escriu-me
My Photo

dijous, 17 de gener de 2008

Dijous, 17 de gener del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

En aquest diari danès, el de més tirada en aquell país, parlen de Lloret.
La traducció, facilitada, per en Joan Carles, que per això hi va estar fent un màster, resa més o menys així:
"Una agencia de viatges anima/encoratge a veure alcohol
El peu de pàgina de la foto diu:
"Unge fester i Lloret de Mar i Spanien", que ve a dir: Festa de joves a Lloret de Mar a Espanya

"Arrangementer med bodytequila og billeder af berusede unge på Dansk Ungdomsferies hjemmeside får Alkoholpolitisk Landsråd til at klage over rejsebureauet."

Això és: La col·locació d'imatges de joves amb intoxicació etílica a la pàgina web de l'agència de viatges Danks Ungdomsferies ha provocat la queixa de " Alkoholpolitisk Landsråd" (que deu ser alguna associació/organisme danès en contra del consum d'alcohol -m'imagino-)

Aquesta associació, que ha presentat la queixa, diu que és lamentable que aquesta agencia de viatges no compleixi les lleis daneses pel que fa a la legislació que regula l'alcohol en aquell país. I que fins i tot, un jove de 17 anys va morir aquest estiu passat.

Alguns del titulars que hi ha en negreta diuen:
"Rejsebureau afviser kritik". L'agencia de viatges rebutja les crítiques
"Det går over stregen". Es passen de la ratlla. Fent referència a la quantitat d'alcohol que arriben a beure.

Aquesta és la pàgina web de l'agència de viatge, on tot són imatges de Lloret:

DUF REJSER
Ahir uns quants de vosaltres, lectors d'aquest meu pamflet, hem fèieu arribar l' estranyesa de la meva falta de posicionat davant d'aquesta notícia, amb la que em vaig limitar a qualificar-la de "divertidissim"...
Com quasi be sempre, els vaig contestar, i la meva argumentació va ser força senzilla: no la considero una guerra meva... d'aquí que senzillament la qualifiqués de divertia.


Hi ha un acudit que explica com un senyor truca a casa seva i el seu fill li diu: Papa, hi ha un senyor al llit amb la mama.
Ell, enfurismat li diu: mira fill agafa l'escopeta, li ventes un tret i llavors el llences a la piscina.
El fill, tot estranyat li respon: però papa, si no tenim piscina.
Llavors el senyor mira el mòbil hi veu que s'ha equivocat, que ha trucat al MILLOR...
Els que estàveu intranquils per si us enterrarien o no, si sous de Lloret, ja podeu continuar camí, doncs com veieu tot segueix normal.
Si la vaga es fes indefinida no estaria de més anar pensant com aprofitar el tema i proposar-nos com a destinació turística d'enterraments...O se li va escapar o a aquest senyor li va la marxa.
No és normal que amb els ànims calents que el projecta desprén vingui aquest senyor i digui que qui més protesti més aconseguirà...
No sé que els explicarà als seus amos quan li preguntin com va anar la reunió amb els afectats...Ahir ho presentàvem com un gran descobriment d'Apple i resulta que un de Mataró ja fa temps que ho fa.
No és d'estranyar que els de Mataró inventin coses amb el cap tan gros com tenen...I jo em pregunto: ¿perquè "dellonsis"van fer una des.saladora tan gran?...
Com dos voltors esperaran la nit electoral per si en Rajoy punxa...Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament