escriu-me
My Photo

dijous, 29 de maig de 2008

Dijous, 29 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Aquest diumenge, 1er de juny, el Rotary Club de Lloret Mar organitza la XVIII edició del Encants Populars i Mercat de l’Ocasió, a la plaça de Pere Torrent de 10 del matí a les 5 de la tarda, a benefici d’institucions locals.
Si algú té algun racó per buidar, que ho porti al Puntet (fins divendres), o pot trucar al Juli Poch (972-364784)
Tothom està convidat a remenar i comprar !!


==========================
==========================
==========================


Mor l'advocat Sebastià Salellas

DIARI DE GIRONA

EL PUNT

EL PUNT

al final parla dels aparcaments:
"Per això, el projecte en el que l'equip de govern lloretenc està treballant per eliminar els aparcaments del passeig marítim sembla , a priori, tot un encert.
EN TOT CAS, CALDRÀ ESTAR ATENT DURANT ELS PROPERS DIES a les reaccions dels qui viuen, treballen o tenen negocis a la mateixa façana marítima i quina valoració fan dels inconvenients, maldecaps o canvis de costum que els generarà el plus de bellesa que reportarà a la vila un passeig sense vehicles. "Sembla un bon dia per deixar-ho definitivament...!!!
Amb un/a que em faci cas me'n conformo... i si a sobra m'ho fa saber jo ho escampo.
Us cap dins el cap ???... a mi no!!!L'article analitza les diferents personalitats que hi han anat passant a lo llarg dels anys. Les seves tradicionals jornades Costa Brava des del 1982 fins al 1995, es feien a Lloret. El d'avui és a Barcelona.Si tinguessin el servei contractat amb en Pallarés aquestes coses no els hi passarien...!!!
Abans d'obrir el cava llegiu la resta:
"No obstant, queda molt condicionada pel fet que entre ells no figuren els principals productors i usuaris d'aquesta arma letal: els EUA, Israel, Rússia, la Xina, l'Índia i el Pakistan, que no participen en la conferència."Com a piano és una novetat, però com a timbal no, doncs els cops que se li donen quan es penja...


Interessant entrevista...!!!


Deu ésser un dipòsit d'armes ultra secret i per això ho escriuen en clau...!!!

Avui no hi he vist res que m'hagi cridat l'atenció...