escriu-me
My Photo

dijous, 19 de novembre del 2009

Dijous, 19 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Festa Major de Sant Romà 2009

Descarregat el programa AQUÍ

Avui DIJOUS 19:

33è HOMENATGE A LA GENT GRAN
(Actes tot el dia)
=====================
SPOT
HORA: 9 del vespre
LLOC: Espai XXS - Casal de l’Obrera
Representació de l’obra Spot, de Carles Alberola i Roberto García,
a càrrec del Casal de l’Obrera
PREU DE L’ENTRADA: 2 €
Venda d’entrades a la Secció de Cultura i Festes
Acte organitzat pel Casal de l’Obrera.


=====================
=====================
=====================


Na Asun, (Maria Coma), em fa arribar aquestes precioses fotos que mostren com es va viure ahir la Diada de Sant Romà a l'Església:

"FESTA DE SANT ROMÀ A L'ESGLÈSIA"


"Ofici solemne de Sant Romà a l’Església parroquial, en presencia dels capellans de les rodalies i de Jordi Callejón "Sinsa",encarregat de la prèdica als feligresos de Lloret que el recorden amb molt afecte.
Es va ballar la sardana a l'entorn de l'altar, aquest any amb uns molt joves balladors. I va haver sorpresa final, molt aplaudida pels assistents, l’orgue parroquial que aviat complirà cent anys, desprès d'una llarga hibernació, ha tornat a sonar. Cal agrair-ho al music i polifacètic artista de Lloret, Josep Bernat. Fantàstic!.
Asun"


=====================


Na Asun també va anar fins a l'hotel Anabel per deixar constància gràfica dels premis rebuts per la família Gallart-Torras:
Tots/es estaven molt guapos/es, però na Gabi, la meva veïna, més... ;-) ;-) ;-)

".La família Gallart-Torras de l’hotel Anabel ha rebut el premi a la qualitat turística. Es tracta d’una família de llarga tradició hotelera a Lloret, on van obrir el primer establiment l’any 1954. L’hotel Anabel, des de l’any de la seva obertura l’any 1970,s’ha caracteritzat sempre per la importància que dóna al bon servei.
La gestió professional i l’aposta per la qualitat han fet que aquest establiment obtingués la certificació Q de qualitat que atorga l’Instituto para la Calidad de l’Estat espanyol, essent el primer hotel de Catalunya a obtenir-la.
Recentment també ha obtingut un dels premis Primo al millor hotel de la zona que atorguen els clients de l’operador turístic Thomas Cook."
(Girona Notícies del 26/10/09) AQUÍ

=====================
=====================
=====================

Aprèn a l'hora del cafè
(Associació de Comerciants de Lloret )

Amb aquest títol endaguem uns cursos destinats a tots els comerciants-empresaris que vulguin augmentar els seus coneixements en el mòn de la distribució comercial.
Aquests cursos estan pensats per fer-los d'una manera distesa a l'hora del cafè, per així gaudir d'una estona reconfortant com és el fet de prendre un cafè i al mateix temps ampliar els coneixements en el camp del retail.


Tots els que vulguin hi poden acostar-se i participar-hi, demanem però confirmació al nostre correu info@comerciantslloret.com
o bé al 639 793 239. Aquests cursos els farem al Bar El Romaní, al C/ St. Pere, 5.de 15 a 17 hores






Rafa, i la teva què tal... ???
"Entre els abusos, que en la majoria de casos no es detecten en el moment de la compra, destaca l'excepció de responsabilitat de l'empresa sobre els continguts del mateix web o la cancel·lació del bitllet de tornada si no es fa ús del d'anada"

Si no vaig errat crec que a Lloret en tenim força, però no clandestina, sinó plantada com a re-cubridora de terraplens o de parterres.
A casa en tenim...



"L'objecció gripal és més valerosa que la fiscal, el ciutadà prefereix ser condemnat per desconfiat abans que obeir un govern que no revela les clàusules dels seus contractes amb les farmacèutiques"



"La major part dels ratpenats que viuen en boscos estan protegits, molts estan amenaçats d'extinció, com aquest, i són controladors biològics d'insectes-plaga, que perjudiquen tant l'agricultura com la silvicultura"



Aquí a Lloret també es va fer i per lo menys el tema era lliure que allí està acotat: "s'hauran d'inspirar en una de les 12 icones de la vila: en Jaument, el general Moragues, Serrallonga, el castanyer, Sant Miquel de les Formigues, Via Crucis, el pou de neu del Sobirà, la guilla, el pont de Querós, el mas El Soler, el balneari Font Vella o la font Picant."




