escriu-me
My Photo

dijous, 13 d’octubre de 2016

Dijous, 13 d'octubre del 2016, a Lloret i a la resta de Selva MarítimAvui hi he trobat:


en GALDRIC en el Diari de Girona===========

Compte amb la pluja !!!
Mallerengues i ratpenats (carta de Antoni Pérez De-Gregorio i Capella. girona.)
Vull felicitar l´Ajuntament de Girona per la iniciativa presa amb l´estudi  per al foment de la biodiversitat urbana a la ciutat de Girona, l´objectiu principal de la qual és la voluntat de millorar el control integrat de plagues amb ratpenats, insectívors i mallerengues.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2016/10/13/cartes/809025.html
(…) "Un simple gest com col·locar una caixa niu i una menjadora a la terrassa o al jardí, ben farcida de fruits secs (cacauets especialment) engalanarà casa vostra, us farà sentir més feliços i col·laborareu perquè la natura sigui encara més present a la nostra ciutat."

 

mallerenga blava entrant al niu...

Simpatia i antipatia ( carta d'enric carcereny beltran. lloret de mar.
No sóc votant ni tan sols simpa­t­itzant de la CUP. A títol personal, faig constar la meva simpatia per l´Anna Gabriel, quan ahir en el Parlament va enumerar algunes de les seves propostes
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2016/10/13/cartes/809025.html


El 62% de les places d'apartaments turístics estan legalitzades
Segons les dades de la Generalitat, la resta encara són il·legals o en procés de legalització i ja han imposat multes per valor de 2,3 milions
http://www.diaridegirona.cat/catalunya/2016/10/13/62-places-dapartaments-turistics-legalitzades/808987.html
M'encanten les estadístiques que saben quin percentatge no enxampen...


Els pescadors gironins denuncien que des de 2014 no han cobrat les vedes
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/10/12/pescadors-gironins-denuncien-que-des/808900.html


El màster obligatori per fer classes a Secundària queda curt de places
Els graduats en Filologia són el col·lectiu més perjudicat tot i una ampliació de quaranta llocs
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/10/12/master-obligatori-classes-secundaria-queda/808920.html


Milers de persones clamen a Barcelona contra el "cop d'Estat" de Puigdemont
http://www.diaridegirona.cat/catalunya/2016/10/12/milers-persones-clamen-barcelona-cop/808937.html


Més que "Milers de persones" el que sembla és un quatre de nou amb folra de manilles…
Jou ;-)  ;-)  ;-)


=====================
Queixes a Lloret per la construcció de dos negocis turístics a Cala Canyelles (per Jordi Ferrer)
http://www.elpuntavui.cat/territori/article/11-mediambient/1011994-queixes-a-lloret-per-la-construccio-de-dos-negocis-turistics-a-cala-canyelles.htmlUna imatge recent del sector de Costa Marcona de Lloret de Mar, des de Lloret de Dalt (???). S'hi veu Canyelles (al fons a l'esquerra) i la urbanització de la Llevantina (al centre/dreta) Foto: JOAN SABATER.


"Un canvi en el planejament de Lloret de Mar per autoritzar la construcció de dos negocis turístics ha provocat queixes de la comunitat de propietaris de la zona residencial i de l'entitat ecologista SOS Lloret"
La notícia situa els dos establiments a cala Canyelles però en realitat on la reforma del POUM els col·loca és un a tocar de La Montgoda i l'altre entre la Llevantina i Canyelles.

El projecte és una clara agressió/incompliment del que el POUM vigent preveu per aquest sector; l’article 272 i plànols d’ordenació F3b, F4d i G4c del PPU9 del vigent POUM prescriu obligatòriament:
"implantació d'UN ESTABLIMENT HOTELER o assistencial de qualitat, integrat a l'entorn, i garantir la CONTINUÏTAT del CORREDOR ECOLÒGIC EXISTENT"
Què es vol aprovar ???
TOT EL CONTRARI: dos hotels per comptes de un, i lo de garantir la continuïtat del corredor ecològic existent ja és per riure o directament de jutjat de guàrdia doncs l'hotel afegit el plantifiquen en el únic lloc on aquest corredor encara manté la funció...

I per no parlar de com s'intenta treure endavant aquest pelotazo de l'Ajuntament/propietaris, propietaris que mai han mostrat la seva intenció d'assumir el desenvolupament del projecte proposat sinó que directament, i tal com publicava El País dies enrere, la seva intenció és vendre a bon preu un cop re-qualificat el terreny…

I l'impacte ambiental preceptiu??? i l'estudi de mobilitat generada??? i l'obligatori estudi d’Impacte i integració paisatgístic… dels que el projecte presentat passa olímpicament  ???
"
SOS Lloret demana, fins i tot, que es desclassifiqui el sector com a urbanitzable"

Desconec quins interessos hi pot tenir l'Ajuntament en tot el tema, però l'única defensa que se'ls acut és que algú pagarà del tram de terra "
l'asfaltatge de l'antiga carretera de Lloret a Tossa" diu en Bernat. Una excusa de lo més peregrina doncs per vestir aquest sant en despullen tres sense preveure ni el més mínim detall del què pot comportar en un futur...

Fa més d'un any que aquest projecte es va aprovar inicialment en el Plenari de Lloret (el 21 de setembre de 2015); a les al·legacions presentades els hi falten un parell de setmanes per complir l'any dins algun calaix de la Casa Gran… a què esperen per contestar-les??? és normal aquesta tardança???


Un 62,09% dels allotjaments turístics estan legalitzats
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1012167-un-6209-dels-allotjaments-turistics-estan-legalitzats.htmlEl Saló del Caravàning arriba a la Fira el cap de setmana amb la seva edició més gran
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1012172-el-salo-del-caravaning-arriba-a-la-fira-el-cap-de-setmana-amb-la-seva-edicio-mes-gran.html


====================El 'brexit' no frena l'afluència de turistes britànics a Espanya
El nombre de visitants del Regne Unit augmentarà en la recta final de l'any
El creixement d'aquest mercat per a Espanya va ser del 13% fins a l'agost
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/economia/brexit-frena-lafluencia-turistes-britanics-espanya-5491884Un grup de turistes britànics passegen disfressats pels carrers de Lloret el mes d'abril passat, quan es va celebrar el 'Lloretfest'.


=====================El BOP d'avui:


No hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...


=====================


El DOGC d'avui :Ajuntament de Lloret de Mar
EDICTE relatiu a la convocatòria de concurs oposició per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca, vacant a la plantilla de personal funcionari.
http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=756964&language=ca_ES


Ajuntament de Blanes
EDICTE sobre modificació de l'Ordenança municipal reguladora dels procediments d'intervenció municipal (exp. 002438/2016)
http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=756903&language=ca_ES


ORDRE ARP/266/2016, de 3 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre ARP/54/2016, d'11 de març, per la qual s'estableix el període de calament i el descans setmanal de les embarcacions dedicades a la pesca amb arts de xarxa fixos, palangrons, cargoleres, cadups, nanses per a crustacis i mol·luscos i xarxes per a llagosta.
http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=756878&language=ca_ES
                                                         

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d'un contracte de servei de control d'instal·lacions amb vigilants de seguretat al port de Blanes (exp. 2017S2).
http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=756879&language=ca_ES


=====================Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...