escriu-me
My Photo

divendres, 6 de març de 2009

Divendres, 6 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


en podeu consultar el programa AQUÍ

========================

Avui divendres:
Jornada d’Interacció i Cohesió Social.
Acte organitzat per la Dona Activa, en col·laboració amb l’associació de dones Yaharinkahó.
Condueix la jornada Litzie Yepis, psicòloga.
(A les 15.30 h a la seu de la Dona Activa)

========================

Demà dissabte:
Excursió als aiguamolls de l’Empordà
i visita al Museu de la Joguina de Figueres.

(Acte organitzat per la Dona Activa.)

========================
========================
========================

Activitat esportiva pel diumenge :
CAMPIONAT SELVA MARESME DE JUDO
Competicions en categoria aleví i benjamí
(de 10.00 a 13.00 hores al Pavelló Municipal)S'hi haurà d'anar a veure-ho...
D'entrada un però: "
L'aspecte més rellevant d'aquesta nova edificació serà la construcció d'un cub de vidre , des d'on podrà observar-se tot el bosc i a la nit restarà il·luminat "com si es tractés d'un far"". Compte amb les lluminàries innecessàries a la nit; Santa Cristina és un paratge força verge dins el que cap i una excessiva il.luminació nocturna en por malmetre foragitar una fauna i portar-ni una d'altra.

El Sr. Alum toca un tema ben interessant i que els que els agrada asfaltar-ho tot no en volen ni parlar: "Blanes i Lloret, Lloret i Blanes. Tan a prop i tan lluny! Tan a prop, atès que, exceptuant els mesos de juliol i agost , els dies i les hores punta anar d'una vila a l'altra, o si ho prefereixen d'una ciutat a l'altra, no comporta més de cinc o sis minuts."
Si millorem el transport públic interurbà, (més mitjans, carril específic, freqüències i itineraris adients a la demanda...), potser no solucionarem les puntes de juliol i agost però les dels deu mesos restants que pateixen els aborígens de la zona quasi que sí...


Una de freda i una de calenta... aquesta és una galleda d'aigua gelada. Estic en contra dels circs que exploten els animals i això ho és...
Més avall en el GIRONA NOTÍCIES.cat hi trobareu la maca i calenteta... del CEIP Esteve Carles de Lloret .A l'empresa publicitària no solament no li han rescindit el contracte sinó que ja li han fet un munt d'encàrrecs més: mai havien aconseguit sortir tant als mitjans.El cessament del Sr. Francesc López te a veure amb l'horrible organització del viatge a Perth per anar a fer les fotos. De les 72 persones que en formaven la comitiva només quaranta van poder aconseguir seient de primera classe, la resta es va haver de conformar a fer el viatge en "business", tot i que per evitar enfrontaments, a Singapur es van intercanviar.
Per la tornada, (encara hi són, doncs amb la polèmica han decidit prolongar uns dies fins que les aigües es calmin), els de primera ja han dit que na-nai, que ells no es mouen.
La roda de premsa del President Vilert a la Diputació va aixecar molta expectació entre els mitjans de comunicació. Sobre tot volien informació de primera mà sobre la Gran Barrera de Corall i l'extensió a Ayers Rock.

El que dèiem: IMPAGABLE
Srs. responsables del màrqueting turístic lloretenc no esperin ni un minut més i blindin un contracte amb aquesta empresa abans de que sigui inaccessible econòmicament, ...són un xollo.
Si volen parlar de Santa Clotilde, foto del Central Park; si del que es tracta es de donar a conèixer Montbarbat: el Partenó s'imposa; que s'ha de parlar de la gran afluència als Plens Municipals: foto del camp del Espanyol... tampoc cal exagerar, ni mentir...!!!
Sense voler fer-ne befa doncs realment ho estan passant malament, només dir que si les constructores hi van amb els camions i dúmpers semblarà la benedicció del dia de Sant Cristòfol a Can Ballell...)

Dissabte, dia 7

21 h. A l'església parroquial de Sant Romà de Lloret, concert a càrrec de l'Orfeó Barcelonès.
Diumenge, dia 8

9 h. Sortida caminant de la plaça de la Vila cap a l'aplec. Esmorzar a sa illa d'es Bot i visita als jardins de Santa Clotilde.
12 h. A la capella de l'ermita de Santa Cristina, missa amb cant dels goigs a la santa i veneració de sa relíquia.
A les 13 i 16 h, audició de sardanes amb la cobla Principal d'Olot.
14 h. Arrossada popular.
S'esmorza pel camí i després es visita els jardins de Santa Clotilde. A l'arribada, sardanes i arrossada popular. Preu del tiquet: 5 euros.


"La planta baixa serà dedicada a exposicions i tindrà un despatx d'informació de casaments i celebracions a Santa Clotilde, a més d'un punt de venda d'objectes de record. A la primera planta hi haurà un auditori per a actes culturals i convencions."

Fan be de dir-ho per poder-nos amagar...

