escriu-me
My Photo

dijous, 6 de novembre de 2008

Dijous, 6 de novembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


Comença a fer fred....
La neu ja és aquí.......
i amb les primeres neus.....
L'ESQUIADA 2008!!!!

Si voleu recordar la de l'any passat:
AQUÍ

========================
========================
========================


“Voluntariat per la llengua” posa en contacte una persona que té el català com a llengua pròpia amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin, quan vulguin i del que vulguin. Proposa de fer 10 hores de conversa repartides en 1 hora per setmana aproximadament.

Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a l’Oficina de Català de Lloret de Mar:

Carrer Sant Pere, 36, 1r (edifici de l’Antic Sindicat)
Tel. 972 36 18 34
lloret@cpnl.cat

Vinga ànims, serem 100 parelles (?)... !!!

========================
========================
========================


El Sr. Arbó acaba l'article reivindicant Serrat: "Ningú s'hauria d'avergonyir per ser partidari de la utopia d'un món millor davant els que creuen que tenim el millor dels possibles. Així doncs, cantem amb en Joan Manel Serrat: Ay! Utopía, incorregible que no tiene bastante con lo posible."Quasi que ho poden posar com a reclam turístic de cada tardor...El que tenia que estar donant ja servei a la zona nord de Lloret (Canyelles, Serra Brava, URCASA, Font de Sant Llorenç, ...) està al caure però encara no ha entrat en funcionament.
Just aquests dies les ràdios van plenes de falques de publicitat on la Diputació de Girona explica com i que fa...no deu voler passar a la posteritat sense contestar la pregunta que de sempre ens hem fet: que cony pinta una Diputació?
Del DdeG d'ahir que encara a les 8h no havia sortit he separat aquestes tres:

La senyora CHUS, si governés, faria una modificació de partides: "El meu pare, malalt i jubilat, ha d'esperar anys per poder ser operat però, en canvi, no hauria d'esperar si volgués gaudir d'unes vacances subvencionades a les Canàries, Benidorm o a la Costa Daurada."
Si el pastís és el mateix i s'en afegeix un a taula...doncs que toca a menys...L'autor es fa una pregunta: "No podrien haver ideat el mateix concurs per premiar una activitat econòmica solidària, sostenible i comunitària, que no estigués basada en el lucre personal sinó en mitjans de producció socialment responsables?"

Que n'aprenguin!!! com diu en Laporta...
Nosaltres també ho vam haver d'estudiar: "Viva Espanya penjada en una canya, si la canya cau, Espanya a Déu siau...!!!"
I per no parlar del "Montañas nevadas, banderas al viento... ",Encara la setmana passada s'havia d'estar subscrit o enviar un SMS dels cars per a descarregar-te segons que...
AQUÍ
s'hi pot recuperar qualsevulla tall del que han emès (ni pelis, ni series no pròpies)
El senyor Matthew Tree li dóna la volta a l'eslogan:El repte de debò, a Catalunya, seria qüestionar públicament un altre concepte abstracte, més sagrat encara que la divinitat. Per fer-ho, només caldria canviar un sol mot del mateix eslògan londinenc: "Espanya, segurament, no existeix. Per tant, deixeu-vos de cabòries i gaudiu de la vida".