escriu-me
My Photo

dimarts, 25 d’agost del 2009

Dimarts, 25 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

l'HELIPORT QUE SE'NS PROPOSA...

BUTLLETÍ OFICIAL de la PROVÍNCIA (BOP


"l’estudi de viabilitat per a la concessió d’un HELIPORT a Lloret de Mar.
L'estudi de viabilitat estarà als Serveis Jurídics/ Unitat Jurídica (Plaça de la Vila n. 1 2a. planta), als efectes del seu examen i reclamacions, durant el termini d’un mes"
Me l'estic mirant l'estudi que els promotors van presentar, i que el Ple va aprovar, i la veritat és que no entenc com els nostres regidors, tant els de l'equip de Govern, com els de l'oposició, (tretes les honroses excepcions d'en Toni Garcia (ICV) i d'en Quim Teixidor (GRILL)), varen poder aprovar una cosa així; però ja no per l'idea en si mateixa d'heliport sí, heliport no, sinó pel contingut de l'informe.
Em nego a creure que un sol dels regidors que hi van votar a favor se'l llegissin i si realment ho van fer tinc les meves raonables dubtes que ho fessin amb l'atenció que la decisió requeria o que hi arribessin a entendre un pèsol...

Tant l'estudi d'impacte sonor, com el de viabilitat econòmica, no em semblen de rebut; el primer perquè després de 24 pàgines de palla només hi trobareu 10 ratlles i dos plànols, (i soc generós), que facin referència a l'indret en particular o a Lloret en general; de l'estudi de viabilitat econòmica quasi que no sé que pensar-ne, doncs si les previsions d'utilització, inversió i despeses anuals són les que l'estudi diu no entenc si el que se'ns proposa és un heliport o un hortet, i que hi campi qui pugui...

M'ho acabo de mirar i us en dic els detalls que hi he trobat, doncs encara em falta comparar el que proposen, amb la nova llei d'instal·lacions d'aquesta mena, (just aprovada la setmana que s'entrava aquest estudi a l'Ajuntament) ...
Si algun de vosaltres amb inquietud pel tema o amb coneixements d'economia comptable em vol donar un cop de mà sempre s'agraeix...



"Tot i aquestes dades negatives, les dades oficials de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) contradiuen les previsions d'alguns professionals gironins del gremi de l'hosteleria" (Escudero, el president de la Federació d'Hosteleria, aquell que ens volia vendre un port, havia pronosticat un 15% per Lloret)



"És impressionant el reguitzell de mesures aprovades pels polítics rosegaaltars i d'una beateria caduca que s'atorguen la defensa de les virtuts públiques (i els vicis privats?), de la moral i els bons costumsÉ A vegades, però, és pura hipocresia amb l'ull posat en que el ressò mediàtic de les mesures, amb el suport de votants pàmfils"

Ramon,, a veure si fas el favor i els hi deixes una carretilla que aquests pobres lladres tampoc tenen tot el temps del món per anar i venir, anar i venir... tenen altres feines, si us plau.




Convindreu amb mi que hi ha quelcom que trontolla en el fet de que els fonts blanencs estiguin plens de restes de petards; algú em pot assegurar de que les potingues que aquestes restes conten són innòcues ???

Compte !!!, la Selva i Cadiretes entre aquests espais amb ALT RISC...



Desconec si els exemplars que podem veure per les nostres roques pertanyen a aquesta espècie..




"Actualment, aquesta aplicació està disponible per a dispositius BlackBerry, però l'objectiu és crear versions per a altres sistemes operatius mòbils com Android, Symbian, iPhone o Windows Mobile"

Aprofitats !!! ull !!! "Aquest setembre s'obrirà a Girona un supermercat amb productes a cost molt baix o gratuïts per a les persones que acreditin no poder cobrir les seves necessitats bàsiques"


"Marina Hoernecke (Berlín, 1942). Fa més de 40 anys que viu a Lloret de Mar i quasi 30 que treballa per a l'atletisme de veterans com a dirigent en els diferents organismes estatals i internacionals que el regeixen"





Fundació Mar,


Si ets botiguer fes-hi una ullada: "l'intercanvi a petita escala, de qualitat, de forma personalitzada i vocacional és una labor sense la qual res no seria el mateix. Sobretot, la mentalitat"








Efectivament com ja us he dit aquests darrers dies a Lloret de nou patim la visita d'un circ amb animals: "Animals que només surten de les seves gàbies per fer ridículs espectacles, que reben cops dels seus ensinistradors o que pateixen viatges de milers de quilòmetres tancats a les gàbies o lligats amb cadenes"










"Grup d'Ornitologia Balear (GOB)"


"l’estudi de viabilitat per a la concessió d’un HELIPORT a Lloret de Mar.
L'estudi de viabilitat estarà als Serveis Jurídics/ Unitat Jurídica (Plaça de la Vila n. 1 2a. planta), als efectes del seu examen i reclamacions, durant el termini d’un mes"


"Aprovar la sol·licitud al Ministeri d’Hisenda
per tal que delegui a la Diputació de Girona la
inspecció de l’IAE de l’Ajuntament de Tossa
de Mar."