escriu-me
My Photo

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Dilluns, 26 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima



millor mitjà de difusió de la fotografia d'Espanya !!!


En reunió celebrada a Andorra, tant les federacions nacionals de fotografia com les entitats federades, van decidir atorgar, per unanimitat, aquest prestigiós guardó pel qual es premia a MontPhoto, el concurs de fotografia organitzat a Lloret de Mar amb una antiguitat de 13 anys, com al millor mitjà de difusió de la fotografia d'Espanya pel 2009-2010.

Recordeu que ja podeu consultar les fotos que han passat a la gran fase final AQUÍ
Deliberació final el 5 de desembre

=====================
=====================
=====================


Per demà dilluns
El Fòrum Social Català
us convida a la xerrada informativa sobre FSCAT

Serà dilluns dia 26, a les 8 del vespre, al Puntet.

A la reunió vindrà un membre de l’organització FSCat-Barcelona per informar les entitats, col·lectius i persones de la societat civil de Lloret, en què consisteix FSCAT a LLORET.

El Fòrum Social Mundial (FSM) és una trobada anual que porten a terme diversos moviments socials, amb l'objectiu de celebrar la diversitat, discutir temes rellevants i buscar alternatives a les problemàtiques socials derivades del neoliberalisme i la globalització econòmica. Inicialment va ser proposat com a contraposició al Fòrum Econòmic Mundial que es realitza anualment a la població Suïssa de Davos on es reuneixen les elits econòmiques, financeres i polítiques d'arreu del món,
El FSM, segons les declaracions aprovades, pretén ser un espai obert i democràtic, un punt de trobada de l'esquerra mundial i del moviment altermundista o antiglobalització.
Al Fòrum Social Català a Lloret, Qui hi pot participar?
Està obert a totes les entitats , col·lectius i persones de la societat civil amb l’excepció dels partits polítics, organitzacions governamentals, militars o violentes.
Us hi esperem .

Lloret també creu que

UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE


=====================


També aquest dilluns:
A la mateixa hora que la reunío de Fòrum Social Català a Lloret ( a les 8h),

Ple de l'Ajuntament



Com que no tenim el do d'ubiqüitat haurem d'escollir doncs les dues convocatòries són a la mateixa hora.
Jo personalment m'interessa més la proposta del Fòrum Social Català així que aniré al Puntet, i si acabem aviat m'acostaré a sentir el Ple no sigui que a darrera hora hagin inclòs
una moció d'urgència en el sentit de prohibir l'estada a Lloret de circs on facin servir animals...

Com veieu tinc més moral que l'Alcoiano !!!
Tot i que tocant de peus a terra crec que serà millor no esperar-ne res...



=====================
=====================
=====================


Aquest dimarts:






Imatge que la promotora mostra al web sobre el gran complex.
http://www.cadaquescaribe.com



La Sra. Ros fa un al·legat anti-avortista recordant-nos els lemes que lluïen les pancartes de la manifestació de Madrid a la que ella va assistir: "El dissabte dia 17 d'aquest mes, vaig ser a Madrid i m'esperava veure-la a vostè o a algun membre del seu equip de govern"
"Els lemes destacats durant la manifestació: "Vida sí avortament no; No pot ser que un ésser humà no pugui néixer; Cada vida importa; País avortista país tercermundista; Zapatero la vida el primer""


***molins de vent a l'Atlàntic nord que podria generar 10.000 megawats i alimentar més de 8 milions de llars
***La Injecció directa d'alta pressió: solució per a les emissions de camions de grans dimensions, (un mercat de més de 1600 milions de motors dièsel).
***forns solars que ja s'utilitzen a més de 130 països
***Waterhealth International comercialitza petites plantes potabilitzadores per als països del sud que permet subministrar aigua potable
***No tot pot ser reciclat i les tecnologies actuals per a l'eliminació de residus provoquen contaminació.
La gasificació per plasma és un procés redefinit per una empresa canadenca que, mitjançant càrregues elèctriques permet reconvertir les escombraries a tres productes amb valor en el mercat.




El titular és un xic tendenciós doncs no es tracta de cap nova partida sinó que parla dels ajuts que "128 municipis catalans han demanat per poder finançar millores en 213 urbanitzacions catalanes. Aquests municipis han sol·licitat acollir-se a la primera convocatòria d'ajuts de la nova llei d'urbanitzacions, una espècie de llei de barris que preveu sufragar part de les millores en urbanitzacions construïdes entre els anys 1956 i 1981 que encara no disposen de serveis bàsics com l'aigua, llum i clavegueram, i que estan fora d'ordenació ja que, fins i tot, algunes d'aquestes es van construir en sòl no urbanitzable"

"Els 5.000 milions d'euros seran per a inversions sostenibles i no per obrir i tancar rases, però el fet que els ajuntaments puguin dedicar fins al 20% dels diners a despeses normals de caire social indica que part del pla és simplement ajudar les corporacions locals a pagar la nòmina"





"Selva:
Santa Coloma.de
Farners
Arbúcies
Sils
Caldes de Malavella

Maresme:
Canet
Premià de Mar
Arenys de Mar
El Masnou
Sant Pol de Mar
Argentona
Tiana
Vilassar de Dalt"


Una entrevista molt interessant, igual que la conferencia que va donar a Blanes dies enrere i que ja us en vaig informar.
Tot l'article no te desaprofitament però n'extrec una frase:
"Quan fem una anàlisi dels mitjans, els tòpics que hem de desterrar són els de la neutralitat i la imparcialitat. El sol fet d'oferir-nos una o altra notícia ja suposa adoptar una posició"
Un modest exemple del que significa aquesta frase el podeu veure en aquest resum diari que us envio. De les més de 150 notícies que conformen un diari jo només us en ofereixo 7 o 8 i amb un criteri totalment subjectiu i manipulador (amb perdó ;-) ). Si jo que en principi no tinc cap interès inconfessable com per ser així de subjectiu actuo així, què no faran els que amb el seu comportament omplen butxaques... i que davant d'un allau de 3000 notícies, la major part ja induïdes i interessades, han de triar-ne unes poques, (20 un telenotícies), i per lo tant decidir que 2880 no cal explicar-les i que és més important un mort per grip a New York que 10.000 per fam a Etiopia...
Llegiu l'article si disposeu de dos minuts, el Sr. Serrano ho explica molt millor...


"una metròpoli d'uns 6.000 gratacels de més de 100 metres d'alçària. "
Si els "xangaiesos" respecten l'hora de llançament tampoc hauria de ser tant greu; per exemple es pot fixar de les 8h fins a les 8.15h i llavors ja saps que no has de sortir al carrer. I per recollir-ho cap problema doncs és ben conegut que en són molts els xinesos...

"Però són sans els components que utilitzen les cremes solars per a protegir-nos dels raigs solars? "







instància
presentada pel Sr.Ricardo Gómez Villagran en
nom i representació de la societat IBERBANDA
SA, per a la prestació de serveis de
comunicacions electròniques (banda ampla), al
polígon 8 parcel·la 4 (Aiguaviva Parc)





"Durant el període del 10 de novembre de 2009 (00.00 hores) fins al 9 de gener de 2010 (24.00 hores), tots dos inclosos, es prohibeix la pesca d'encerclament dins la zona compresa entre la demora de 135º traçada des de la desembocadura del riu Tordera (en situació 41° 39. 0 N i 02° 46. 8 E) i la frontera amb França."

Projecte d'Obres de reforma d'un local sense ús al carrer de Joan Fuster i Ortells, núm. 12-14 a Lloret de Mar, d'iniciativa municipal i redactat pels Serveis Tècnics Municipals