escriu-me
My Photo

dijous, 24 de setembre de 2009

Dijous, 24 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui dijous
Dijous de l'Aurora
Tots els actes són gratuïts. Començarem aquest dijous 24 de setembre amb una pel·lícula al Puntet de Fenals. A continuació de la projecció farem un pica-pica d'inauguració de la programació. Us hi esperem a tots!!

=====================
=====================
=====================


Aquest proper diumengeLa tragicomèdia sobre l’Alzheimer
“Volem anar al Tibidabo”
obre la temporada de tardor de l’Espai XXS
Una part dels beneficis es destinarà a la Fundació Privada Lauretum entorn a la Malaltia de l’AlzheimerLa tragicomèdia sobre l’Alzheimer “Volem anar al Tibidabo” obrirà el proper diumenge 27 de setembre la temporada de tardor de l’Espai XXS-Casal de l’Obrera. Una història íntima que llança una mirada diferent, fugint del tòpic dramàtic i fugint de l’aire tràgic, que malauradament comporta l’irrupció d’una malaltia com l’Alzheimer en una família qualsevol. Aquest espectacle s’ha programat, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer el proper 21 de setembre, i per aquest motiu una part dels ingressos es destinaran a la Fundació Privada Lauretum Entorn a la Malaltia de l’Alzheimer.
més info AQUÍ
La notícia fa referència a la informació que us posava ahir, i que m'havia facilitat en Pere.
No crec que a ell li agradi gaire sortir al diari...; o pot ser sí li ha fet tilín, i ja corre a comprar-se una nova càmera per retratar l'altra costat del camí, la de darrera el Castell...

"El regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera (CiU), apunta que s'està treballant en la neteja de la zona i en la retirada de roques que amenacen de caure si torna a ploure i que ara roman tancat indefinidament fins que desaparegui "el risc per a les persones""
Algunes imatges del camí de ronda que té l'accés restringit.
lloretonline.blogspot.comTres ratlles que amaguen un munt de conclusions...
Per a mi la més greu: que l'autobús sigui el que més tarda... No és d'estranyar doncs que la gent reclami variants i autopistes per el seu cotxe...
Si s'inverteix un duro per afavorir la mobilitat privada se'n hauria d'invertir dos per afavorir el transport públic..."El nou decret que regula la tramitació dels parcs eòlics té com a objectiu agilitzar el procés administratiu necessari per a l'adjudicació dels projectes. Fins ara aquest procés tenia una durada mitjana de cinc anys. Un període que s'escurça fins als 18 mesos, ja que l'interlocutor dels projectes dels parcs eòlics passa a ser un òrgan de la Generalitat de Catalunya."

"Un dels principals objectius de la trobada va ser explicar què són les cooperatives de consum de productes ecològics i la seva importància com a alternativa de consum davant del model agroalimentari actual"L'Ajuntament de Lloret ha obtingut una nominació a premi, però no "perquè està sempre disponible", que això sí ha donat la nominació "Mosca Grossa" a Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Centre perquè està sempre disponible, fins i tot durant els festius i els caps de setmana, i no té mai una paraula dolenta"
L'Ajuntament de Lloret ha arribat a la final de la nominació"Mosca Borda"per aquests motius:"per no atendre el telèfon o els intents de localització per demanar informació, i quan es fa no donar resposta; per no tenir en consideració el treball dels mitjans de comunicació; i per ignorar els mitjans de comunicació que publiquen qüestions que no són del seu grat."
No sembla ser un bon premi, però l'avantatge és que es renova anualment i sempre som a temps de rectificar...


Es tracta de la mateixa notícia del portal Comunicació21:
"Finalistes per a la Mosca Borda:
Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Lloret de Mar
Les nominacions rebudes coincideixen bàsicament en tres qüestions:
- per no atendre el telèfon o els intents de localització per demanar informació i quan es fa no donar resposta;
- per no tenir en consideració el treball dels mitjans de comunicació;
- i per ignorar els mitjans de comunicació que publiquen qüestions que no són del seu grat."


Quasi que era de suposar doncs els testimonis eren"todos ellos residentes en Holanda"Eduardo Atmetlla sigue buceando.
Denúncia
Nom establiment: CLUB MARGARITA
Titular: SISMANDELFOS, SL
Data infracció: 11/03/2009
Adreça infracció: AV JUST MARLES N.0066
Hora infracció: 00:52
Infracció: Incompliment de l'OPVP en matèria
de repartiment de propaganda en mà. En la
data abans esmentada, els Serveis de la Policia
Local van comprovar que s'estaven repartint
targetes d'aquest establiment

Avui fan festa... és la Mercè. Si estàs treballant plega doncs deu ser festa a tot Catalunya...