escriu-me
My Photo

divendres, 17 de juliol del 2009

Divendres, 17 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest divendres:


Cinema a la Fresca 09
Divendres 17 de juliol a les 22.30h a Sa Caleta
Entrada gratuïta


Pel·lícula guanyadora de la Petxina de plata al millor actor al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2008.

Sinopsi:
La vida de Leonardo -un escriptor d'èxit, prou fastiguejat- i la seva dona -universitària- canvia quan els fills, ja grans, han emprès el vol, ja se n'han anat de casa i ells dos han d'encarar la buidor del niu. Només quan accepti la seva nova situació, que inclou un gendre amb les seves pròpies ambicions literàries, una filla que s'instal·la a Israel i una dona amb un imprevist entusiasme per la vida social, Leonardo serà capaç de ser realment feliç.
P.D. En el Bar El Romaní del carrer Sant Pere hi trobareu una exposició de cartells de les pel·lícules que s’han projectat cada estiu a Lloret; es podrà veure fins a finals de mes.





La sang deu arribar a la llera doncs fins hi tot hi ha intervingut el sr. Crespo: "L'alcalde de la població, Xavier Crespo (CiU), explica que no és la primera vegada que hi ha problemes entre ambdues parts. "S'ha rebut els dos i se'ls ha explicat on és la parecel·la de cadascú", comenta. Puntualitza que un dels dos no està fent les coses correctament"

"paguen 120.000 euros per 60 minuts de concert de La Oreja de Van Gogh i no paguen 200.000 euros per mantenir la televisió durant tot l'any"



Com diu un veí: "és una barbaritat el que feien"

Si heu d'anar a Girona i no us corra pressa quasi que és més prudent esperar uns dies. Per fí les obres s'acaben...
L´Estat diu que la N-II estarà tota desdoblada d´aquí a sis anys

Per la foto hom diria que se'n "enfoten"...






Vinga Carmeta que per lo menys ara tindreu diners...

Amb el sr. Vilamitjana els capellans hi tenen molta feina a fer doncs del més enllà no se'n fia: "Quan algú es planteja la vida (...) "d'aquest món no en vull saber res i tot ho trobaré més endavant després de morir"), està fent una arriscadíssima aposta..."




"El tram entre Sils i Caldes es va aturar la setmana passada, ja que una de les empreses de l'UTE que feien l'obra va presentar concurs de creditors."

Qui l'hauria d'inaugurar va molt enfeinat...

"“La crisi afecta a persones que viuen a prop teu“"




A l'article hi podreu trobar la fórmula de Harris-Benedict per a calcular que necessitem cadascú:
Homes: 66,473 + (13,752 x pes en kg) + (5,0033 x altura en centímetres) - (6,755 x edad en anys)
Dones: 655,0955 + (9,463 x pes en kg) + (1,8496 x altura en centímetres) - (4,6756 x edat en anys)
El resultat s’ha de multiplicar per un índex d’activitat.
1 si la persona és inactiva o sedentària.
1,2 per una persona amb una lleugera activitat física, com caminar.
1,4 per una persona amb activitats quotidianes que fa de forma dinàmica.
1,6 per a persones molt actives i que fan exercici tres cops per setmana.
1,8 per a esportistes i persones que realitzen treballs físics extrems.


L'èxit de vendes a part de la qualitat alta o baixa del text ve de que costa 1,6 euros i a lo millor tampoc és això que en marca el perquè sinó que: "la novel·la s’ha imprès en paper de vàter. En concret ocupa 88 centímetres de llargada i a cada rotllo la narració es repeteix 34 vegades" i és clar, cada vegada que n'estireu un tros podeu gaudir de la lectura.
Esperem que en el primer tall que us toqui ja no hi vingui el nom de l'assassí...



