escriu-me
My Photo

diumenge, 13 de juliol de 2008

Diumenge, 13 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui diumenge:
Festes de Sant Cristòfol al barri de Can Ballell !!!
==========================

VETLLADA INTERNACIONAL DE THAI I KICK-BOXING "CATALUNYA vs FRANÇA"
(18.30 hores; Pavelló Municipal; Preu:12 € )

==========================
==========================
==========================

Per demà dilluns ( i fins el 26 de juliol):
TORNEIG SANTA CRISTINA DE FUTBOL SALA
(a les 21.00h en el pavelló del molí)
Lo bo de tota aquesta destrossa, com diu el Sr. Serra, és que: "ja sabem que els compradors d'aquestes tovalloles d'un gust dubtós són els mateixos que acaben comprant barrets mexicans i ampolles de conyac de pèssima qualitat en forma de torero. Ells han vingut a passar-s'ho bé i no a aprendre geografia. Faltaria més."; lo dolent és que, aquesta mateixa destrossa, la patim/gaudim els que hi vivim i també serà el llegat que deixarem als que vindran darrera...


Ja fa dies que al conseller Huguet "l'apreten."
Avui al Sr. Xargayo li ha anat d'un pel per no escriure allò de "váyase Sr. Gonzalez" :
"Si això és tot el que se li acudeix al conseller Huguet ... per això, no cal ni conseller ni direcció general de Turisme."L'autor defensa el dret del "anar a fer musclos", jo no en soc pas partidari, però que hi farem !!!; del que ja no estic tan d'acord és de que si se n'ha perdut la mena en fotem la culpa al cel, jo més aviat parlaria del anar a fer musclos amb rasqueta...
Dins les meves contradiccions he de dir que menjo carn, peix i m'encanten els musclos, però no puc deixar de pensar que són ser vius i que es venen i cuinen vius i que si poguessin cridar no crec que cap de nosaltres resistís els crits d'ofec davant d'una peixateria o de dolor quan els posem vius a la cassola...


Us en poso la frase final doncs crec que resumeix perfectament l'esperit de la carta: " Posem-hi el nostre gra de sorra, practicant les tres R: reduir, reutilitzar i reciclar."Qui firma l'article a part de la contradicció entre e"Els veïns n'estan tips" i que ningú s'en va assabentar, intenta fer punxa al llapis per treure un xic de suc ara que sembla que s'ha obert/tancat altra vegada la veda lloretenca ( i menys mal que la consellera Tura no diu res): " Un altre demanava als mitjans de comunicació que deixin de fer «propaganda» de les últimes morts violentes a Lloret perquè considera que així es fa molt mal a la imatge del municipi. Seguint la mateixa línia, un veí es queixava que cada vegada són més freqüents aquest tipus d'incidents a la localitat. «Què voleu, amb tanta gent, algú altre ha de caure!», opinava un altre."
Aquests dies si veieu un periodista feu com els famosos: agafeu el mòbil i feu com si parléssiu amb la família...!!!

Amb raó o sense però ja cal que ens calcem aquest estiu, doncs ens miraran amb lupa...
De totes maneres si serveix per millorar benvinguda sia la lupa...
Diu que n'hi haurà a Blanes i Tossa però de Lloret no en diu res.


L'agenda:
LLORET DE MAR
A partir de les 9.00. Plaça Pere Torrent. Trobada de germanor de vehicles clàssics fins als anys 80.
BLANES
9.00 a 15.00. Els Pins. XII Torneig de petanca Vila de Blanes. Tot el dia, a la platja, V Open Vila de Blanes de futbol platja. 18.00. Passeig de Dintre. Trobada de puntaires.
22.00. Passeig de Mar. Sardanes amb la cobla La Blanes.
Festes del barri de Valldolig. Festes del barri Residencial Blanes.
Jornades gastronòmiques del suquet de Sa Palomera de Blanes. Acaben avui.
Exposició poeticopictòrica de Serrano Bou. Casa Saladrigas. Fins al 16 d'agost.
Mostra de pintura del Fons d'Art. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 18 de setembre.
Pintura i escultura de Domènec Fita. Fundació Àngel Planells. Fins al 6 d'agost.
XXXVI Trofeu Quillat de fotografia i XVII Trofeu Comarca de la Selva. Sala d'exposicions M. Luisa García-Tornel i Biblioteca comarcal. Fins al 31 de juliol.
TOSSA DE MAR
Aplec de Sant Benet, al matí i a la tarda, a l'ermita de Sant Benet.
VIDRERES
18.00. Casal del jubilat i el pensionista. Ball, a càrrec de Van-Van.

Farmàcies de torn:
Lloret de Mar:
A. Martínez (de 2/4 de 10 del matí a 1/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 9 del vespre): 972 364 379. St. Pere, 6. C. Cabañas Rodríguez (de 2/4 de 10 del matí d'avui a 2/4 de 10 del matí de demà): 972 365 798. Av. Amèrica, 27 (Fanals).
Blanes:
Altimir (de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia): 972 334 403. Av. Vila Madrid, 17. Pujol (de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia): 972 330 465. Pl. Ntra. Sra. del Vilar, 5-6. Turon (de 9 del matí d'avui a 9 del matí de demà): 972 334 701. Ca l'Aguidó, s/n Escala B.
Tossa de Mar:
Castelló Cugat (de 2/4 de 10 del matí d'avui a 2/4 de 10 del matí de demà, localitzables): 972 341 303. Ferran Agulló, 12.
Vidreres:
Adzet (de 2/4 de 10 del matí d'avui a 2/4 de 10 del matí de demà, localitzables): 972 875 666. Josep Pla, 84 baixos.