escriu-me
My Photo

divendres, 26 de setembre del 2008

Divendres, 26 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

L'Anna Pascual, com a directora del Canal Català la Selva, em fa arribar per mail aquesta invitació.
Es tracta de l'acte de presentació per avui d'un nou Cine Club a Lloret.
La veritat és que l'invitació ja fa dies que la tinc, però no l'havia penjat fins avui doncs estava i estic un pèl desconcertat; primer no sabia, no sé encara, si es tracte de quelcom privat i amb ànim de lucre, (aquestes coses no les solo penjar), i segon, i quasi més important, és la meva estranyesa per la duplicitat que pot representar tenir dues entitats com és un Cine Club al poble.
He de creure que els responsables de l'Ajuntament no en sabien res d'aquest projecte, doncs haguera trobat molt fort no avisar de l'iniciativa als gestors del Cine Club Adler com a veritables hereus que són de l'antic Cine Club Lloret i que amb tant d'esforç i dignitat l'estan intentant tirar endavant.

La presentació: aquesta tarda a les 6.00h a la sala d'actes de l'Ajuntament.


El diari posa una altra foto. Aquesta l'he tret del projecte en aquests moments en exposició publica.
Si creieu que hi teniu quelcom a dir, a posar o treure o a millorar encara queda una setmana de termini per a fer-hi al.legacions.

Aquí, de la pàgina de l'Ajuntament, (està be que hi estigui penjat), el podreu consultar íntegrament:



Mentre, a IKEA venen unes excel.lents cadires per esperar el carril bus que ajudi a millor el nostre transport públic i de passada el tràfec Tossa/Lloret/Blanes...


No parla de si també es podrà fer a l'inversa...















La web de l'Ajuntament de Lloret també té un link amb aquest servei a la seva pàgina d'inici sota l'epígraf Municipi/Compartir Cotxe.


l'agenda:
LLORET DE MAR
Jornades Europees del Patrimoni. 8.00 a 20.00. Visita guiada al cementiri modernista. 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Jornada de portes obertes al Museu del Mar. 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Portes obertes al castell de Sant Joan. 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Portes obertes als jardins de Santa Clotilde.
00.00. Beach Club. Adventures in International House, amb Jordi Sánchez + Barry Fold Out + Alvaro Da Beet.
Sortida no competitiva de vehicles clàssics, Camprodon - Setcases, per diumenge, organitzada pel Club Vehicles Clàssics Lloret de Mar. Més informació, al 636 280 484 o al 699 371 662.

VIDRERES
21.30. Ajuntament. Un altre món, conferència d'Arcadi Oliveres, doctor en ciències econòmiques, professor del departament d'Economia Aplicada de la UAB i president de Justícia i Pau.

TOSSA DE MAR
Excursió guiada de Tossa al Terme dels 7 forats, per dissabte a les 9.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada de Tossa a Cala Morisca, pel camí de ronda, per diumenge a les 9.00. Cal inscriure's a l'Oficina de Turisme.
5a Campanya gastronòmica del cim-i-tomba. Restaurants: Capri, Castell Vell, El Portal, Fabrellas, L'Ajustada, Las Rías, Madrugada, Minerva, Pola, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia i Víctor. Fins al 30 de setembre.




Diuen que els d'aquelles contrades tenen un mal veure... només ens falta això...


e sempre m'ha semblat una magnífica idea que posa en valor "la filosofia del valor del treball, allò que el valor del producte depèn només de la quantitat de feina que comporta la seva producció"
El Sr. Gironell empeny l'idea que tant de bo arrelés a les nostres contrades (jo m'hi apunto !!!): "No s'hi perden ni temps ni diners, al contrari, tot són guanys. No perdin més el temps!"

La carta aprofita l'historia verídica del comportament diari del seu gat per criticar la tele/escombraria...
Si teniu gat, l'historia divertida que explica, segur que també la viviu diàriament vosaltres, però el que m'ha agradat és el nom del felí: "Filferros", jo me l'imagino prim com un filferro i segur que està gras com un teixó...




L'autor aprofita la polèmica de l'obra del Sr. Cirugeda per carregar contra un balcó sobre el riu que al seu criteri també hi canta..."el cas del balcó de la casa del pont de Pedra, que sembla gaudir de les indulgències municipals"