escriu-me
My Photo

divendres, 27 de novembre del 2009

Divendres, 27 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

avui divendres:

QUANTUS TEATRE estrena a l’Espai XXS de Lloret de Mar

“Quan l’infern sigui atiat” d’Antoni Cisteró


més info AQUÍ

La companyia lloretenca de teatre amateur Quantus Teatre estrena avui divendres 27 i demà dissabte 28 de novembre a les 21.00h, dintre de la programació de l’Espai XXS, el seu segon espectacle amb el text guanyador l’any 2005 del Premi de Teatre La Carrova, “Quan l’infern sigui atiat” de l’autor barceloní Antoni Cisteró.
L’espectacle està dirigit per Joan Romà Ortíz, (component de Teatre de la Selva) i Sílvia Soliguer i interpretada per Anna Maynau, Albert Torras, Idoia Saracíbar, Stella González i Lali Barti.



=====================
=====================
=====================


demà dissabte:
Aquest dissabte 28 de novembre, a les 11 del matí i la plaça de l’Església

Acte públic de la signatura del
“Manifest de Novembre"




Amb aquest manifest les entitats que el subscriuen refusen enèrgicament un traçat que connecti l’autopista C-32 amb Lloret i que passi per Sant Pere del Bosc, l’Àngel i Les Alegries i reclamen un estudi per justificar la necessitat d’aquesta infraestructura tot i exigint alternatives a l’actual traçat.

A més de la signatura del manifest per part d'entitats i particulars, hi haurà plafons informatius, una xocolatada popular i un recital de poesia a càrrec de: Enric Casasses, Neus Dalmau, Josep Pedrals, Perejaume i Joan Pau Romaní.



Per cert que han obert un espai al /> FACEBOOK per si us hi voleu subscriure i dir-hi la vostra:
"Diverses associacions de Lloret han creat aquest grup per aturar una nova carretera que la Generalitat vol construir sobre els nostres boscos de Sant Pere, l’Àngel i les Alegries. Volem una ALTERNATIVA al traçat! Unint-te al nostre grup ajudaràs a preservar uns boscos de tothom amenaçats per un projecte d’uns pocs."

NO HI PODEU FALTAR!!!


=====================
=====================
=====================


dissabte i diumenge:
COPA CATALANA DE PATINATGE
Acte inaugural i començament del campionat dissabte a les 12.00 hores. (Pavelló Municipal)





"La regidora de la Dona, Laura Bertran (CiU), explica que s'ha procurat aconseguir que siguin els hotels més grans de la població els que ofereixin el servei per tal de dificultar a l'agressor la localització de la víctima."

El sr. Serra així com el consistori blanenc tenen clara l'opció tramvia: "és sense dubte molt millor aquesta opció que la construcció del carril bus annex a la carretera"
Aquests dies estem assistint a l'obertura del debat promogut des de la societat civil lloretenca i que es veurà reflectit demà amb la signatura per part d'una bona representació d'entitats del municipi del Manifest de Novembre, en el que es rebutge qualsevulla agressió al patrimoni natural i històric de Lloret, amenaçat per la proposta de construcció d'una carretera en els paratges de Sant Pere del Bosc, l'Àngel i les Alegries.
Aquesta infraestructura es postula com a salvadora de la mobilitat Lloret/Blanes/Maresme, però jo em pregunto:
si les opcions carril bus o desdoblament carretera Lloret/blanes més tramvia a la mitgera, totes dues poden aportar el treure un percentatge molt alt de cotxes privats de la carretera, (si es doten d'unes bones freqüències, és clar), perquè hem de malmetre el patrimoni si la mobilitat queda solucionada ???
Amb tots els defensors d'aquesta agressiva infraestructura amb qui he parlat, cap m'ha sabut dir quin percentatge de cotxes privats, a dia d'avui, fan el Lloret/Blanes... Tots em diuen que sí, que això ja es va comptar... quan ???, el 2000 ???, el 2001???
Algú em pot dir quants barcelonins per desplaçar-se 7 quilòmetres per la seva ciutat agafen el cotxe ???, cap, ni un..., doncs perquè aquest comportament no és possible a casa nostre per fer el Lloret/Blanes si hi ha un bon servei públic ???

Recordeu que la cita és demà a les 11h a la plaça de l'església on
"a més de la signatura del manifest per part d'entitats i particulars, hi haurà plafons informatius, una xocolatada popular i un recital de poesia a càrrec de: Enric Casasses, Neus Dalmau, Josep Pedrals, Perejaume i Joan Pau Romaní."



"En el 200è aniversari del naixement del seu naixement, Darwin ha entrat, aparentment, en la més absoluta normalitat. Fins i tot hi ha qui es diu Darwin (de nom de pila, a Lloret i Blanes")

"Les principals mesures acordades són la disponibilitat per part del club d'hoquei dels espais del jardí botànic Marimurtra i la contribució de la fundació Carl Faust a la formació dels socis de l'ens esportiu en els valors de respecte i coneixement del medi ambient."



Segurament va ser un acte de vodú... contra el membre viril de l'amant de la seva xicota...,-) ;-) ;-)



"a instàncies de la fundació Claperós, l'associació catalana d'executius, directius i empresaris i l'associació d'amputats Sant Jordi"



Es tracta d'una entrevista que Marta Pallarès fa al music Gerard Quintana
A part de si us pot interessar el personatge he posat l'entrevista doncs el títol és perfectament aplicable a moltes de les nostres ciutats que amb la globalització i les franquícies han convertit els seus carrers en clons; però el que pot estar be per Soria ho considero nefast per un destí turístic que basa una bona part del seu encant en la diferencia i si el nostre visitant troba la mateixa oferta en els nostres carrers que la que pot trobar sortint de casa en el seu país d'origen estem perdent part d'aquest esquer que podria representar tenir un comerç propi i diferenciat i que les franquícies malmeten de totes totes...





Escriuen 17 vegades seguides "escrivim" amb "b" o sia escriuen "ESCRIBIM"
Cesca, és per això que no m'he apuntat encara als cursos de català... no me'n re-fio dels llibres... ;-) ;-) ;-)


Benaventurós el dia que puguem veure aquesta competència també en les màquines expenedores d'aigua a granel...





"L'Ajuntament també afirma que està en espera de veure el projecte de variant, que encara s'està redactant, i demana a la Generalitat que sigui «al màxim de transparent possible amb la ciutadania, ja que es tracta d'un projecte d'especial importància pels lloretencs»"

Esperem que la cosa no es converteixi en un espectacle de sang i fetge i que qui hi posi el material siguin uns pobres xais...





View the Magazine



"El govern local encara no ha pogut veure el projecte perquè la Generalitat encara l’està redactant.
Les deu entitats que s'han adherit fins ara al Manifest de Novembre són:
SOS Lloret, Xino-Xano, AAVV de les Alegries, Plataforma per la Pau, Centre Excursionista, club Ciclista, Kulactiu de Sa Caleta, club de Bàsquet, Fundació Jacint Verdaguer i Demall-club Unesco. "

Escoltar Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar AQUÍ



A part de patrona dels musics Santa Cecília també té cura dels herniats. Ho sé perquè a casa sempre li hem tingut força devoció...










UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A
MIG INSPECCIÓ DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA,