escriu-me
My Photo

divendres, 18 de desembre de 2009

Divendres, 18 de desembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima (

Per si algun de vosaltres comença vacances, i en la llunyania no em pot llegir, aquí us poso aquesta nadala cantada conjuntament per "Albert Pla, Joan Miquel Oliver, Gerard Quintana, Estopa, Quimi Portet i Manel".
Porta per títol:

EL CAGANER=====================
=====================
=====================


avui divendres:


=====================
=====================
=====================


demà dissabte:
CAPINADAL 2009


Un any més, ens agradraria celebrar el Nadal amb tots vosaltres i per aquest motiu
us convidem a participar a les activitats que tenim pensades pel dia 19 de desembre!

A partir de les 5 de la tarda, ens podreu trobar a la Plaça de l'Església, on començaran les
activitats de Nadal que hauran preparat els diferents grups d'esplai. Hi haurà cançons,
jocs, teatre... i ens agradaria que vosaltres hi participéssiu juntament amb tota la gent que hi haurà al carrer.
A dos quarts de 7 de la tarda començarà el SORTEIG NADALENC organitzat pel
grup d'Isards. Si hi voleu participar, encara sou a temps d'aconseguir alguna butlleta!
I seguidament, a les 7 de la tarda, donarem inici a la CANTADA DE NADALES
POPULAR! Repartirem cançoners i convidarem a tothom a participar-hi per fer crèixer
aquesta emblemàtica tradició. No tingueu vergonya i feu còrrer la veu! Quants més siguem, més gran serà la festa!

I per acabar, la Comissió de Pares del Capicua, ens convidarà a prendre una
fantàstica xocolata calenta que hauran preparat per concloure aquesta gran festa!


Esplai Capicua

=====================
=====================
=====================


també demà dissabte:
Gran concert !!!


dels lloretencs
SKANDAL BAND
http://www.myspace.com/skandalbandmusic

i dels blanencs
KONTRA BAND
http://www.myspace.com/kontrabandskarock


SKA & ROCK PARTY STYLE


"En concret, gràcies a les esmenes de CiU s'han assignat dos milions per construir un nou parador de turisme a Tossa de Mar"
D'esquerra a dreta, Manel Nadal, Fernando Guerrero,
el director de l'aeroport i el delegat de la Generalitat
El del mig de la foto que en el peu anomenen simplement "director de l'aeroport" és el lloretenc Lluís Sala.Aquí a Lloret passa l'inrevés amb el debat, ara un xic en "stand-by", de si PEIN sí o PEIN no per a Santa Cristina: i una de les raons, no la única, per demanar-ne el sí és el fet de que tot i que la finca en si estigui ben cuidada des de fa segles, el PEIN no solament s'ocupa de la part d'en terra sinó també del que fa a l'aigua i els seus fons...
Feu una ullada al vídeo d'aquí sota...


"Ándalus va anunciar ahir vols des de Girona a Maó i Santiago de Compostel·la"

"Segons un estudi publicat recentment pel director del'Agència Catalana de Consum, l'ACC, Jordi Anguera, el 95% dels webs relacionats amb serveis turístics contenen clàusules abusives per als consumidors, encara que, en el cas de les companyies aèries, els portals de viatges i les agències, aquestes infraccions arriben al 100%."

Situació familiar
Parelles amb fills (36%)
Parella sense fills (5%)
Persona sola (34%)
Monoparental (15%)

Lloc d'origen
Estat espanyol (31%)
Amèrica Llatina (29%)
Magreb (26%)

Mireu-ne les cares; no són homeless dels de tota la vida, són gent com tu o com jo !!!

Gent fent cua per recollir aliments
=====================Sr. Crespo, aquí sota uns quants arguments més per si encara és a temps de convèncer algun dels seus companys !!!


El sr. Ribera es confessa anti-toros i això em complau, el que passa és que els seus arguments deixen molt que desitjar doncs s'assemblen més a un guardar les formes, que no pas a un evitar el sofriment i escarni que pateix l'animal: "En la meva oposició a les curses de toros l'últim aspecte que em preocupa és el patiment del brau." "El que fa llàstima és que en societats pretesament avançades la crueltat gratuïta pugui ser entesa com a mecanismes de diversió i gaudi popular."
Per ell, per la nostra condició de carnívors "'l'alimentació humana depèn en bona part d'infligir patiment a un seguit de bèsties destinades a ser cruspides" i això no és pas veritat.
Primer perquè es pot estar perfectament sense necessitat de sacrificar o explotar animals per a tenir una alimentació complerta; i segon perquè tot i ser carnívors, (aquí m'hi incloc jo), hauria de ser possible menjar carn sense fer patir als animals, ni en el engreix, ni en el transport, ni en el sacrifici...
Però mentre passem davant d'una panera d'escamarlans vius que tot ofegant-se es mouen i la nostra reacció no sigui de pena i rebuig, sinó d'exclamació i admiració cap a lo "frescs" que són, tenim un problema Houston !!!


"Avui, un vot d'abolició ens capacitarà més, amb una taurofília minoritària i en declivi, per encarar amb sentit ètic exigències de més transcendència social, que van des de la contenció energètica a la cohesió sociològica, des de l'honestedat administrativa a l'esforç productiu. I que els catalans, més enllà de les petulàncies nacionalistes, podem guanyar-hi un prestigi universal."
Sr. Crespo repassi la papereta dues vegades abans de posar-la a l'urna; no faci com els seus companys de Madrid que ahir van votar per equivocació, o per ressaca, (havien anat al sopar de Nadal la nit abans), just el contrari del que volien...

"No sé el que passarà avui al Parlament, però si acusar de hitlerians els antitaurins és l'únic argument que tenen aquesta gent per defensar aquest lamentable espectacle deu ser que ara sí que les curses de braus estan a la vora de la desaparició."
Jo no sé qui en té la culpa però entre tots estan jugant amb els lloretencs.
Fa uns dies, concretament la darrera setmana de novembre, coneixíem una part del que tot-hom reclamava i que ningú semblava tenir: el Projecte de la susodicha !!!; però no era pròpiament el projecte sinó que el que penjava la Generalitat a la seva web era "La Memòria Ambiental" i la penjava tot donant un plaç per a "opinar-ne"...
Doncs be, abans d'ahir el Sr. Nadal es despenja dient-ne l'import i a més adjudicant-ne l'obra...
Més nyaps amb menys temps quasi que no es poden fer: on és la memòria valorada del projecte Sr. Nadal ???; millor dit encara, on és el projecte constructiu???, doncs el que ens ha ensenyat és només la memòria ambiental, que jo sàpiga; encara una altra pregunta: com se sap que val 100 milions si no es coneixen cap d'aquests dos documents ???; i la darrera i quasi que més important: com és que se'n ha encomanat la realització a ACESA sense un concurs previ ???, doncs suposant que ho faci pel morro, que no és així, qui em diu que és qui millor la farà, si no hi ha hagut concurs d'adjudicació ???
El que us deia, un nyap del sr. Nadal ,si no és que sia en companyia
"d'altri "!!!!
FORA CARRETERA DE SANT PERE DEL BOSC !!!