escriu-me
My Photo

dissabte, 28 de març del 2009

Dissabte, 28 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui pot ser un bon dia per acostar-se a les instal.lacions del centre d'acolliment de Tossa i adoptar el gos que ja fa dies que rumieu tenir, o potser no voleu adoptar cap animal però sí manllevar-ne un parell per fer una bonica passejada i així treure per una estona a passejar aquests animals que la sort a la vida. per ara, els hi ha girat l'esquena.

No us en deixaran pas cap que no sigui de bon passejar i podeu triar o de portar-los lligats o si voleu us en deixaran algun dels acostumats a anar solts.

Aquí us poso algunes propostes d'adopció, (el text és en castellà doncs la bona amiga que m'ha passat les fotos és alemanya i això del català tot i que el parla no s'atreveix a escriure'l; ella que cada dia va una horeta a passejar-ne uns quants m'ha muntat un bonic "Power Point" que no us puc adjuntar, amb aquestes propostes):

Aquest es diu Vader


Aquest es diu David


Aquest Dalí



Aquest matí n'està prevista l'inauguració

Estat actual de la piscina del parc



Tot el que no sigui augmentar el monopoli del de la foto són bones notícies...



D'obligada lectura pels que pensen que ningú els obligarà a enderrocar i també pels que tenint la potestat per fer-ho fer no ho fan amb l'excusa de que no tenen mitjans...
La profesora de la UdG, Geis Carreras, planteja que "l'Estat de Dret ha de controlar l'actuació de l'Administració i garantir que les sentències s'executen"



Ja porten més d'un any amb el tema i els pescadors no veuen clar el que cada dia els hagin de portar 5 quilos de gamba fresca gratis per "investigar"... (i només la volen de la grossa, deu ser que la fan a la brasa i si es petita s'els hi empassa pels forats de les graelles).


"La gent amb un mínim de solvència ja fa temps que defuig tribunes injurioses i prefereix eines informàtiques d'intercanvi d'opinió on forçosament s'hagi de mostrar el rostre o el nom."
Espero que no es consideri mai aquest meu resum com "tribuna injuriosa" ... ;-) ;-) ;-)





Els dos tenen un període de concessió previst de 40 anys.
En un cas així el Burlador de Sevilla haguera dit
"¿Tan largo me lo fiáis ... ?" uns anys més tard el Tenorio : "Largo el plazo me ponéis" ... i des de Blanes el regidor d'Urbanisme diu "que les condicions econòmiques no són les millors per tenir moltes ofertes d'empreses" i sinó que preguntin a l'Ajuntament de Lloret per la piscina...



"Que la llet de la màquina no sigui crua els pagesos no en tenen pas cap culpa. Que la llet no sigui biològica, sí;"

El mateix passa amb la majoria de productes i d’això la majoria de ciutadans no en som conscients.




"Així es pot comprovar si visiten la pàgina web que ha estrenat l’Ajuntament, a través de la secció de Promoció Econòmica"www.lloret.cat/promocioeconomica







AUDIOde l'entrevista al director del curt, Javi Muñoz


"El regidor de governació, Jaume Palet ha recordat que aquests joves es desplacen a Calella “a dormir de dia i emborratxar-se de nit”. Segons palet, aquests turistes no gasten ni en els comerços ni en els restaurants i la seva estada “no agrada”."