escriu-me
My Photo

dilluns, 9 de novembre del 2009

Dilluns, 9 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Na Maria Comas m'ha fet arribar aquestes fotos, (Maria, amb el teu permís m'he permès fer-ne aquest collage), dels actes relacionats amb el Xino-Xano d'aquest cap de setmana:
La presentació del llibre de na Maria Joancomartí del dissabte
I l'anada a Sant Pere del Bosc d'ahir diumenge


=====================
=====================
=====================


Avui poca cosa... és dilluns.
Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...





"L'entitat Xino-Xano l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment també va aprofitar per posar a la venda el nou llibre Xino-Xano, Fa 30 anys decidírem caminar escrit per Maria Joancomartí. A dos quarts de dotze es va realitzar una missa al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia i a continuació la Unió Coral Lloretenca va oferir un petit concert."

" En aquesta edició es va convidar el Consorci del Far per la relació amb la vila durant els Jocs Special Olympics"

carles colomer



"Amb aquest objectiu van organitzar el dia 4 passat una jornada sota el títol "Tenir èxit en el seguiment d'esdeveniments i reunions", duta a terme per Eric Mottard, professor de la Universitat Autònoma i soci-director del Grup Eventoplus, un portal per a professionals de l'organització d'esdeveniments."

Parla de les declaracions del ex-President Pujol en el sentit de que no fora bo espolsar la manta doncs en podríem sortir enfangats; la veritat és que foren unes declaracions molt fortes, impròpies d'una personalitat de la seva talla, hom diria millor: delictives, i que demostra una vegada més la poca confiança que s'ha de tenir en el sistema judicial si no disposes de recursos o padrins; en canvi si disposes d'aquestes dues virtuts la confiança en la justícia pot ser fins i tot cega, fins a tal punt que pots aconsellar tapar delictes per la tele...




"La processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa) generalment era present per sobre de 1.400 metres sobre el nivell del mar i, a causa del clima, no causava problemes o defoliacions als pins. A partir d'aquesta data, però, s'observen sovint danys importants en altituds de fins a 1.800 metres."
Aviat farà dos anys que a Canyelles, i per l'iniciativa d'un dels seus veïns, (el sr. Sprenguel i com a regal del seu propi aniversari), va comprar i es va posar a disposició de la comunitat vint nius artificials per a mallerengues per lluitar contra la plaga de la "processionària dels pins"...
Crec que encara es aviat per a evaluar-ne els resultats, però el que sí és veritat és que els nius sí són aprofitats per les mallerengues. Jo concretament en controlo cinc, i d'ells en quatre hi ha hagut niada; en el cinquè el niu està a mig fer, segurament hi va haver alguna desgràcia, (gat, gaig, ...), durant la construcció.




Una de les iniciatives més interessants sorgides respecte a la gestió forestal és la que fa més de dos anys va començar la Diputació de Girona, que consisteix en la creació d'una xarxa de boscos madurs arreu de les comarques gironines.

"No existeix cap canvi estructural, per important que sigui, que pugui substituir el compromís quotidià de cada persona a partir dels petits gestos de la vida diària."










Escolta l'entrevista a Maria Joancomartí AQUÍ

Escolta l'entrevista a Xavier Crespo, alcalde de Lloret AQUÍ


cobrir, amb
caràcter urgent, una plaça d’Oficial de Manteniment
a temps parcial i amb contracte de
relleu.
ADMESOS:
AUSTRICH FONT, ALBERT
AYLLÓN VALES, CARLES
BALAGUÉ DELGADO, IVAN MARC
BALTRONS RIBAS, JORDI
BERNABÉ MATAS, XAVIER
BONET CARDONA, JORDI
CAPDEVILA GARCIA, JOSEP
CORONADO CEDER, CARLOS
GUIRAO RAMÍREZ, ANTONIO
MORETONES BARNES, CARLES
PUJOLAR CAMPS, JOAN
VÁZQUEZ BECERRA, SERGIO


Projecte Modificat de formació de rotonda a
l’avinguda de Vidreres


Contracte per a
l’adjudicació de l’assegurança del parc de
vehicles de l’Ajuntament de Blanes.


preu públic per la
utilització dels serveis de l’Escola Municipal
de Música, per al curs 2009-2010.




projecte d’adequació
d’un circuit automobilístic al paratge de Can
Vives de Vidreres que promou el Club
Esportiu 4 Rodes


Admesos:
Estany Ferrer, Gemma
Gesti Perich, Josep
Navas Castillo, Sergi
Pou Mas, Anna
Prats Puig, Cristina


Admesos:
Climent Ripoll, Joan
Gonfaus Guàrdia, Jaume
Gubern Magem, David
Rodríguez Sánchez, Daniel




El gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 985100010189632, titularitat de
la Sra. Amàlia Pasto Dalmau de Palamós


No hi he vist res que sembli fer per nosaltres...