escriu-me
My Photo

dilluns, 27 de juliol del 2009

Dilluns, 27 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima (

Sr.Crespo, Srs. Regidors, si us plau...!!!
Rubí, ciudad libre de circos con animales.
Ayer, (23/07/09), se aprobó en el pleno del Ayuntamiento por mayoría.

"Cuando a principios de este año se instaló el Circo Dercos con su espectáculo Venezia en la ciudad de Rubí, la delegación de LIBERA! en esta ciudad se puso inmediatamente manos a la obra realizando no sólo un acto de protesta en la puerta de este circo (que trajo a la ciudad 5 elefantas asiáticas, una jirafa, un hipopótamo y un tigre blanco, entre otros animales), sino comenzando una serie de reuniones con los regidores del Ayuntamiento de Rubí a fin de conseguir que se propusiera la aprobación de una moción para que Rubí se convirtiera en una ciudad libre de circos con animales.
La moción fue presentada y votada ayer jueves 23 de julio y aprobada por amplia mayoría (sólo con dos votos en contra y una abstención, todos de regidores del PP).
De esta forma, Rubí se pone en el mapa de las ciudades que se oponen al establecimiento de circos con animales por motivos éticos."

=====================
=====================
=====================

Ahir focs, (i fum), a Lloret i també a BlanesDes de Canyelles, la lluna els veia tots dos...

=====================
=====================
=====================

EL PROJECTE DEL CAMP DE GOLF DE L'ÀNGEL

El BOP del passat 13 de juliol publicava l'anunci de "Projecte del Pla Especial Urbanístic Golf de l’Àngel (PE-6) d’iniciativa de la societat GOLF SANT PERE DEL BOSCH, SL. i redactat per Estanislau Roca, Arquitecte & Associats"
Uns dies més tard, el 20 de juliol, el PUNT DIARI en donava la notícia:" Ampliaran el camp de golf de l'Àngel de Lloret i hi faran un hotel i la seu del club"
Si en voleu saber un xic més de tot plegat a la web de l'Ajuntament i trobareu el Projecte exposat: AQUÍ
El període per presentar-hi al.legacions és d'un més, o sia que, a mitjans d'agost, però com que l'agost és in-hàbil per aquestes coses, podria ser, (no n'estic segur), que fins a mitjans de setembre hi hagi temps per dir-hi quelcom.
Ja sé que són feines feixugues però si ningú s'ho mira de res serveixen les exposicions públiques de les coses i llavors quan està fet ja és massa tard...
=====================
=====================
=====================

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui ben poca cosa..., és dilluns i a sobre d'estiu...





"Els veïns afectats es van mobilitzar sota el lema "Volem l'aigua de la xarxa municipal". Una frase que pensen repetir en les manifestacions programades pel dia 2 i 9 d'agost si la situació no millora."






"A més, cal tenir en compte que alguns municipis de la Costa Brava confien el servei de vigilància de platges a empreses privades i que, per tant, aquestes dades no inclouen platges de municipis tan altament turístics com Blanes, Lloret i Tossa de Mar."






Crec que el problema radica en que tot i que la majoria dels serveis estan fets, (aigua, llum, clavegueram...), tenen forces deficiències imputables a la urbanitzadora, que els veïns no volen arreglar i que l'Ajuntament no vol recepcionar si abans no ho arreglen...

"La Costa Brava ha de saber estar al servei dels seus estadants, i això s'aconsegueix sabent combatre i domesticar la dictadura del cotxe. La Costa Brava ha de saber atreure més i millors turistes a través dels transports públics."
El Sr. Loste no "està a la page"...
Sr. Loste !!!, avui en dia la modernitat ja no és això que vostè predica; lo modern avui és que els turistes vinguin amb helicòpter i com que aquests enginys fan molt de soroll ja ens foragitaran aquesta púrria de turisme que ens col·lapsa.
La jugada és clara, matarem dos ocells d'un tret, guanyarem turistes rics i ens deslliurarem dels pobres... el mal de la cosa és que a mi no m'agrada matar ocells ...


"Pel que fa al perfil dels clients d'aquests establiments, el 77% són de fora de l'Estat,"









Per fi unes paraules de consol des d'un diari estatal... !!!, encara que sigui per desconeixement de la quantitat de ciment emprat... benvingudes sien les paraules.
Mossèn Jesús, repassi els sants no sigui que algun hagi caigut de l'altar, (ja se sap que en aquests dies de festa ni els sants estan exclosos de fer algun extra...)





l’ordenació i imposició de
contribucions especials com a conseqü.ncia de
les obres de “pavimentació i serveis del carrer
Joaquim Esteve Llach“ l’establiment i exigència
de la qual es legitima per l’augment de
valor dels immobles de l’àrea beneficiada,
delimitada pel carrer Joaquim Esteve Llach.


l’Ordenança municipal
reguladora del servei de taxi,






"projecte bàsic i executiu d'obres i instal·lació d'una central de microcogeneració amb biogàs i producció d'energia elèctrica per a la seva banda"