escriu-me
My Photo

dimecres, 26 d’agost de 2009

Dimecres, 26 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

La Cadira Anfíbia i la Creu Roja

Recordeu aquella notícia de l'altre dia al DIARI de GIRONA "La cadira amfíbia, el bany a l'abast de tothom" i que venia a dir, per omissió, que a les platges de casa nostre no n'hi cap... ???
Doncs per acabar d'arrodonir l'informació, i per aclarir perquè quan es tracta d'informacions sobre la Creu Roja sempre hi ha des-ajustaments en les xifres, la mai prou estimada
Anna em fa arribar aquest comentari la mar d'aclaridor:


platja de Fenals

"A la platja de Lloret s'ofereix el servei de bany amb cadira amfíbia des del 2005, el punt on es troba ubicada és en el mòdul de salvament i socorrisme del Passeig Agustí i Font. I a la platja de Fenals, el servei es presta des del 2006, també des del mòdul d'atenció sanitària.
L'acompanyament a l'aigua es fa a través de socorristes aquàtics.
En les dues platges l'accessibilitat a l'aigua es facilita amb la col·locació de línies de vida (cordades de boiarins d'uns 25 m on les persones amb mobilitat reduïda o que tenen dificultats per nedar, es poden agafar per sentir-se més segures).

Notícies com aquesta on Lloret (i molts d'altres municipis) no apareixen en la llista es deu a què el servei de salvament i socorrisme no el porta a terme la Creu Roja, sinó una altra empresa, en el nostre cas Proactiva.
Les xifres i dades que donen molts mitjans de comunicació en relació a les incidències de platges (assitències, rescats, presència de meduses,...) són incertes perquè no tenen en consideració la informació que recopilen d'altres empreses que ofereixen el servei de salvament. Ometen dades de platges tan importants com: Lloret, Blanes, Tossa, Badalona, Sitges, Calonge, Vilassar, Malgrat,...

Sovint la gent segueix associant, salvament amb Creu Roja, i això ja fa força anys que ha deixat de ser així. S'ha anat professionalitzat aquest sector i s'ha obert el servei a d'altres empreses (Proactiva, GIEM, Rescatadores, personal de Protecció Civil com en el cas de Blanes,...)."Passeig Agustí i Font

=====================
=====================
=====================Vídeos de circs amb animals
(Les imatges són fortes; espero que no esteu esmorzant)


Elefants vídeo AQUÍ


Camells vídeo AQUÍ


Tigre vídeo AQUÍ


"Consideren que les limitacions que han implantat alguns ajuntaments catalans com el de Tossa, Platja d'Aro o Malgrat de Mar "equival a criminalitzar el cos humà, i a establir un nou dret inexistent en l'ordenament jurídic com és el dret a no veure el que a algú no li agrada""
Un raonament de lo més lògic...!!!

La notícia fa referència exclusivament als nens acollits a Girona Ciutat (un total de 21 nens i nenes)"a la demarcació de Girona les protectores d'animals estan sobresaturades i per això hi ha sacrificis, malgrat que estan prohibits per llei"


"Governs i prohoms tenen feina a reflotar bancs –no barques– i a crear institucions amb diner nostre, i les empreses familiars, que s'espavilin."
"La quantitat de gent que va a Tailàndia, Canadà o la Cerdanya buscant un paradís durant ics dies i, en tornar a casa, el converteix en edèn perdut per evocar amb nostàlgia la resta de l'any."
Si a Lloret es poguessin fer vacances d'estiu ningú envejaria una platja exòtica i sinó pregunteu-ho als que a les nou del matí gaudeixen en ple més d'agost de la platja gran amb l'única companyia de les gavines... voleu un paradís més maco... oi David ???


Ahir no vaig tenir ocasió de mirar la tele, però encara dilluns els canals de TDT de TV3 i demés cadenes de la Corporació saltaven...
Sabeu si ja ha tornat de vacances el bon senyor que ho ha d'arreglar... ??? vergonyós !!!
De vegades ens enfadem si algú insinua que fins els Pirineus encara és Àfrica !!!


A la Bisbal hi havia dues opcions per a la variant: la sud i la nord; ja hi ha hagut fumata blanca i n'hi ha de contents i d'altres de decebuts; alguns aquí esgrimeixen aquest argument per a no plantejar aquest debat a Lloret per discutir el traçat de la nostra variant cap a l'autopista...
Gràcies salvadors per decidir per nosaltres...!!!
De totes maneres per demanar que no quedi:
Carretera ben Lluny de Sant Pere !!!


L'he de multar per no dur armilla reflectant !"Molt bé, JAP. Per tu sol, val la pena comprar El Punt. Per molts anys."

Escoltar Escoltar Miquel Ventura, director de la Fundació Mar AQUÍ
La previsió era posar-lo on ara pretenen instal.lar-hi l'heliport... (a l'antic abocador ).


Projecte d’Obres de Reforma d’un Local sense
ús al carrer de Joan Fuster i Ortells, núm. 12 i
14 a Lloret de Mar,


Del 17 d’agost al 16 d’octubre de 2009, en
període voluntari,


l’autorització d’ús i obres de caràcter
provisional per a les obres d’infraestructura per
a la instal·lació provisional de mòduls
prefabricats per un CEIP al camí de Can
Barnés (sector PPU1 Portal de Ponent),
classificat com a sòl urbanitzable


nfractor: KHALID RGHIOUI
Data infracció: 14/03/2009
Hora infracció: 04:36
Adreça infracció: C SANT BALDIRI N.0012
N2.0014
Infracció: Infracció de l'OPVP en matèria de
comportament de les persones en la via pública.
En la data abans indicada, els Serveis de la
Policia Local van comprovar que l'esmentat
senyor
orinava a la via pública
A veure si ens munta una mani com el cas dels pixaners de Ripoll...


La solució per Lloret Residencial i Mont Lloret ??? Tant de bo...