escriu-me
My Photo

dilluns, 1 de juny de 2009

Dilluns, primer de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui ben poca cosa..., és dilluns i a sobre festa a molts llocs...


"Durant molts segles, totes les dones vam ser menors d'edat. L'imperi del masclisme. Quins temps aquells, oi?"


"s'han distribuït, per nombrosos fanals, parets i marquesines de Lloret de Mar, diverses fotografies del jove desaparegut, acompanyades del número de telèfon de contacte 972 24 09 15, per si algú en pot facilitar cap informació."

El sr. Agramunt segurament no coneix que el port de Lloret, a Cala Canyelles, també està enreixat, però que jo sàpiga fins ara ningú n'ha fet escarni.
El que sí s'ha reclamat i en aquest sentit anaven les al.legacions a la renovació de la concessió que es va fer aquest any passat presentades tant per part de l'Ajuntament de Lloret, com per l'Entitat de Conservació de cala Canyelles, era la desaparició del tancament d'un tros de la platja on s'hi guardaven remolcs; aquestes al.legacions van estar ateses i estimades però la tanca encara hi és... Esperem que només sigui per garantir provisionalment el pas dels vehicles que han re reforçar l'escullera..."L'àlbum consta de 72 pàgines a color, i el seu autor és en Joan Codina Negre"


Normalment el que llegim del sr. Santi Vilanova són articles, però avui es tracta d'una entrevista:
Pregunta:
"Pujol no va fer cap aposta per les energies alternatives?"
Resposta: «Pujol es mofava de les energies renovables; si li preguntaves pel tema deia que la solució era l'energia nuclear. Pere Durant Farell li havia venut molt bé la política nuclear, i la prova és que ara CiU amb el programa europeu ha tornar a obrir la caixa de Pandora del tema nuclear. És preocupant.»

Doncs tampoc sembla tant descabellat...

"La facultat de Medicina de Girona ja ha engegat de manera oficial la donació de cossos a la ciència. Tothom que ho vulgui se'n pot informar a través de la seva WEB

"Assignatures pendents: reciclar els professors i, és clar, posar ample de banda a les escoles que encara no en tenen."

Bon refrany per un poble que viu del sol i platja...Hi ha un vídeo dels manifestants, això sí, primer us haureu d'empassar una propaganda d'Hugo Boss...:
Per veure'l no cliqueu pas sobre el vídeo sinó sobre el link de la notícia."reguladora de la taxa per l’estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals"


Avui a Barna és festa i per això no hi ha DOGC