent. La recria es fa en locals on la densitat no pot superar els 11 animals per m². L'edat de sacrifici mínima és de 77 dies i l'escorxador no pot estar a més de 75 km."

"A partir de demà es pot trobar als quioscos al preu de 4 euros"


Fa referència a la carta que us posava el divendres passat del sr. Joan Grimal, de Palafolls, en que denunciava l'expulsió de voluntaris del Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia de Barcelona i diu que no era com el sr. Grimal explicava.
El sr. Martí aprofita l'avinentesa
"per fer un reconeixement de la tasca dels voluntaris, reiterar el seu compromís en la defensa dels drets i el benestar dels animals que té acollits a les seves instal·lacions, i fer una crida urgent per a la seva adopció, especialment ara que s'inicia l'estiu, el període més crític de l'any pel que fa als abandonaments d'animals de companyia, una desgraciada realitat que la nostra societat encara no ha estat capaç d'eradicar."

"Gent així et reconcilia amb alguna cosa oblidada, allunyada de l'Església oficial"
De vegades en algun funeral, no de Lloret sinó arreu, les paraules de l'oficiant no tant sols no reconforten sinó que semblen buides...; de vegades tant el mort com la família que l'acompanya és la primera vegada que entren a l'església i aquí se'n pot entendre la buidor, emperò en d'altres les paraules de l'oficiant no tenen justificació més enllà de donar compliment a un tramit...
Perdoni'm
mossèn Jesús però havia de buidar el pap...

L'article va d'una anada amb metro de l'autor o un home en cara de sospitós se li va asseure al costat. El que és divertit és la descripció que fa de les ensenyances rebudes al llegir Freud: "«Manuel, no facis cas de la cara de sospitós d'aquest home; no hi ha cares de sospitós; l'home, la veritat de l'home, s'ha de buscar al seu interior, en l'ego, en el superego, en el subconscient, no en la cara; la cara no diu res, ningú tria la seva cara.» (Freud és el pare dels bonistes i el refugi dels advocats)."


"Per a més informació o per a resoldre dubtes, poden consultar la pàgina web www.consum.cat, posar-se en contacte amb el servei de l'OMIC de l'ajuntament o bé trucar al 012."


per infracció
a normes regulades a l'Ordenança Municipal
de Control i Tinença d'animals
Marcos Sánchez Álvarez 60€




Contractar el Sr. David Lanero Garcia,i dins l’especialitat de paletes a Lloret de Mar del Taller d’Ocupació VI.
Segon. Contractar el Sr. Eric Poncela Aznar, dins l’especialitat de jardineria a Lloret de Mar de l’Escola Taller la Selva V.


suspendre
temporalment el termini de presentació de
propostes al concurs per a la selecció del soci
de l’empresa d’economia mixta pel servei
públic de gestió comarcal de residus municipals,
fins que es resolguin les al·legacions
presentades pel grup d’ERC als plecs de
clàusules corresponents.