( va ser ahir)

Jo sobre aquest tema ja us en vaig dir el que em semblava i fil per randa m'hi reafirmo...
Ara ja només i de bon rotllo uns petits interrogants de funcionament:
El sr. regidor Ignasi Riera diu que
"si algú per poder desenvolupar la seva feina està interessat en rebre el correu de grimmelgrimmel només cal que ho demani a l'equip de govern"; i jo em pregunto: sr. Riera, quan algú em digui que ja li puc enviar el mail doncs ja n'ha rebut la benedicció de l'equip de govern, què faig???; li demano un certificat de veracitat abans de enviar-li o vostès em faran arribar un full normalitzat amb les persones autoritzades ben detallades ???
Un altre dubte que em consumeix: quant ja tingui la confirmació oficial de l'Equip de Govern de que a tal persona li puc lliurar el mail, doncs per la seva feina el necessita, el que ja no sé és si li puc enviar el mail tal qual o l'Equip de Govern em detallarà quins temes són d'Interès per cadascun dels candidats pel bon desenvolupament de les tasques encomanades ???
I un darrera qüestió: quan torni a sortir el tema de que el regidor que va anar a Polònia a parlar de sostenibilitat en nom dels Ajuntaments gironins, ara vagi a Txiquitistàn a parlar de Llibertat d'Expressió en nom de ves a saber qui, ho poso o directament m'ho callo ???
Us en recordeu d'aquesta portada de EL JUEVES que el nostre Rei va fer segrestar-ne la publicació i que va fer que el setmanari batés records de vendes???... quelcom d'això m'està passant, doncs a part dels empleats municipals que gota a gota em van facilitant adreces alternatives, el que m'està passant és que se m'han disparat les peticions de nous lectors que volen que els hi enviï això que l'Ajuntament rebutja...
De totes maneres, trobo a faltar peticions de lectors de l'Ajuntament fidels, i no tan sols d'empleats, sinó també de regidors; i això que em consta que uns i altres n'eren àvids lectors fins a la setmana passada. Vinga ànims !!!


"L'excursió en barca fins a Santa Cristina, oberta a tothom, es durà a terme el dia 13 d'agost; el tiquet del viatge costarà 20 euros que es destinaran de manera íntegra a la família Juliola.
Els tiquets es poden comprar a partir de dilluns a la taquilla que Viajes Marítimos té al passeig, al Club Nàutic, a la pastisseria Frigola o bé al Puntet. Les places són limitades."




"El grup Peix Ros de Blanes llença una nova marca de peix fresc envasat al buit i augmenta la seva plantilla La nova marca, 'Freskibo', ofereix una àmplia gamma de peix fresc del dia -tant blanc com blau-, en filets i en peces senceres"

"Els veïns hauran de deixar la bossa tradicional i la galleda amb la matèria orgànica a la porta de casa seva de vuit a deu del vespre. Els camions tindran dos compartiments per separar la brossa."


"Aquests municipis, estan situats principalment a la Costa Brava"
A nosaltres no ens citen com deficitaris però si que diuen que Blanes com Tossa s'estan posant les piles: "No obstant, alguns municipis "s'han posat a treballar" en aquest àmbit i han aconseguit sortir de la llista elaborada pel COETTC, com és el cas de Blanes o Tossa de Mar."


Avui no hi he vist res que sembli fer per nosaltres...



El llistat és molt llarg... Així d'entrada el que hi he trobat és a atletisme: Blanco Quevedo, Jose Luis; en canvi no hi figura per exemple en automobilisme en Miguel Molina.


Abans d'encarregar quelcom a aquesta empresa: TRANSPORT CONSULTING 2006, SCCL, facin-s'ho mirar doncs es esgarrifosa la quantitat de multes que té, centenars i no pas petites, moltes de 1000 i 4000 euros. Només per curiositat feu-hi una ullada...esgarrifa.

Aquí hi surt TRANSPORTS PEIX ROS, SL amb una multa d'una bonica quantitat: 0,00€...La infracció devia de ser molt petita.