escriu-me
My Photo

diumenge, 26 d’abril de 2009

Diumenge, 26 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

COMPTE !!!
La desfilada canina solidaria que us anunciava dies enrere prevista per aquest diumenge s'ha posposat pel dia 3 de maig per les previsions de mal temps d'avui
Recordeu que el cap de setmana pot ser un bon dia per adoptar un gos...
Feu-hi una visita al centre d'acollida d'animals de la selva a Tossa...No en sortireu pas indiferents !!!Els documents que reclamen són uns informes tècnics dels anys 2001-2003 on en un primer s'assenyalaven les mancances de la urbanització i que tenien que arreglar-se per part de la promotora, (Sayols Urbanizaciones Residenciales SA), i uns mesos després, sense haver-se solucionat, un altre informe municipal deia que tot estava OK...


No conec tant Blanes com per ser categòric, però el lloc on s'ha instal.lat aquest CAP em sembla un xic des-angelat i al cul del món...La reflexió del sr. Ferrer és clara: compte amb el servei que donem doncs amb el sol no n'hi ha prou: "El nostre sol no és millor que el dels altres -perquè és el mateix"

"La tala acaba amb els incendis i la crisi de la construcció amb la corrupció urbanística perquè sense caixa A no hi ha caixa B, sense requalificació de terra no hi ha "pelotazo"

De totes maneres la notícia insinua( dóna per fet), que ja disposem d'una infraestructura d'aquestes: "Girona particularment té un bon número d'heliports i helisuperfícies disponibles, ja no només les dedicades a feines sanitàries o d'emergències, on encara queda feina per fer, sinó aquelles situades a hotels com el Santa Marta" ???"Les institucions com l'Ajuntament tenen el deure de fer complir les sentències i sobretot amb celeritat. I els veïns tenen dret a protestar si no els deixen dormir. Si una sentència beneficiés els bars també demanarien la seva immediata aplicació... o no?"