escriu-me
My Photo

dilluns, 11 de gener de 2010

Dilluns, 11 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

demà dimarts:

a Lloret !!!

Presentació pública del projecte TramTordera

EL TREN-TRAMVIA ENTRE PALAFOLLS, BLANES I LLORET

Demà dimarts dia 12 a les 20.30h a la sala de plens de l'Ajuntament

Traçat i parades del projecte
L’acte anirà a càrrec del blanenc Víctor Catalan, estudiant d’arquitectura i autor del projecte

El TramTordera és un projecte que pren forma des de fa molts anys, però que sempre havia estat descartat per la falta de demanda. Ara, un nou projecte amb un traçat totalment nou s’obre camí al haver-se pogut demostrar la seva viabilitat.

Aquest projecte ha estat premiat per la Universitat de Girona i per la Universitat Internacional de Catalunya, finalista a diferents premis de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra i, recolzat pel Ple de l’Ajuntament de Blanes amb una moció aprovada per unanimitat per tots els partits blanencs.


A la pàgina web de l'autor del projecte hi trobareu el "power point" que va fer servir a la presentació delprojecte a Blanes.
Ho trobareu AQUÍ
Hi trobareu gràfiques de totes mene i imatges entenedores com aquesta:


Dimarts, tots a parar l'orella a les 20.30h a la sala de Plens de l'Ajuntament !!!
No hi faltis, pot ser molt interessant !!!
L'obra no es diu pas "Descartes i Pascal es troben a Blanes", com pot semblar en el titular, sinó "El encuentro de Descartes con Pascal Joven" i arriba a Blanes "abans de fer temporada al Lliure"Una de les imatges que apareixen
en l'especial de la revista 'El número de la talla'"té com a objectiu demostrar que la talla de roba, sigui quina sigui, no és un indicatiu de la bellesa de les dones""El web disposa d'un cercador amb «llenguatge natural» que permet buscar aquells tràmits que demana l'internauta sense necessitat d'haver d'introduir la paraula exacta, com passa amb els cercadors normals."
Ja he comentat alguna vegada que a la web del nostre Ajuntament (http://www.lloret.org/) hi ha un cercador que no serveix absolutament per res i a fe que hauria de ser una eina fonamental per una web municipal.
Dic que no serveix absolutament per res per dues raons.
La primera és que li posis el que li posis, (POUM, Xavier Crespo, ... com veieu paraules de les que hauria de trobar centenars d'entrades doncs quants documents no incorporen o depenen del que el POUM marca, o quants papers no hi haurà penjats a la web signats pel nostre alcalde), doncs be, si en feu la prova amb una mica de sort us trobarà cinc obsoletes entrades.

Ja ho vaig dir fa mesos al finalitzar un Ple en el torn de preguntes del públic. També n'he adreçat mails tant al alcalde com al regidor responsable d'aquesta àrea, però per ara res.

Fa poc, aquest regidor amb va comentar que el funcionament de la web era el normal, doncs el cercador el que no pot fer es buscar dins els documents pdf, (quasi tots els penjats a la web estan en aquest format); em sap greu portar-li la contraria al Regidor doncs el meu senzill ordinador domèstic sí busca dins els pdf sense necessitat de tenir-los oberts, i tot i que és un "Apple" crec que aquesta no n'és pas la virtut que fa aquest senzill miracle...

Però que busqui poc o molt no n'és pas l'únic problema.
Com ja he dit, hi han
dues raons que fan que aquest cercador no serveixi absolutament per res, i aquesta segona és que, tant li fa que et doni dos resultat con dos mil, et doni el que et doni, al clikar l'enllaç sempre us trobareu la mateixa resposta. AQUESTA:

I que passa això, també ho saben, doncs els hi he dit repetidament !!!L'alcaldessa parla de la família que ha fet possible els 75 anys de l'Hotel Terraza de Roses


"Si apareix un promotor sense escrúpols, el daltabaix pot ser definitiu."

"Ara el govern ha resolt posar fil a l'agulla i posar fi a la inobediència de l'horari comercial de molts establiments, que s'havien acostumat a anar a la seva de manera impune. Sembla que el 2010 anirà d'això, de fer complir les lleis i no només aprovar-les. I si resulta que costa massa de fer complir tantes excepcions, es farà passar tothom per l'adreçador, com amb el tema de la llei del tabac"

"Aquesta llei mal adaptada d'una directiva europea recull la possibilitat que, per acord de les parts, el termini de pagament de clients a proveïdors es puguin allargar més de 60 dies"

Tot i que us ho hagi pogut semblar, la notícia no parla pas de Lloret i dels seus nous espais comercials de quasi 15.000m2 recentment aprovats (sant Quirze més santa Clotilde), sinó que parla de la ciutat de Lleida.
L'article carrega contra el "paer en cap":
"En lloc d’obra pública, la principal obra de govern serà intentar atraure una gran corporació comercial. És el que toca en època de rebaixes. De rebaixes pressupostàries, és clar."
Si l'expressió correcte és "eixida de barral buit" quasi que millor és sortir-s'en per peteneres..


Se’n destinaran 450.000 a Can Xardó, i 140.000 a Can Saragossa
L’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, parla del projecte de Can Xardó AQUÍ
Crespo parla de Can Saragossa AQUÍ


Escoltar Joan Burjachs, regidor d’Hisenda, parlant dels nous preus AQUÍ
Escoltar Josep Marigó del PSC i Joan Salmerón d’EUiA parlant de l’hora gratuïta AQUÍ
Projecte de Renovació i millora de la xarxa de
transport d’aigua potable a través de la Urb. Lloret Verd”, redactat
per l’Enginyer Tècnic Industrial, Joan Ruiz Castro, de l’empresa
AQUALIA SA, per encàrrec municipal


Es fa públic que el Projecte de renovació i millora del bombeig de
la Montgoda al dipòsit de Canyelles, redactat per l’Enginyer
Tècnic Industrial, Joan Ruiz Castro, de l’empresa AQUALIA SA,
per encàrrec municipalEl gos identificat amb el número de xip identificatiu:
981098100550379, titularitat de la Sra. Agustina Caval Cruz de
Lloret de Mar.