escriu-me
My Photo

diumenge, 11 de maig del 2008

Diumenge, 11 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret


En aquest diari, quasi monogràfic s'Abanell...!!!
El divendres davant l'anunci de llevantada us feia aquest comentari: " Fóra bo que l'Ajuntament de Blanes els hi pagui aquests quatre dies d'hotel als treballadors del Ministeri, per si de cas han de tornar a començar a omplir de sorra s'Abanell..." i malauradament s'acomplert.
A Blanes tenen la gran sort de tenir el Centre d'Estudis Avançats però pel que es veu aquesta mel no fa per aquelles boques...!!!




Als costos de la draga i poden afegir els de fer el vídeo...



I alguns que pensàvem que en això del turisme ja estava tot inventat...!!!




L'agenda:
LLORET DE MAR
A partir de les 9.00. Plaça Pere Torrent. Trobada de germanor de vehicles clàssics fins als anys 80.
BLANES
III Edició del Fes-te Jove, a la carpa, davant el poliesportiu. 10.00. Passeig de Mar. Blanes al cel, taller i volada d'estels.
12.00. Passeig de Mar. Audició de sardanes amb la cobla Marinada.
VIDRERES
33a Fira de Tractoristes. 8.30. Esmorzar. 9.00 a 13.00. 40è Campionat d'arada de les comarques gironines. 4t Campionat provincial d'arada amb tractors d'època. Demostració d'arada amb cavall. 9.05. 9a Trobada de cotxes i motos clàssiques. 9.30. Concurs d'habilitat de tractoristes. 9.45. Inici del concurs provincial d'arada. Durant tot el matí, demostració de navegació de vaixells en miniatura, a càrrec dels Amics del Vaixell de Lloret; demostracions dels artesans; inici del 2n torneig amateur d'escacs. 10.30. 4t Trofeu vila de Vidreres de bitlla catalana. 11.00. Demostració de gossos pastor amb ramat, a càrrec de l'Armand Flaujat de Cal Menistro. 11.30. Demostració de ferrar cavalls, a càrrec de Xevi Calderó. 12.00. Audició de sardanes amb la cobla Selvamar. 15.30. 3a Volada d'estels oberta a tothom. 16.00. Concurs d'estirada amb tractor amb el Tractopooling. 16.30. Espectacle d'animació infantil amb La Sandra. Entrega de premis del concurs de dibuix. 17.00. Proves eqüestres a càrrec del Centre Hípic Vidreres. 17.15. Exhibició de l'Escola de música de Vidreres. 18.00. Ball de gegants amb la colla gegantera de Vidreres. 19.00. Curses de rucs. 21.00. Fi de la fira.
SANT FELIU DE PALLEROLS
Festa major. 12.00. Ofici solemne amb acompanyament de La Principal d'Olot. 13.00. Plaça de l'Església. Sardanes amb la cobla La Principal d'Olot. 17.00. Espectacle infantil a càrrec de Jordi Pacheco i la Colla. 18.00. Plaça de l'Església. Audició de sardanes amb la cobla La Principal d'Olot. A la mitja part, Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa: Mulassa Verda, Ball Pla, Matadegolla, Contrapàs i sardana curta La Pastoreta. 20.00. Plaça de Ca les Hermanes. Exhibició de country. 21.00. Envelat. Concert amb La Principal de la Bisbal. 22.00. Sopar popular. Seguidament, proclamació de l'hereu i la pubilla. 00.00. Tercera nit de ball, amb La Principal de la Bisbal.

La conclusió final del mossèn i que tanca l'article resa així: " Es pot viure una vida ètica sense religió? La resposta és que sí."


Demà és el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Fatiga Crònica.







Espero que de lo de la falta de captures no en culpin el ramader de la Garrotxa...!!!




La notícia posada així pot portar a tancar les finestres i no sortir de casa, però llavors, llegida més pausadament es veu que és un problema de ja fa temps i que la gent del País ho treu més per crítica cap a la Comunidad de la sra. Esperanza, que no pas com una alarma epidemiològica...


A veure si això fa recuperar un xic la malmesa construcció, doncs suposo que la gent per aixecar la rajola on amaguen els bitllets de 500€ necessitaran un paleta...!!!



A Lloret ja fa temps que hem inventat els Low-Cost d'hotel. Ahir parlava amb un propietari i em comentava que aquesta setmana, el dormir i pensió complerta, s'ha estat venent per sota dels 20€ i no les pensions, no!, hotels de tres estrelles i algun de quatre...


Tampoc ho hem de criticar tot, doncs fer diners avui en dia no és tan fàcil i si volem fardar de tenir dins del top-ten dels més rics a un espanyol algun peatge s'ha de pagar...!!!
Els més grans ja diuen allò de que "treballant amb honradesa és molt difícil fer-se ric..."






Com ve diu un cambrer de la plaça de l'estació de Cornellà de Llobregat: "El que es va inventar això del comandament es podria haver quedat a casa".