escriu-me
My Photo

dijous, 17 de juliol del 2008

Dijous, 17 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquest divendres !!!
Recordeu que aquest divendres, 18 de juliol, projectem la pel·lícula 'El baño del Papa', d’Enrique Fernández i César Charlone. Com és habitual, la projecció tindrà lloc a Sa Caleta, a dos quarts d’onze de la nit.
Una pel·lícula d’Enrique fernández i César Charlone; Uruguai, 2007. 97 min.;
Entrada gratuïta.
Guanyadora del Premi Horitzons al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2007.
Sinopsi:
El 1988, Melo, una petita ciutat uruguaiana fronterera amb el Brasil, espera delerosa l'arribada de Joan Pau II i consegüentment la de milers de feligresos. Els habitants del poblet, pobres la majoria, saben què significa: gent que voldrà menjar, beure i comprar records. Beto, un petit contrabandista de pa sucat amb oli, es vol fer d'or amb un tassa de vàter. Tothom, tard o d'hora, haurà de fer les seves necessitats. Però ja se sap que les persones humils són eternes víctimes del destí.

==========================
==========================
==========================

AQUÍ hi podreu veure el programa
AQUÍ us el podreu descarregar en format PDF




Com es pot intuir, l'article va de com, "a vegades, els propòsits van en un sentit i la realitat s'entesta a anar en direcció contrària"
I acaba: "Malgrat aquestes darreres setmanes, ficció i realitat s'hagin pogut confabular per colpir dolorosament unes famílies i en general tots els lloretencs, cal pensar que aquells que hi tenen alguna cosa a dir o a fer, no defalliran en la difícil, però no impossible, tasca de seguir millorant la imatge turística de la vila."







Sense dir res se li entén tot...











Qui escriu l'article fa tota una serie d'explicacions de perquè UGT ha acceptat firmar i CCOO no.





He seleccionat l'article per si en un exercici d'agudesa mental en traieu l'entrellat: "Serà herència dels huns que van poblar Europa quan uns i unes érem aquells? Dos bessons de diferent sexe seran l'un l'una i l'altre, l'altra? I si vull ser jo en lloc d'ella, continuo sent la que sóc o he de tornar a néixer per ser un primer i després una? Ja que Ad impossibilis nemo tenetur."
De fet a tots els diaris hi ha una secció de mots encreuats...



La veritat es que jo tampoc veig clar quin tipus d'interès pot tenir l'Ajuntament en legalitzar una construcció completament il.legal i que normalment el que hauria de fer és demanar-ne la seva demolició o expropiació, com ha passat i passa en altres indrets amb edificacions similars.
Només seria legalitzable en cas de ser una antiga caseta refugi de pescadors, cosa que aquesta no és (el cas de les casetes de cala s'Alguer a Palamós en va ser paradigmàtic els anys 80); o també podria ser legalitzada en cas de que fos un cas "d'interès públic", cosa que s'intenta a través d'aquest subterfugi de cessió per deu anys, que quasi "frega el travesser" de la il.legalitat, i que, si be en el cas de la propietat, es pot arribar a entendre com a legítim dret a la defensa, en el cas de l'administració és quasi una perversió...
Com a curiositat dir que la platja on està situada aquesta caseta, en aquell tram pren el nom de platja de sa Somera...






Hi podreu veure el vídeo d'aquesta emissió extret de "Vídeos a la Carta" de TV3.


L'article no surt en l'edició digital de la revista Viajes, però els de La Lletra Borda s'han pres la molèstia d'escanejar-lo

Si hi feu una ullada, un xic més avall hi trobareu una posta de sol ennuvolada que els responsables del blogg han tingut a be posar-me... Si la cliqueu, la podreu veure en gran.






Tot i que era per una bona causa,els fins no justifiquen els mitjans...!!!








L'altra dia en una tertúlia radiofònica, una de les participants deia ser amiga del "Pedro Jota", per lo tant que el coneixia be, i afirmava que ell no era així, ni té aquesta ideologia que el seu diari traspua, sinó que ell era un veritable mercenari i que posa la seva ploma i gràcia a qui millor paga i que si l'Avui pagués be, ell deixaria un nacionalisme per abraçar-ne l'altre...
o no ho crec; l'única cosa que em fa dubtar és veure'l al costat de la seva dona, ella ben disfressada i ell vestit com dels anys de la Picó...








RESOLUCIÓ MAH/2246/2008, de 9 de juliol, per la qual es fixen les espècies objecte d'aprofitament cinegètic, els períodes hàbils de caça i les vedes especials per a la temporada 2008-2009 en tot el territori de Catalunya.
S'estableixen com a períodes i dies hàbils per a la caça de les espècies guatlla (Coturnix coturnix), tórtora (Streptopelia turtur), tudó (Columba palumbus), colom roquer (Columba livia), garsa (Pica pica) i estornell vulgar (Sturnus vulgaris) els següents:
Girona: Dies hàbils: dijous, diumenges i festius no locals dins el període comprès entre el 15 d'agost i el 7 de setembre, ambdós inclosos.
El període hàbil per a la caça del porc senglar a les comarques de Girona és el comprès entre el primer diumenge de setembre (dia 7) i el quart diumenge de febrer (dia 22), ambdós inclosos.
Si veieu algú caçant fora d'aquestes dates truqueu als Mossos, i si en veieu algun dintre les dates i teniu una ràdio a ma, poseu-la ben alta...us pot salvar la vostre vida i la d'algun animaló que aquests sense cor volen matar...