'agenda:
Lloret de Mar
I Jornada d'Interacció i Cohesió Social, organitzada per la Dona Activa, en col·laborració amb l'associació de dones Yaharinkahó. A les 15.30, a la seu de la Dona Activa. La jornada serà conduïda per Litzie Yepis, psicòloga.
21.00. Palas Atenea - Hotel Guitart Central Park. IV Festival Catalunya, el país del gat de la lluna.
Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.

Blanes
Exposicions: Busco feina. Immigració i món laboral. Biblioteca comarcal. Fins al 6 de març.; Dalí de Cadaqués per Robert Descharnes. Fundació Àngel Planells. Fins al 13 d'abril.; Pintures de Carlos Morago. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 12 de març.

Tossa de Mar
17.30. Biblioteca municipal. Lectura de contes no sexistes de Caro Von Arend.
II Cimitombada, caminada popular per diumenge. Se sortirà a les 8.00, de la terminal d'autobusos. Més informació, al telèfon 619 31 44 91

Per poc ressò no serà que diguem...


"Si canvien les tornes, els ecologistes de saló hauran de tornar a sortir al carrer per combatre la indefensió en què ens deixa l'estament polític."El projecte preveu construir un equipament cultural on ara hi ha l'hotel, amb la mateixa extensió però amb menys volum. A més, també es vol construir una equipament soterrat.


Xavier Crespo diu que és un emplaçament amb “visió de futur”. Mentre que el president de l'associació de marxants de les comarques gironines, Josep Maria Vergès, opina que “aquí estarem desplaçats”.
La meva amiga Susanne s'ha acostumat a un dia a la setmana anar al centre d'acollida i treure a passejar uns quants gossos, (els responsables te'ls trien en funció de si els vols portar lligats o solts).
Fareu quelcom per la vostra salut i sobre tot per aquests animalons que ho agraeixen en gran manera si hi aneu.
Gràcies Susanne...ja et vaig fer un petó per aquest motiu, quant ens veiem t'en faré un altra per donar-me peu a poder-ne parlar...

Que no serveixi de precedent el llegir aquest diari del ínclit locutor de la COPE Sr. Lossantos.
Així defineix una de les feines del Sr. Gibert: "
presentará anualmente su memoria al parlamento regional, donde también expondrá sus objetivos y proyectos."
per a la provisió d’una
plaça de Conserge,

ADMESOS:
AGUILERA EXTREMERA, JAUME
AGUILÓ TALISA, NÚRIA
ATIAOUI LAINI, HASSAN
AUSTRICH ESTEBAN, ROMÀ
AUSTRICH FONT, ALBERT
BARNÉS PALTRE, GEMMA
BERNABE MATAS, EMILI
CAPDEVILA PERERA, JAUME
CARMONA IRASTORZA, MANEL
CARRASCO LARENA, RAFAEL
CROS FALERO, ALBERTO
CROS FALERO, VÍCTOR
ESPEJO TORRES, TOMÁS
FERRER GUINOVART, JOSEP M.
GONZÁLEZ BARTOMEU, JOSÉ
GONZÁLEZ VILAS, JOSÉ MANUEL
LÓPEZ ALBA, FRANCISCO
MATEOS TORRENTE, MARCOS
MIMÓ ALEGRE, MIGUEL
MIRANDA CAMPAÑA, FRANCISCO
MORANA VALLDAURA, JOSEP M.
MORATÓ SUCRANA, CONCEPCIÓ
NAVARRO SAMBOLA, ENRIC
PASCUAL PALOMAR, CARLOS
PÉREZ GARCÍA, RICARDO
RIBERA MERCADER, JAUME
RODRÍGUEZ GÓMEZ, DANIEL
ROSELLÓ MONTAGUT, MARIA ISABEL
SALICRÚ CODINA, JORDI
SANCHO GUTIÉRREZ, LAURA
SEGURA SIMÓN, ALONSO

EXCLOSOS:
FERNÁNDEZ OJEDA, GERARDO (per no
acreditar la titulació requerida)
LOULIDI LAHKIM, SOUAD (per no acreditar
la titulació requerida degudament homologada
i no aportar el permís de conduir tipus
B)
VEGA SANTOS, CAYETANO (per no
aportar el permís de conduir tipus B)
Titular: Adriana de Gomes Oliveira
Import: 300,00 €


Titular: Hassan Ghiwane
Import: 300,00 €


Llicenciatura (Grup A1) Tècnic d’informació per a la gestió i qualitat
Diplomatura(Grup A2) Tècnic mig d’inspecció i assessorament
Diplomatura (Grup A2) Tècnic mig de polítiques de salut
Diplomatura (Grup A2) Tècnic mig de gestió administrativa i econòmica 1
Batxiller superior (Grup C1) Administratiu/va
(Grup E) Subaltern

de remodelació i millora de l'Av. Amèrica, des del carrer Puerto Rico fins al Passeig de Fnals, redactat per l'enginyer municipal, Miquel Buixeda i Lampérez

Projecte de formació de carril bici al sector del Rieral, d'iniciativa municipal i redactat pels Serveis Tècnics Municipals,