escriu-me
My Photo

dijous, 22 d’octubre del 2009

Dijous, 22 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Anunci d'impacte en el DOGC d'avui!!!
ANUNCI d'informació pública de l'Estudi informatiu "Plataforma reservada per a l'autobús a l'eix Blanes-Lloret" (clau EI-TX-05610)
"En virtut del que disposa l'article 12.4 de la Llei 3/2007, del 4 de juliol, de l'obra pública, correspon obrir un període d'informació pública durant el termini de 30 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Anunci."


=====================
=====================
=====================


Darrers dies...!!!
Encara hi ha places !!!


=====================
=====================
=====================


Aquest divendres:


=====================




La companyia cubana Vital Teatro porta a l’Espai XXS la seva adaptació

"Un tramvia anomenat desig"



L’actriu protagonista Yaquelín Rosales fa un any que viu a Lloret de Mar

El bosque blanco del deseo o Blanche Dubois és una versió monologada d’Un tramvia anomenat desig de Tenesse Williams. Aquest espectacle va aconseguir 3 premis del Festival Nacional de Monòlegs de Cienfuegos (Cuba) l’any 2005: Millor Actuació per a Yaquelín Rosales, Millor Posada en escena, Premi de la Unió d’Escriptors i Artistes Cubans.
Durada: 55 minuts (Espectacle en castellà)
23 d’octubre a les 21.00h
Preu entrada anticipada: 10 €
Preu entrada a taquilla: 12 €



"Tres dels quatre grups a l'oposició a Lloret (PSC, GRILL i ERC) han aconseguit pinçar el govern (CiU, PP) per tal que modifiqui l'article 4 de les ordenançes fiscals en relació amb els impostos sobre construccions que s'aprovaran dilluns vinent."




"Actualment treballen al centre de Blanes un centenar de persones, entre investigadors en plantilla, científics contractats, estudiants i personal administratiu."

"La fí del món a Girona conté a les primeres pàgines la millor descripció literària de les moltes que s'han fet de les cases de l'Onyar..."




La iniciativa em sembla bona... A Lloret podrien col·laborar amb la regidoria d'obra pública tot aprofitant l'afició que té aquest col·lectiu de romandre encantat davant les obres...




"L'associació Estimem les Ermites de Blanes es presentarà públicament demà a les vuit del vespre a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal."



DOS PERSONATGES AMB LLIGAMS LLORETENCS:


"Després que l'Ajuntament aprovés, en l'últim ple municipal, una moció que va presentar ICV-EUiA. Els ecosocialistes asseguren que les condicions de vida i l'ensinistrament dels animals suposen un clar maltractament físic i psíquic. També consideren que els circs amb animals salvatges no ofereixen cap mena d'educació mediambiental, i que promouen una visió falsa dels animals als nens."
Com recordareu, l'actual equip de Govern del nostre Ajuntament va prendre un acord similar, però comprometen-se només per a la present legislatura, ara, fora bo que el consistori en Ple en ratifiqués aquesta iniciativa mitjançant una moció conjunta per ja més endavant i amb més calma poder incorporar-ho a les futures ordenances municipals



ue tingui bona pinta no hi vol dir res: s'ha edificat en sòl no urbanitzable, tot i que tenia permís de l'Ajuntament i el govern"
"Ara l'empresa Baden Grup pot presentar recurs al Tribunal Constitucional, i si perd podria reclamar indemnitzacions a l'Ajuntament, que li havia donat permís."

L'hotel, gairebé construït, a Fogueres de Montsoriu.










Em quedaré per veure-ho...

L'article fa bo aquella dita "De o perdido saca lo que puedas" i que ha servit per entabanar a més d'un alcalde per tal de que acceptés infraestructures que pel que han servit ha set per destruir i marcar el territori per "in secula seculorum"...

Si després de llegir-ho no hi heu entès res no us heu pas de preocupar, parlen d'una serie de no sé quina cadena a la que la gent que la veu hi està enganxadísima i que com que no poden esperar els nous capítols se'ls estan baixant de internet...
Per ara no n'he vist cap capítol, però això no vol dir res doncs teòricament tampoc porto mòbil i de vegades em sona a la butxaca...





















Des de la Regiduria d’Esports de l’Ajuntament
de Tossa de Mar, amb procediment de
concessió directa, volen subvencionar a la
Unió Atlètica Tossa i a A.E. Tossa Sport


ha estat aprovada l’adjudicació
provisional del concurs d’iniciatives per
a la selecció d’un soci privat en la societat
anònima de capital mixt que gestionarà el
servei d’abastament d’aigua potable en alta de
la Costa Brava
Adjudicatari: Agrupació d’Interès Econòmic
formada per SOREA i AQUALIA





"En virtut del que disposa l'article 12.4 de la Llei 3/2007, del 4 de juliol, de l'obra pública, correspon obrir un període d'informació pública durant el termini de 30 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Anunci."