Em fa que el que l'Ajuntament veu clar, ni els comerciants ni els veïns de la zona ho comparteixen, tot i que l'Ajuntament diu que són raons pressupostaries les que ho enredereixen: "Aquesta actuació és un pas previ a la remodelació superficial del passeig, que per qüestions pressupostàries Tibau avisa que segurament no començarà fins al proper any, tot i que en principi les obres havien d'iniciar-se a la tardor."

"El ciutadà podrà efectuar tràmits personals com aconseguir cites amb el metge, modificar les dades de la targeta sanitària o fer un seguiment de l'estat de les reclamacions presentades, entre altres actuacions. Les persones que ara participen en la prova pilot poden accedir al seu historial clínic a través d'un certificat digital"


L'altra dia en Pere em comentava que venia de Girona d'un judici que per incompareixença del acusat havia estat suspès per enèsima vegada. Es tracta d'un judici conseqüència d'un robatori en una de les seves botigues ocorregut fa ni més ni menys que 12 anys...
Conseqüència d'això ?, que fa dues setmanes va enxampar un altra lladre i quan els policies el van requerir per anar a presentar la denuncia no va voler, doncs ell ha d'anar cada vegada al jutjat sota amenaça per incompareixença i el lladre no es presenta mai...
Quelcom falla...


"Proinosa és la cinquena constructora catalana, té una plantilla de 400 treballadors i factura 200 milions d'euros anuals."
Doncs té una ratio de productivitat per treure's el barret: "400 treballadors i factura 200 milions"



"El Departament de Treball té un conveni amb la Diputació de Girona a través del qual s’han contractat 15 agents per a la Igualtat per part de diferents entitats locals de la demarcació de Girona que donen cobertura a 31 municipis (Blanes i Lloret, entre d’altres)"

El Sr. Freixas hi veu un problema no en el cas concret sinó en les repercussions cap a altres tipus de delictes: "Doncs sort, i quan n'hagin tret l'entrellat, que ens ho expliquin."
En canvi la diputada del PSOE Carmen Montón ho té clar: "ser borratxo no pot ser excusa per pegar a la dona"







"Amb més de 30.400 places hoteleres, Lloret de Mar és la principal població turística de la Costa Brava en afluència de visitants -el 64% de les places de cinc estrelles de la Costa Brava corresponen a Lloret"
Escoltar l’alcalde de Lloret, Xavier Crespo AQUÍ







el deutor
SEWAN AND SEWAN SL, per dèbits a
l’Ajuntament de Lloret de Mar
BENS EMBARGATS PER ALIENAR:
URBANA: PLAZA DE APARCAMIENTO,
señalada con el número TRECE, formada por
la participación indivisa de una veinticuatro
ava parte indivisa de la entidad número UNO.-
Planta sótano de un edificio en construcción,
sito en la villa de Lloret de Mar, sector Playa
de Fanals, recayente a la calle Pere Codina i
Mont, destinado a garaje


el deutor
CONSTRUCCIONS BOSCH-BORRELL SA,
per dèbits a l’Entitat de Conservació de la
Urbanització Font de Sant Llorenç,
BENS EMBARGATS PER ALIENAR:
URBANA: PORCION DE TERRENO sita en
el término de Lloret de Mar, punto denominado
"Canyelles", en donde le corresponden
los números veintidós y veintiséis, de cabida
resto después de varias segregaciones cuatrocientos
trece metros ochenta y un decímetros
cuadrados, viña perdida, monte bajo, secano y
monte secano, LINDEROS: en conjunto; Este,
Francisco Gassot y el Doctor Volk, hoy Urcasa
y Juncadella mediante Torrente; Sur María
Granell, Francisco Grassot y formando ángulo
recto y en un punto dicho torrente; Oeste, José
Vidal y causahabientes de Antonio Rodriguez,
hoy con verde y señores Riera, Bachmann,
Scharz, Masip y Helburg y Doña Maria Luisa
Haag, Norte, señores Beier, y el Doctor
Spenfgel y en parte señores Febestal y el señor
Dolz.




Joaquim Marqués i Bernat, de Càmping Cavall de Mar, de Pineda de Mar. (també del Tucan de lloret)
Viatges Alegret SL, de Lloret de Mar.
Solmar Tours, de Maarheeze, Països Baixos.

A la relació que us posava ahir no hi vaig identificar i també va ser premiat:
"Sr. Antonio Ruíz i Roldan, de Parc Aquàtic Waterworld, de Lloret de Mar."

2,2% com a increment mitjà de les tarifes dels serveis de subministrament d'aigua que es mantindrà vigent fins a la propera revisió.

Atorgar la Placa d'Honor del Turisme de Catalunya al Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de Girona