escriu-me
My Photo

dijous, 10 de juliol del 2008

Dijous, 10 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Des de diferents sectors lloretencs m'han fet arribar aquesta iniciativa de suport cap a la família de la jove italiana trobada morta en estranyes circumstàncies aquest dilluns.
En principi i que jo sàpiga, s'hi han adherit els col.lectius Plataforma per la Pau, Col.lectiu de Joves Lloretencs, l'Aurora, CineClub ADLER i també l'Ajuntament.
El manifest diu així:

"És la ocasió per mostrar la solidaritat dels veïns de la vila vers la família Squarise i el rebuig per la brutalitat que li ha tret la vida a la jove.

Diverses associacions i veïns de la vila de Lloret de mar han acordat concentrar-se per mostrar la seva indignació per la mort de la jove turista italiana, Federica Squarise de 23 anys el cos de la qual va ser trobat el passat dilluns 7 de juliol.
La indiferència davant un succés del gènere es potser tant preocupant com la tragèdia mateixa.
És per això que proposem una concentració solidaria per mostrar el recolzament dels veïns de Lloret a la familia Squarise.
Demanem si us plau la vostra participació.
Encendrem petites espelmes que podeu portar cadascú i farem un minut de silenci."

==========================
==========================
==========================

AQUÍ hi podreu veure el programa
AQUÍ us el podreu descarregar en format PDF
==========================
==========================
==========================

Aquest cap de setmana:
Festes de Sant Cristòfol al barri de Can Ballell !!!






Crec que encara és aviat per començar a fer-ne anàlisis...
Jo deixaria passar el cap de setmana i tots ja reposats en podem fer un debat.
S'ha arreplegat el qui sembla ser-ne el responsable i ara ens podríem donar un parell de dies per confortar la família, despedir el dol i pair-ho...



Els polítics tenen una predisposició innata per entrar mentre plou i sense "catiusques" en els camps d'albergínies...



Després de dir que aquesta regla té excepcions i situar-les geogràficament acaba: (...) Doncs, ja ho sabeu, si cerqueu la felicitat no us engreixeu i, si mai ho feu, feu-vos rics i aneu a viure a Rússia o, si no, situeu la residència en un barri pobre dels EUA, on almenys tindreu el consol de ser menys infeliços que els grassos rics."

M'encanta que d'una banalitat com aquesta algú tingui la ploma lo suficientment lleugera per fe-ne un divertit article...



Segons diuen les ràdios aquest matí ja hauria reconegut els fets.




Tranquis...!!!, o no...!!!
No es tracta del resultat del concurs de l'inefable Gonzalez, sinó de l'Ofercat (que no sé si no és pitjor):
"En aquest sentit, cal tenir en compte que gran part de la retolació no és en català perquè és una població amb un fort impacte turístic en la qual és habitual veure cartells o reclams al carrer en altres idiomes perquè serveixi per cridar l'atenció als visitants."
En el camí vell de Canyelles, a la Montgoda, hi ha una casa en construcció on s'hi pot veure un cartell molt gran en rus on sota una paraula en ciril hi ha un nº de mòbil. La paraula es molt llarga i no sí si vol dir que es ven o que encara aposten de que Rússia eliminara a Espagna...




El dimarts sota la notícia del Diari de Girona del Ple municipal del dilluns (amb aquell pèsim titular de "Lloret modifica el pressupost per l´elevat cost dels llums de Nadal "), hi posava la foto que publicàven i hi afegia el comentari: "la foto no és ni d'ahir, doncs el regidor Valls ahir anava sense corbata...", doncs bé, ja sou varis/varies els/les que m'heu fet notar que com en el joc de les diferències, una altre bona pista per descobrir que la foto era antiga, era que la regidora Laura Bertran portava els cabells llargs; encara no lluïa "l'estupendo" canvi de look del darrer Ple i que tant l'afavoreix... [ ;) ;) ;) ]


L'any passat havia estat un escàndol, doncs aprofitant l'alt poder adquisitiu dels assistents a aquest congrés havien apujat, en alguns casos, els preus per sobre del 100%%...






A tots els diaris i emissores sense excepció treuen la notícia de la detenció del presumpte assassí a la portada.
Us en deixo els enllaços d'alguns per si hi voleu fer una ullada...








==========================
==========================
==========================


S'han adormit, a les 6.39h encara hi tenen el BOP d'ahir...


Si s'ha de comunicar a mà hauran d'anar a la perifèria de Lloret, (a les urbanitzacions), que és on s'han trasl.ladat a treballar tots els d'aquest sector des del dia 1, dia de l'entrada en vigor de la prohibició de fer obres juliol i agost el centre de Lloret.