escriu-me
My Photo

dissabte, 16 de maig del 2009

Dissabte, 16 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Feu-lo gran clicant AQUÍ



"Les XIV Jornades Tècniques de la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya van finalitzar ahir a Lloret de Mar."




"Que trist i avorrit serà ser tossenc quan Colom estampi la seva firma en el document que convertirà en furtiva la inigualable experiència de fotre un -dos o tres- claus una nit d'estiu en una platja mediterrània."



"alguns tòpics que encara imperen en el món local, per exemple, l'àrea d'Urbanisme sembla que hagi de ser pròpia de senyors"

A veure si després de tot l'enrenou amb les obres a la plaça de braus ara resultara que no li donen permís pel "súper" i li hem de tornar tot l'import de l'impost d'obres i a sobre ens cobren el pàrquing... ,-) ;-) ;-)

És una llàstima; jo en vaig sentir-ne les explicacions que en va donar el sr. Pardo a TV3 i a mi sí que em convèncer, que els gironins no hagin entès i que a sobre n'hagin fet befa de la proposta em sap molt de greu...
Que vegis un gos dia i nit en un balcó i no hi puguis fer altra cosa que dir-li el nom del porc al seu amo no està be...


Com que d'hotels gràcies a Deu en tenim abundo us poso aquest article del sr. Millás on explica tot el que ha vist des de la finestra dels hotels que ha estat al llarg de la seva vida: " He vist un diumenge a la tarda desolat, amb famílies passejant de la mà. He vist el mar i he vist la lluna. He vist un camp de futbol i una plaça de toros, molt desassossegants tots dos...."


Al Museu del Mar demà l’entrada i les visites guiades seran gratuïtes; també Santa Clotilde.










Científics de tota Catalunya denuncien la destrucció de Pinya de Rosa davant la inacció de les administracions
La tanca que el propietari de Pinya de Rosa ha posat al perímetre de la finca és il·legal i l’actuació que s’està portant a terme al bosc de la finca és, en realitat, una destrucció en tota regla.
Amb aquestes dues afirmacions estan d’acord el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, l’Institut de Ciències i Tecnologia Ambiental de la UB, el Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona, el Laboratori d’Anàlisi i Gestió del Paisatge de la Facultat de Geografia i Història de la Udg, la Institució Catalana d’Història Natural i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals… Totes aquestes entitats i prop d’un miler de científics de tot el món han subscrit el manifest impulsat pel CSIC.

Un article editorial molt fort el que es publica en aquest número del Cafè&Llet doncs darrera de diferents encapçalaments com "A Catalunya, no serveix de res..." hi podem trobar afirmacions d'aquest diàmetre: "A Catalunya no serveix de res -en definitiva- tenir un Parlament, president del Parlament, president de la Generalitat, consellers, directors generals, delegats provincials, tècnics forestals, regidors municipals, oposició verd, oposició vermella, regidor de medi ambient, regidor d’urbanisme, tècnics d’urbanisme, inspectors municipals…quan tots plegat no poden fer que es compleixi una llei, quan tots plegats no poden evitar que un particular -amb molts calers, això si- col·loqui una tanca il·legal en un paratge altament protegit, quan no poden evitar que els buldòzers destrueixin el bosc en qüestió" referit a Pinya de Rosa


"Aquest certificat garanteix la qualitat ambiental del servei i el seu compromís amb el medi ambient."