escriu-me
My Photo

diumenge, 29 de juliol del 2007

Diumenge, 29 de juliol del 2007 (Lluna plena)

Si teniu algun llunàtic a la familia, avui millor no li porteu la contraria...(Foto d'aquesta nit)











L'Agenda d'avui:
LLORET DE MAR
Festa major de Santa Cristina. 17.00 a 20.00. Ses Escoues. Exhibició de les puntaires de Lloret. 22.30. Estany del Modelista, a l'avinguda El Rieral. Navegació nocturna de vaixells per radiocontrol. 22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Mediterrània.
BLANES
Festa major. 19.00. Cala Bona. Sardanes de l'Aplec de l'Amor, amb la cobla juvenil del Col·legi Santa Maria. 21.00. Sopar popular. 22.00. Concert amb Ocumé i Always Drinking Marxing Band. 22.00. Plaça de l'Església. Actuació de la coral rociera Romero Verde. 23.30. Camp de futbol dels Pins. Concert amb l'actuació dels grups Uge, Toracinas, Revolta 21, Camarada Kalafnikof, Dos minuts d'odi, Abeja Reina, Viejo Jack i Provisional. Animació amb Batucada. 22.00. Auditori. Gala lírica del 44è Concurs internacional de cant tenor Viñas, Liceu de Barcelona, amb Tina Gorina, soprano, i Stanislav Angelov, piano. Dins el IV Festival de música clàssica El Convent.


Ja ho va fer el seu dia quant va armar a Sadam Husein, també per por a l'Iran de Jomeini, o quant va armar als Talibans perquè s'enfrontessin als russos, o quant va armar a Bin Laden amb el mateix motiu...
És que són burros o ho fan amb mala fe ...?


A veure si és veritat, perquè lo d'Àfrica clama al cel...



La gent encara no té clar que el turisme és una industria.