escriu-me
My Photo

dissabte, 14 de juny de 2008

Dissabte, 14 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Activitats Esportives

Per avui dissabte:
" FESTIVAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA" CLUB VITRY LLORET ( Pavelló Municipal , 16.00h)
Per avui dissabte i demà diumenge:
TORNEIG DE FUTBOL "TROFEU VILA DE LLORET" TRAVEL SPORTS ( Camp Municipal i Molí:(De 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores), Camp Pistes De 17.00 a 19.00 hores (avui dissabte 14)
XXXV GRAN PREMI COSTA BRAVA DE PATI DE VELA ( Platja de Lloret (Davant del Club Nàutic))
http://www.nauticlloret.com/
Per demà diumenge:
" CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ATLETISME VETERÀ " (Pistes d'Atletisme De 9.00 a 20.00 hores )

==========================
==========================
==========================


(Sé que la Penya de futbol, amb el Rafa del Mary al capdavant, es juga el pujar de categoria, la promoció o anar a la "Chamipons" o a la UEFA...
No ho sé del tot cert, però si no ho poso, en el proper tallat en comptes de sucre m'hi posarà cagamuja...)


==========================
==========================
==========================


Demà diumenge, Aplec de Sant Quirze

Antigament la gent de la vila es trobava a l'Ermita de Sant Quirze (la més antiga de la nostra vila segons els documents trobats) per a celebrar-hi un aplec. Posteriorment, amb l'arribada de les noves activitats turístiques de la vila, l'aplec va anar perdent poder de convocatòria fins a desaparèixer.
Des del Xino Xano hem volgut recuperar la tradició.

http://www.xinoxano.org/aplec-Sant-Quirze


La diversitat de mercats turístics de Lloret fa preveure bona ocupació a l'estiu tot i la crisi
Un estudi pioner a Girona quantifica l'ocupació dels 4 primers mesos de l'any en un 68%
"La diversificació de mercats és important, i és interessant veure com els diferents mercats europeus es situen a Lloret", van destacar ahir els expert del Centre de Recerca i Innovació de les Indústries de Girona (Criit) de la Universitat de Girona.
A Lloret hi van sobretot turistes catalans i de l'Estat. Reprenten el 51% dels 254.309 visitants de Lloret entre el gener i l'abril de 2008. Però segons les dades val la pena mimar els mercats francès, britànic, italià i d'altres minoritaris però sempre presents com el belga -que es sentirà més atret una vegada Lloret assoleixi la qualificació de destinació turística familiar, considera l'alcalde Xavier Crespo (CiU)- perquè tenen presència constant al municipi, fins i tot els mesos de més baixa ocupació.
Lloret té 30.802 places hoteleres

Si els temes esmentats representen un xic les inquietuds dels joves trobo que esta prou be...


Dixit...!!!


Com els crancs...!!!


I no estaria de més fer saber a la gent, ara que venen les berbenes, que:

"L’article 15 del Decret 64/1995 estableix la prohibició d’encendre qualsevol tipus de foc a les àrees forestals entre el 15 de març i el 15 d’octubre. Aquest Decret regula que no pot encendre’s foc dins l’àmbit de cap àrea forestal ni en els 500 metres del voltant, tant si aquesta àrea és poblada d’espècies arbòries com si no ho és. També es prohibeix encendre foc, en tota mena d’activitat, incloent actuacions agrícoles, d’enjardinament, d’aprofitament forestal i fins i tot cremar rostolls. S’ha d’emfatitzar que aquesta prohibició s’estén també als focs d’esbarjo.Naturalment, cal recordar que tampoc no es podran llençar coets, ni focs d’artifici de cap mena."El que no pugueu vendre aquest any no ho llenceu que segur que l'any vinent ho podreu col.locar...L'Agenda
LLORET DE MAR
21.00. Església. Concert del festival internacional de cants corals, amb la Coral Femenina Madrigal, de Finlàndia; Gumpolskirchner Mannerchor Mach 4, d'Àustria; Coral Zrinyi, d'Hongria; i Coral Unió Lloretenca. Estrena de la cançó Dotze Sons, amb lletra de Carles Casanovas i música d'Antoni Mas Bou.
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la cobla Flama de Farners.
23.00. Beach Club. Festa de fi de temporada, amb concert acústic de Sharma (ex-Elefantes) + Dj BaiLable.
BLANES
Festes del barri de sa Massaneda. Festes del barri del port.
Fira d'artesania al passeig de la Mestrança.
Instal·lació lumínica, de Lluïsa Xarnach. Fundació Àngel Planells. Fins al 20 de juny. Parlem-nos. Sala d'exposicions M. Luisa García Tornel. Fins al 22 de juny. Pintures de Jaume Arisa. Galeria L'Arcada. Fins al 3 de juliol.
Això és tot per avui...
Que tingueu un bon cap de setmana!!!