escriu-me
My Photo

dijous, 31 de juliol del 2008

Dijous, 31 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Canvi de pel.lícula !!!
Per causes de força major ens hem vist obligats a canviar la pel·lícula que teníem programada per aquest divendres, 1 d’agost. Així doncs, en lloc de l’equatoriana 'Qué tan lejos', la pel·lícula que clourà el IV Cicle de Cinema Llatinoamericà serà l’argentina 'Buena vida - Delivery', de Fernando di Cesare (Argentina, 2004. 93 min.)Com és habitual, la projecció tindrà lloc a Sa Caleta, a dos quarts d’onze de la nit. Entrada gratuïta.

Guanyadora dels premis a Millor Pel·lícula i Millor Guió en el Festival Internacional de Mar del Plata 2004 i del Premi Pilar Miró al Millor Director Novell en la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid 2004.

Sinopsi:
Hernán és un xicot de vint-i-quatre anys que viu sol a l'Argentina des que la família va anar-se’n a Espanya a la recerca d'una situació econòmica més favorable. Un dia decideix de llogar una cambra a la noia de qui s’ha enamorat. Però aviat el pis s'omple de familiars de Patrícia, i ell no sap com fer-los fora.

==========================
==========================
==========================

DONACIÓ DE SANG
LLORET DE MAR
10.00 a 14.00 i de 16.30 a 21.00. Pavelló d'esports El Molí.
(recordeu que ara, a l'estiu, sempre n'hi ha falla, doncs molts dels donants habituals estan de vacances; però de sang s'en necessita tot l'any; si pots donar-ne no ho dubtis... faràs quelcom de bo !!!)

==========================
==========================
==========================








Aquests, encara només expliquen aquest desgraciat fet, però en El Punt i d'altres , com veureu més avall, expliquen aquest i n'aprofiten l'avinentesa...










Des d'aquest mateix lloc de vegades he reclamat l'obertura dels nostres camins de ronda tallats per mil costats o sense existir en altres; però com em va fer reflexionar l'amiga Neus, compte en obrir camins a qualsevulla preu, doncs de vegades podem fer més mal que bé, doncs amb les noves normatives, per altra banda lògiques, de que si obrim un camí públic ha de ser segur, accessible i alguna exigència més, ens arrisquem a fer bons nyaps en terrenys fins avui verges...




Una imprudència per part d'un jove que serveix als periodistes per fer-nos sortir, malauradament una vegada més, al bloc de successos... i de passada i ja que parlen del Pisuerga aprofitar per posar cullerada i dir :"Aquesta temporada a Lloret de Mar s'han produït tres caigudes accidentals més (...). Sembla que la ingesta d'alcohol podria haver(...)"



Sr. Crespo, allà sí que suporten sorolls aquests dies...!!! (ahir hi vaig ser-hi, i des de Palau, fins passats els "cuartels" ho aixequen tot...); em sap greu haver-me queixat dels sorolls que patim les urbanitzacions per les obres que no s'aturen juliol i agost, si ho comparo amb el que han de suportar aquests dies els pobres gironins de la carretera de Barcelona.
De totes maneres Sr. Crespo, si per aquest estiu ja hem fet tard, aturi-les si us plau pel vinent !!! (no les de Girona...les de Lloret !!!)


L'article acaba així: "els dos passatges que acabo de comprar valen un cèntim quan, un cop sumades les taxes, els equipatges, la facturació a l'aeroport, l'assegurança, i el bon dia de les hostesses (o hostes) el banc em carrega 185 euros. Si em diuen la veritat d'entrada, volaré igual. Ho juro."

A Lloret també n'hem tingut forces, el que no sé si n'estem molt lluny o molt prop d'aquesta xifra.
El dilluns posava un article que comparava les diferents sensibilitats o maneres de fer urbanístiques d'ambdós municipis, Sitges i Lloret i ara al veure la notícia m'ha recordat una historia que explicava el meu avi; diu que hi havia al davant d'un foc a terra que feia fum, una jove guapa i la seva veïna no tant afortunada;, la jove, que estava dins la trajectòria del fum, va dir: "el fum va cap als guapos"; llavors la veïna, assentada a l'altra costat de l'escon, va dir: "cap aquí també en ve alguna alenada..."
De totes maneres no em canvio per Sitges...!!!


L'article ve a conte de l'exposició "Spots electorals. L'espectacle de la democràcia a la TV mundial des de 1989, que pot veure's, fins al dia 28 de setembre, a Barcelona, concretament a La Virreina"














9992 - AJUNTAMENT DE BLANES Anunci de notificació a titulars de vehicles abandonats

10042 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte sobre aprovació definitiva d'un projecte d'urbanització
projecte d’urbanització modificat
del sector A-6 de Valldolig promogut per la
Junta de Compensació.

9988 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre acceptació de delegacions en matèria de gestió tributària
9987 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre aprovació inicial de la modificació dels Estatuts del Consorci Ter Brugent
10022 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre contractació de personal
10023 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre contractació de personal

9984 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre informació pública de l'aprovació dels Estatuts del Consorci per a la Implantació i Gestió d'un Centre d'Innovació Tecnològica i una Planta de Biomassa

9983 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre informació pública de la creació d'una comissió
9986 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre informació pública de la reestructuració de l'organització del Consell
9985 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre informació pública dels Estatuts del Consorci de Benestar Social de la Selva