escriu-me
My Photo

divendres, 23 d’octubre del 2009

Divendres, 23 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

BIBLIOTECA MUNICIPAL


Mostra itinerant de títols de llibres adreçats al públic infantil i juvenil especialment triats pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).
A més, en paral·lel també tindrem l’exposició: «De l’ABC a l’SMS» La comunicació escrita en els llibres per a infants i joves, un recorregut per tot el procés d’aprenentatge de l’escriptura a través d'aquests llibres.


=====================
=====================
=====================


Avui divendres:


La companyia cubana Vital Teatro porta a l’Espai XXS la seva adaptació

"Un tramvia anomenat desig"



L’actriu protagonista Yaquelín Rosales fa un any que viu a Lloret de Mar

El bosque blanco del deseo o Blanche Dubois és una versió monologada d’Un tramvia anomenat desig de Tenesse Williams. Aquest espectacle va aconseguir 3 premis del Festival Nacional de Monòlegs de Cienfuegos (Cuba) l’any 2005: Millor Actuació per a Yaquelín Rosales, Millor Posada en escena, Premi de la Unió d’Escriptors i Artistes Cubans.
Durada: 55 minuts (Espectacle en castellà)
23 d’octubre a les 21.00h
Preu entrada anticipada: 10 €
Preu entrada a taquilla: 12 €


=====================
=====================
=====================


Dilluns vinent:
El Fòrum Social Català us convida a la xerrada informativa sobre FSCAT
Serà dilluns dia 26, a les 8 del vespre, al Puntet.

A la reunió vindrà un membre de l’organització FSCat-Barcelona per informar les entitats, col·lectius i persones de la societat civil de Lloret, en què consisteix FSCAT a LLORET.

El Fòrum Social Mundial (FSM) és una trobada anual que porten a terme diversos moviments socials, amb l'objectiu de celebrar la diversitat, discutir temes rellevants i buscar alternatives a les problemàtiques socials derivades del neoliberalisme i la globalització econòmica. Inicialment va ser proposat com a contraposició al Fòrum Econòmic Mundial que es realitza anualment a la població Suïssa de Davos on es reuneixen les elits econòmiques, financeres i polítiques d'arreu del món,
El FSM, segons les declaracions aprovades, pretén ser un espai obert i democràtic, un punt de trobada de l'esquerra mundial i del moviment altermundista o antiglobalització.
Al Fòrum Social Català a Lloret, Qui hi pot participar?
Està obert a totes les entitats , col·lectius i persones de la societat civil amb l’excepció dels partits polítics, organitzacions governamentals, militars o violentes.
Us hi esperem .

Lloret també creu queUN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE




A mi el projecte així per sobre m'agrada; per millor dir-ho el que m'agrada és la filosofia del projecte doncs no tinc suficients elements per valorar-ne si una altra opció fora millor; per encara precisar més l'agrado diria que si el projecte del blanenc Víctor Català realment fora possible enquibir-lo en l'ampla disponible encara m'agradaria més doncs porta afegit un desdoblament de la carretera amb lo que potser ens lliuraríem de la destrossa prevista per Sant Pere del Bosc; i ell, en Víctor Català, afirma que sí es possible doncs l'ampla necessari pel carril del tramvia es molt menor que el necessari pels busos.
Per fi sembla que algú ha entès que no es pot sempre estar "primant" el cotxe i que calen inversions que prioritzin el transport públic. Ara seria bo saber quina és la repercussió futura en la millora del tràfec en aquest tram sobre tot si l'obra iria acompanyada d'un augment en les freqüències d'aquest transport

Imatge virtual del carril bus entre la rotonda de l'avinguda Europa i la rotonda dels Focs, a Blanes.


