escriu-me
My Photo

diumenge, 9 de gener del 2011

Diumenge, 9 de gener del 2011, a Lloret i a la resta de Selva Marítima


Avui hi he trobat:


mireu aquest vídeo !!!

No us el perdeu !!!


Parla d'injustícies d'aquelles de
"pareu el món que baixo"...






dura 8 minuts, però a fe que s'us faran curts...

"Arcadi Oliveres i Boadella (Barcelona, 1945) és un economista català i un reconegut activista per la justícia social i la pau. Es llicencià en Ciències econòmiques l’any 1968 a la Universitat de Barcelona.
Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, imparteix també nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en diferents moviments socials i cristians i en diverses publicacions solidàries"

Tot plegat pertany a un article de l'AVUI d'avui escrit per Jaume Bofill i que trobareu en aquest enllaç:

Re-envieu-ho a les vostres amistats... són coses que cal que es coneguin...





DIETARI ( per RAMON IGLESIAS)
dimecres un error
És cert que Xavier Crespo sempre ha dit que ell només romandria un parell de legislatures com a alcalde de Lloret de Mar. En puc donar fe perquè m´ho va dir ja fa uns anys. Crespo haurà estat un gran alcalde de Lloret. El primer que s´ha atrevit a engegar una transformació –encara inacabada– d´una ciutat que s´havia convertit en un icona de la indústria turística de saldo. Ha fet molta i bona feina. I això li hauria valgut de carta de presentació per a la Conselleria de Turisme si n´hi hagués alguna, o per a una direcció general si el conseller on han col·locat turisme no hagués arribat amb un col·laborador seu a la butxaca.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/01/09/diumenge-dietari/457111.html
"Finalment han posat Crespo al capdavant dels Mossos d´Esquadra. Crec que s´equivoca acceptant-ho perquè és una plaça que, tard o d´hora, els Mossos o els bombers se t´acaben cruspint. I més si no tens experiència en el camp policial. Només cal preguntar a Saura, Boada o Maria Eugènia Cuenca. Mal lloc per a un bon alcalde."


Primera incursió a la Casa de la Cultura de Lloret
L'alcalde, Xavier Crespo, va anunciar fa pocs dies que el trasllat a la nova instal·lació començarà dilluns vinent amb la biblioteca
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/01/09/primera-incursio-casa-cultura-lloret/457028.html





Lloret reviu la llegenda del traginer
Aquest diumenge, els Veïns de les Alegries de Lloret de Mar organitzen la Festa del Traginer, que aplega any rere any més de 300 persones.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/01/09/lloret-reviu-llegenda-del-traginer/457026.html



L'empresa mixta del Consell Comarcal de la Selva NORA SA gestiona els residus de 24 pobles un any després de crear-se
Segons el Consell comarcal, la incorporació de la ciutat de Blanes a NORA SA ha significat créixer en servei i també en experiència a l'hora de gestionar la neteja i la recollida de residus en un municipi de 40.000 habitants.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/01/09/lempresa-nora-gestiona-residus-24-pobles-any-despres-crear-se/457027.html
Ara que a Lloret hi ha en exposició pública la licitació d'aquest servei a lo millor a Nora també l'hi interessa presentar-s'hi.
"NORA S.A. pertany en un 50 per cent al Consell Comarcal de la Selva, un 40% a Cepsa i un 10% a l'Ajuntament de Blanes."



Dossier sobre Bolaño a la ´Revista de Girona´
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2011/01/09/dossier-sobre-bolano-revista-girona/457096.html
Aquest dossier traça un itinerari pels espais viscuts i literaturitzats per Bolaño a Girona i Blanes.

=====================





Renovació de càrrecs ( per Miquel Riera)
Les eleccions municipals, ja són a la cantonada. Uns comicis que, d'una manera o altra, es veuran afectats pels relleus i els nomenaments que efectuï el nou govern del president Mas. El cas, de moment aturat, de l'encara alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, n'és el més clar, però són uns quants els polítics –professionals o semiprofessionals i sobretot de l'anterior tripartit– que s'estan promocionant de cara a guanyar-se la vida els propers quatres anys.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/353995.html



Acusen Puig de “destruir” els projectes de Saura
ICV-EUiA vol evitar la supressió del programa de violència masclista
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/354470-acusen-puig-de-destruir-els-projectes-de-saura.html
Si el sr. Crespo acaba accedint al càrrec que li havien anunciat tindrà aquesta competència dins les seves funcions: "El departament d'Interior va anunciar divendres la supressió del programa per convertir la lluita contra la violència de gènere en una política “activa” del departament, incloent totes les seves funcions a la direcció de la secretaria de seguretat, juntament amb altres àmbits importants del departament, com la direcció dels Mossos d'Esquadra, el servei de Protecció Civil o prevenció i extinció d'incendis."



Restauradors i clients compleixen la llei del tabac
Propietaris de bars i restaurants de la demarcació diuen que és aviat per fer una valoració dels efectes econòmics de la normativa
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/353975-restauradors-i-clients-compleixen-la-llei-del-tabac.html

=====================





Denuncien la pèrdua de places d'aparcament degut a les obres de la riera de Mas Cateure
Els veïns del barri lamenten que el govern de Blanes no hagi tingut en compte les seves demandes
http://www.blanesconfidencial.cat/107/denuncien-la-perdua-de-places-daparcament-degut-a-les-obres-de-la-riera-de-mas-cateure.html

=====================




CUINATERÀPIA blogspot

Un any més Lloret reviu la llegenda del Traginer
http://cuinaterapia.blogspot.com/2011/01/un-any-mes-lloret-reviu-la-llegenda-del.html


=====================



Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...