escriu-me
My Photo

dilluns, 31 d’agost del 2009

Dilluns, 31 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquesta tarda, a les 7h:
acte informatiu i de protesta davant el circ...


S'ha convocat un acte informatiu i de protesta per avui dilluns dia 31 d'agost a les 19h davant les portes del circ que hi ha instal·lat enfront del Camping Tucán a Santa Clotilde, amb la intenció de denunciar el maltractament físic i psicològic que pateixen els animals que són explotats pels circs com el que hi ha ara instal·lat a Lloret i també demanar a l'Ajuntament que no permeti que circs d'aquest tipus s'instal·lin de nou a casa nostra...
L'acte està organitza per
AnimaNaturalis

Sota una pancarta amb el lema: "ELS ANIMALS NO SÓN PALLASSOS" es repartiran fullets explicatius als que estiguin fent cua per assistir a la funció de circ.. (encara que després entrin al circ; després tal vegada ho llegeixin, s'ho repensin i ho comentin amb els seus amics i familiars... ); (no es tracta de cap manifestació sinó d'un acte informatiu al que tots hi esteu convidats...).

"Protestem l'últim dia de funció perquè volem demanar a l'Ajuntament de Lloret de Mar que no torni a donar permís per a instal·lar-se a aquest tipus de circs.
A Barcelona i a Lleida ja no els permeten l'entrada des de fa anys, i volem que ciutats com Lloret de Mar segueixi l'exemple i es converteixi en una ciutat més respectuosa amb els animals"
, diu Aïda Gascón, Coordinadora de la Campanya "Circs Sense Animals" de AnimaNaturalis

En aquest enllaç hi podeu trobar una carta per enviar al Sr. Alcalde demanant-li que si us plau no permeti mai més espectacles que utilitzin animals en el nostre poble. Només heu de fer un copiar/enganxar.

Fem-ho pels animals !!!


=====================
=====================
=====================


Aquest divendres:

lupa AQUÍ




La part economicista no em sembla suficient excusa com per no ampliar la prohibició sobretot tenint en compte que hi ha la part dels treballadors que no tenen perquè patir un ambient laboral nociu i que no solament molesta sinó que mata...


Poso la carta no per ajudar a denunciar a qui li va vendre el gos "Us recomanem que si voleu comprar un gos no aneu a (...)", sinó per fer palès que si de veritat voleu un gos no cal anar a una botiga o a un criador a comprar-lo, (millor dit, fer-ho és quasi un crim per la sobre-explotació que les mares amb pedigrí de certes races pateixen, per la consanguinitat dels procreadors...), i menys amb la quantitat de gossos abandonats que omplen a vessar les instal·lacions de les protectores.
Feu una ullada al
Centre d'acollida d'animals de Tossa i ho podreu comprovar...



Sembla que la iniciativa sortosament té continuïtat amb l'Ajuntament de Figueres al front: "De moment, Càritas i l'Ajuntament de Figueres ja han arribat a un acord per instal·lar una segona botiga d'aquestes característiques"









Ahir una senyora escrivia una carta al Diari de Girona amb el títol "Què passa de veritat amb el GR 92?", i descrivia un panorama semblant per cala Morisca; a lo millor s'hi hauria de fer quelcom com per recuperar-ne l'aspecte i funcionalitat doncs crec que és una part del nostre patrimoni natural del que també cal tenir-ne cura...
A ran de que just ahir es parlés de cala Morisca un de vosaltres em feia saber que hi havia vist una proliferació d'algues que no li semblava pas normal, sinó més aviat fruit d'una concentració indeguda de nitrats/fosfats i es preguntava si no s'hi estaran fent abocaments des d'algun clavegueram... A lo millor fora bo que a qui li correspongui hi faci una ullada...


Tant costa guardar-se el petit paperet en que venia embolcallat i un cop mastegat embolicar-lo amb ell i desar-ho en una paperera ???
De totes maneres a aquests incívics que consideren que el carrer és seu quasi que lo millor és la recomanació que els fa el Sr. Matas:
"Convé recordar a tothom que, a més de l'opció de llençar-lo a terra, hi ha també la d'empassar-se'l " i ell no ho diu, però ja ho dic jo, que fent-ho tant de bo els hi quedi enganxifat a la glotis... !!!

Llegint a l'atzar aquest tros de l'article per un moment he pensat que el Sr. Riera vindria aquesta tarda a l'acte de protesta en contra del circ per l'explotació i tortura que dels animals fan, però també m'ha estranyat que parlés de manifestació quan del que es tracte és senzillament d'un acte informatiu i protesta i al que hi esteu tots convidats...
Llegint un xic més he vist que de la mani que parlava era perquè
El Tribunal Constitucional sembla que està ultimant la seva potinejada de l'Estatut prepotinejat"
Aprofitant que el Pisuerga no passa per Mallorca, ja que hi som, hi poso fins i tot foto:

No us oblideu d'enviar-li el mail al Sr. Alcalde...!!!



És una entrevista a un pagès de la Vall de Boí i es queixa de lo deixada que està de la mà de Deu la pagesia: «Un drama. Sap a quant em compren la carn dels animals que pasturo i a quant es ven al mercat? No en tinc per res. No és estrany que el jovent se'n vagi.»
Ell del Parc Nacional d'Aigüestortes i el romànic de la vall. que ha rebut la consideració de patrimoni de la humanitat no en viu ni en vol viure, ell reclama uns preus justos per la seva feina: «Sí, sí, el romànic», com volent dir: «En tirarem bon tros a l'olla, del romànic.»








expedient administratiu de constrenyiment
núm. 20761 que s’instrueix en el
Servei de Gestió Tributària contra els deutors
SINGLE TEAM LLORET, SL, per dèbits a
l’Ajuntament de Lloret de Mar


expedient administratiu de constrenyiment
núm.21270 que s’instrueix en el Servei
de Gestió Tributària contra els deutors EURO
ROTO, SL, per dèbits a l’Ajuntament de
Lloret de Mar






Avui subvencions!!!: AMPA'S, Escoles, Ajuntament... ull !!!