escriu-me
My Photo

dimecres, 15 d’octubre del 2008

Dimecres. 15 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


========================
========================
========================



Per gustos: els colors...



Haurem d'estar vigilants amb Cala Gran, (Suro Gros), doncs crec que hi han ganes de barrar-ne el pas...


Crec que tinc la solució per signar un acord amb rapidesa per aquesta llei: només han d'afegir-hi un article que digui que els sota signants en queden exclosos de complir-la...!!!



Si hi hagués premis a l'estupidesa no caldrien es olimpíades per anar ben farcits de medalles.
En el Cine Loredo, del carrer Sant Pere, durant anys hi va haver una xarxa per la part de dins que impedia (?) que els coloms entressin pels forats de la façana.
Resultat: durant anys la façana plena de coloms enredats amb la xarxa, morts o agonitzant, com ja vaig denunciar en el seu dia des d'aquest resum i que crec que ho han solucionat...
Un xic d'enteniment i respecte pels animals si us plau...!!!










l'Agenda:
LLORET DE MAR
6a Setmana intercultural i solidària. 17.30. Escola Pere Torrent. Taller de cuina a càrrec de l'Associació Cultural de l'Índia de Lloret. 20.00. Casal de l'Obrera. Presentació de l'Associació de Dones Yaharinkaho de Lloret. 20.30. Casal de l'Obrera. Projecció de la pel·lícula Binta la gran idea i debat posterior.
Modelisme naval. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 2 de novembre.
VI Jornades gastronòmiques La cuina de l'art. Restaurants i hotels participants: Barca d'Or - Rigat Park Hotel, Braseria Sol Fanals, Cala Canyelles, Calamic, Can Tarradas, Delicius - Balneari Vichy Catalan, El Nou Planiol, El Racó de Fenals, El Toro, El Trull, El Túnel, El Ventall, Fenals Internacional, Freu - Gran Hotel Guitart Monterrey, Hispano Suiza - Casino de Lloret, L'Arrosseria de Fenals, La lonja, Marsol - Hotel Marsol, Mas Romeu, Gran Hotel Guitart Monterrey, Rias Baixas i Hotel Santa Marta. Fins al 31 d'octubre.

Les xifres, així fredes, no semblen pas com per fer repicar campanes...
Si els tripulants van poder baixar, quasi que van fer més diners els bars servint carajillos que les botigues amb el Lladró...






La Sra. Bosch parla/critica de "El Niu" de Girona i dels seus promotors: "ens han endossat" Però no el poso per això, sinó per la frase que hi he trobat pel mig i que m'ha agradat: «l'art és per a tothom, però només una minoria ho sap»

Acaba així: "Procurem actuar amb autoestima i dignitat i actuem en conseqüència."











L'article acaba així: Quan contemplem la bandera de l'Estat Español i ens repeteixin una i altra vegada que també és dels catalans, doncs simplement pensem que no van pas gens errats...
Dit sia tot plegat "de bon rotllo".






RESOLUCIÓ ASC/3002/2008, de 23 de juliol, per la qual es dóna publicitat a les subvencions concedides d'import igual o superior a 3.000 euros pel Departament d'Acció Social i Ciutadania durant l'any 2007
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 13.435,99 euros.; Concepte: conveni marc: atenció social primària: indicadors.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 16.012,79 euros.; Concepte: conveni marc: programa integral d'acollida
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 16.642,06 euros.; Concepte: conveni marc: atenció social primària: PRODEP.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 20.288,00 euros.; Concepte: conveni marc: programa atencions educatives complementàries 0-3.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 25.108,12 euros.; Concepte: conveni marc: atenció social primària: extra domiciliària SAD
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 30.000,00 euros.; Concepte: conveni marc: programa serveis socials centres oberts i altres programes diürns.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 41.125,00 euros.; Concepte: conveni marc: contractació professionals gestió de la diversitat.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 48.400,00 euros.; Concepte: conveni marc: promoció de la igualtat d'oportunitats.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 97.008,73 euros.; Concepte: conveni marc: acord Govern: atenció primària.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 11.145,00 euros.; Concepte: Projecte Punt de Salut Jove/Projecte Dinamització casal de Fenals.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 24.064,00 euros.; Concepte: Construcció del Casal de Joves de Fenals.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 6.077 euros.; Concepte: programa Violència.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 6.841 euros.; Concepte: Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 20.099 euros.; Concepte: activitats desenvolupament Pla.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; import: 3.200,00 euros.; Concepte: conveni marc: promoció de l'acomodació de la diversitat.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.; Import: 3.757,77 euros.; Concepte: conveni marc: acord Govern traspàs: atenció domiciliària.
Mai en són prou pel que es necessita, però com podeu veure Lloret en rep 16, (Blanes en té dotze, Vidreres dues i Tossa una).