escriu-me
My Photo

divendres, 27 de març del 2009

Divendres, 27 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Bon dia,
Convindreu amb mi que aquesta preciositat és la criatura més maca que Déu, (la meva neboda), ha parit. Va néixer ahir, es diu Joel, i ha convertit el meu germà en avi i la meva mare en besàvia...
Per molts anys Joel...!!!

========================
========================
========================

Avui divendres:
Avui divendres, 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, la companyia argentina "Los colifas" presentarà a l’Espai XXS l’espectacle "Mate y chocolate". Es tracta d’una divertida comèdia sobre les relacions de parella
========================
========================
========================

per dissabte:
========================
========================
========================

Perdoneu el retard però he tingut molts problemes amb l'ADSL aquest matí...

"El president de l'associació de veïns, Lluís Riera, explica que, en un primer moment, el projecte més important que es vol dur a terme a l'ermita és la construcció d'un soterrani a la plaça del darrere de l'edifici en el qual s'establirà un museu de la pagesia"


"l'associació Xatrac està especialitzada en la divulgació del medi natural i disposa de fotògrafs i càmeres professionals"





Ho situen principalment a València: "Els eurodiputats socialistes culpen la Comunitat Valenciana de l'últimàtum rebut des del Parlament Europeu", però tampoc cal anar molt lluny per veure barbaritats semblants...


Si s'en coneixen tots aquests detalls com és que no els detenen ???
Ja fa anys a una amiga que va venir a passar el cap de setmana li van robar el "600"; vam anar a la policia a denunciar-ho i el funcionari de tor sense ni moure les pestanyes ens va dir: "
Ah sí, lo típic... Mirin això és una banda de Mataró que cada dissabte ve de marxa a Lloret i per tornar a casa roben un "600". Els aconsello que facin una volteta per Mataró i veuran com el trobem"... TEXTUAL !!!
Vam anar a Mataró i després d'hores amunt i avall, efectivament, el vam trobar...
Segurament a la policia són admiradors d'allò que deia el Kennedy: "
No et preguntis que pot fer la policia per detenir els delinqüents, sinó que pots fer tu per recuperar el teu 600"




És una entrevista ben interessant a Blanca Bamala (presidenta d´Unicef Girona):"Tenim també a Catalunya, a Girona, nens desprotegits?
És possible. Però aquí almenys hi ha unes lleis que els protegeixen."


Males llengües asseguren que tot aquest interès per l' inter-connexió que la MAT pot oferir no obeeix a altra cosa que l'interès d'Europa per reprendre la polèmica nuclear situant les centrals a l'Àfrica negra i important-ne l'electricitat.
Seria la solució trobada tant pel que fa a la crisi energètica, (que no ho és), com pel què fer-ne del residus, doncs allà no faria ni falta enretirar-los...
El capital no ha aprés res del que va passar a Bhopal a l'Índia el 1984 on una fàbrica d'insecticida (Union Carbide), rebutjada a Alemanya (?) per perillosa va provocar 2000 morts ..


A Lloret crec que existeix un conveni amb la protectora de Tossa, (una subvenció anual), per fer aquesta tasca amb els gats de carrer. A Canyelles des de l'Entitat de Conservació ho fem també amb els gats sense amo (???) amb un conveni amb un veterinari local que ens en arregla el preu. "hem contribuït a controlar la proliferació d'aquests animals i evitar així que la gent prengui determinacions reprovables com l'enverinament"




No puc accedir a les notícies, només els titulars; els link's que us poso a mi em surten com trencats i em donen pàgines en blanc; a lo millor vosaltres hi teniu més sort.





l'agenda:
Lloret de Mar
Cap de setmana
XXX Marxa popular Ermites de Lloret, per diumenge. Se sortirà a les 8.00, de la plaça de la Vila. Més dates Concerts: A la nit. Sala Zoom. Actuació de Bizzarre Dj & Mark Wieding.
Teatre: 21.00. Espai XXS - Casal de l'Obrera. Representació de l'obra de teatre Mate y chocolate, a càrrec de la companyia Los Colifas.

Blanes
Donació de sang: 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30. Hospital Sant Jaume
Conferències: 19.00. Centre cívic Can Borell. Beneficis de les teràpies naturarls en els processos de dol i pèrdua, a càrrec d'Alícia Campos.
Exposicions: Dalí de Cadaqués per Robert Descharnes. Fundació Àngel Planells. Fins al 13 d'abril. Espais, pintures d'Amparo Rodríguez. Centre cívic Can Borell. Fins al 7 d'abril.

Vidreres
17.30. Casal del jubilat. Berenar-ball amb l'actuació de Leo i Rosamari
Col·lectiva de ceràmica dels alumnes del centre cívic Francesc Llobet. Biblioteca Joan Rigau i Sala. Fins al 31 de març.





Tot i que un titular així ho podria suggerir, no es tracta pas de cap acte reivindicatiu per tal d'aconseguir un PENIN de bona protecció per l'espai i en contra de la futura reforma de l'hostal, sinó que "La recentment creada selecció catalana de rem de banc fix es concentrarà aquest diumenge a Lloret. Hi assistiran 50 remers. Els ha convocat el lloretenc Àlex de Mingo, seleccionador català."









Jo també hi vaig assistir i com heu pogut veure no n'he fet cap comentari, (cosa que alguns m'heu retret...); no l'he fet doncs en vaig sortir un xic perdut, desorientat i fins i tot un xic decebut (???)....
Primer, pel mateix que explica el Joan Carles a l'article: "
l’empresa redactora, Lavola, ja es veu que treballa bé, però no amb tota la eficiència que requereix aquest projecte."; però també perquè en cap moment i vaig veure l'esperit que crec que ha de tenir una Agenda XXI, (i que havia tingut fa uns anys...); també, perquè, tot i que déu ni do la gent que hi havia, hi vaig trobar a faltar algunes cares de sempre compromeses, i Déu m'en guardi de dir que n'hi vaig trobar algunes que m'hi sobraven, però tampoc m'estaré de dir que algunes sí que em sobtà que hi fossin; també, que 30 minuts de participació ciutadana en l'enumeració de problemes o solucions s'em fan realment curts i que si hi afegim l'ànim de l'equip redactor per esquivar/llimar polèmiques incòmodes pel qui els ha encarregat la feina, tampoc hi ajudava massa ...
I ja per darrer, espero que en l'ànim de l'equip de Govern, i de la regidoria de Medi Ambient en particular, defugin de l'idea que lo important és aconseguir redactar el PALS com a eina sine qua non per poder optar a les subvencions, doncs la seva redacció i conclusions, a part de lo car que deu ser l'estudi, per Lloret haurien de servir per a molt més que per poder optar a ser subvencionats...

Feu-hi una ullada a com ho explica el Sr. Amaya... no va gens errat...







En els diaris de per aquí no hi sé trobar cap informació d'aquests "Campionats d'Espanya Universitaris" que es celebren a casa nostra...




"1. La quota tributaria és el
resultat de multiplicar el número de clients que
tinguin el seu domicili en el terme de Girona"
"La redacció correcta és la següent: “1. La quota tributària
és el resultat de multiplicar el número de
clients que tinguin el seu domicili en el terme
municipal de Tossa de Mar"