Imatge virtual del carril tramvia, més desdoblament dels vials per a cotxes, proposat per en Víctor Català











A la conferencia de premsa del secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, hi trobo dues coses que no em quadren massa.
D'entrada quan diu que l'elecció
"suposa que es descartin, almenys per ara, les del tramvia i el tren que s'havien posat sobre la taula. Segons la Generalitat, però, aquestes alternatives «no queden hipotecades»". Què vol dir això ??? vol dir que la proposta del tramvia amb el desdoblament de la carretera és possible i els treballs del blanenc Víctor Català no van desencaminats???; perquè si la resposta és afirmativa pareu màquines i anem per aquesta alternativa i deslliuri'ns nostre Senyor del nyap que malmetrà per sempre els paratges de Sant Pere del Bosc...
L'altra cosa que no em quadra és la xifra de
"pel gran nombre d'autobusos que hi circulen –700 a l'any" i no és que que sigui una errada de El Punt doncs el Diari de Girona en dóna la mateixa xifra. Si agafeu la calculadora, (inclús quasi sense...), i dividiu 700 busos per 365 dies dóna la bonica xifra de 1,92 autobusos al dia o sia un al matí i un a la tarda. Si realment el Sr. Nadal va encarregar un estudi i qui li va fer va donar aquesta xifra, des d'aquí puc assegurar i asseguro que qui tenia que fer l'informe el va fer des de l'IKEA ;-) ;-) ;-)






El passeig destrossat al sector dels càmpings, ahir.



25 d'octubre. Sortida amb autocar, a 3/4 de 12 del migdia. Tornada, amb autocar, a 2/4 de 3 de la tarda. Tel. 972 379 360




"jornada sobre desenvolupament sostenible a les ciutats mediterrànies que es va fer a Palamós."


"Actualment, el Col·legi d'API té uns 400 associats a les comarques gironines."

Potser estic equivocat però sembla que es gasti més aigua que llet a les cases; si és així que esperen les autoritat per "imposar", als subministradors el que es posin les piles i ofereixin aigua a granel a les botigues... Pagant és clar !!!
SÍ, heu llegit be
imposar, i si això no es pot legislar doncs envaieix el que n'anomenen la llibertat d'empresa que s'obligui a incorporar en el preu de l'aigua les despeses que ls seus envasos provoquen a la comunitat en tant que polucionants... veureu com ràpidament es posen les piles quan els números no els surtin...
"a les comarques gironines i al pla d'Osona ja hi màquines de llet a doll."




"Coneixem quines són les veritables intencions del sector nàutic. Sabem que voldrien excloure de la reserva tots els punts possibles per al fondeig per poder seguir omplint el nostre massificat litoral amb tantes embarcacions com siguin capaços de vendre. Fins i tot els preocupa que hi hagi un excés de posidònia"










S'hi pot veure un vídeo on cap al final mostren les obres de la prolongació de l'Autopista i el fort impacte que provoquen






Aquí ja rectifiquen la dada dels 700 busos anuals : "Aparte de los vehículos privados, por este tramo de vía circula habitualmente un elevado número de servicios de transporte colectivo de viajeros, tanto regulares como discrecionales, que representan más de 700 vehículos diarios"










Infractor: GURPREET SINGH
Data infracció: 16/03/2009
Adreça infracció: C RIERA N.0048 Pis.3
Pta.P14
Hora infracció: 22:30
Infracció: Infracció de l'OPVP en matèria de
sorolls. En la data abans esmentada, els
Serveis de la Policia Local van acudir a
l'adreça abans citada i van comprovar que el
soroll que provenia de l'interior del domicili
contravenia allò previst als arts. 89 i 90 OPV




El gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 724098100369398, titularitat del
Sr. Rafael Martín Molina de Blanes
El gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 941000002228908, titularitat de
la Sra. Rafaela Arrabal Lucena de Maçanet de
la Selva




"Projecte de formació de rotonda A a l'avinguda de Vidreres, redactat per EP Enginyeria Grup7 S.L.,"

"Ordenança de civisme i convivència ciutadana,"