escriu-me
My Photo

dijous, 11 de desembre del 2008

Dijous, 11 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Perdoneu aquest horari, però aquest matí a la que he anat per fer el click d'enviar-vos el resum han tallat la llum a tot Canyelles; ara, (21.15h), que torno dels meus afers diaris us poso el que havia trobat...
Bona nit i fins demà...!!!

========================
========================
========================

8ª FESTA TORNEIG - JOAN PETIT
NENS AMB CÀNCER
(del 10 al 20 de desembre)

PRESENTACIÓ
ORGANITZACIÓ
PROGRAMA
EQUIPS PARTICIPANTS
ÀRBITRES
COL·LABORADORS
RECORDS DEL TORNEIG
NOTES DE PREMSA
JORNADES DIVULGATIVES - JORNADES MÈDIQUES
ARTICLES D'OPINIÓ
COM ARRIBAR-HI I ON ES POT MENJAR

destacar dins aquesta programació:

THE GOSPEL X-PERIENCE!

Ja ho hem esbrinat !!! : és demà divendres !!!
Espectacle que presenta versions actuals de negro-espirituals, gospel populars i tradicionals i també petites incursions al soul, blues i jazz
LLOC: EVENIA HOTELS (HOTEL OLYMPIC)
HORA: 21,30 HORES
PREU: 15€
========================
========================
========================

Avui dijous:
Presentació oficial de la nova web de l'Associació de Comerciants de Lloret
http://www.comerciantslloret.com
Dijous 11 de desembre del 2008, a les 13:00 del migdia , a la sala de plens de l'Ajuntament de Lloret
Aquest portal web és un directori de establiments comerciats, i una plataforma de difusió, dinamització i promoció de l'activitat comercial a Lloret.
Aprofitarem per presentar el nou butlletí de l'Associació: El Mercuri.

========================

DECLARACIÓ DELS DRETS HUMANS 1948-208
En motiu de la commemoració del seixanta aniversari e la DECLARACIÓ DELS DRETS HUMANS, LA Plataforma per la Pau i l’Associació Popular d’Amics de la Cultura, us conviden a la lectura dels articles que conforme la declaració i col.loqui.

Tindrà lloc aquest dijous, dia 11 de desembre, a un quart de nou del vespre, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

========================
========================
========================

Dissabte:
"L'esplai bimbirimboines" amb la "MARATÓ" de TV3
Com cada any, "l'esplai bimbirimboines" organitza la seva campanya en col·laboració amb la Marató de TV3 , que lluita enguany contra les malalties mentals greus.

Com podeu col·laborar? Podeu passar pel nostre stand a informar-vos, comprar pastissos, xocolata calenta, participar a les diverses activitats... O bé portant un pastís (sense tallar) per tal que el poguem vendre. A més, aquest any realitzarem el sorteig d'una panera de Nadal.

Ens podreu trobar a la PLAÇA DE L'ESGLÈSIA de les 9:00h a les 20:00h.

========================
========================
========================


Es veu que el que va estar molt be va ser el mossèn "Jesús Calm, de la parròquia Sant Romà de Lloret. Calm va ser l'únic que va centrar la seva intervenció en la necessitat de perpetuar el diàleg en el temps entre les diverses religions. Fins i tot, va exposar, al seu parer, els punts bàsics per a poder parlar: "Prioritzar l'ètica per damunt els dogmes,.."






Per la foto hom diria que a la presó s'hi menja be...



"En èpoques de crisi i de retraïment del consum, més d'un i més de dos comerços del centre deuen estar passant una temporada de vaques flaques. Botigues que tanquen, que fan liquidacions o rebaixes abans d'hora, locals per llogar des de fa molt temps, així semblen fer-ho pal·lès."

Ahir era la Diputació qui en creava una, avui el sr. Marigó en vol una altra...esperem que després de tants mitjancers quedi un duro per comprar llambordins


Si sou clients del Mercadona haureu pogut comprovar que no es pot comprar absolutament res que no estigui embolcallat dins una safata de "porexpan"...és realment una vergonya el que passa en aquest supermercat... i diuen que ve a Lloret, per mi es pot quedar on està...





L'agenda:
LLORET DE MAR
Darrera la petja de Caterina Albert, excursió a l'Escala i voltants, per diumenge. Se sortirà a les 9.30 del Camí de l'Àngel, davant l'escola Pompeu Fabra. Més informació i inscripcions, al telèfon 972 36 59 99. Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.

BLANES
DONACIÓ DE SANG.- 7.00 a 21.00. Hospital Sant Jaume.
19.30. Casal cívic Can Borell. Les malalties mentals, a càrrec de Noemí Paniello, psicòloga dels serveis de salut mental de l'IAS (Institut d'Assistència Sanitària de Girona). 20.00. Centre Catòlic. Blanes i el Montseny, a càrrec del doctor Germán Álvarez, geòleg i col·laborador extern de la Universitat de Barcelona. Dins el cicle de conferències Centenari de Benet Ribas, 1908-2008.
Pessebre monumental i façana il·luminada de l'Ajuntament. Passeig de Dintre. Fins al 6 de gener.
35a Lliga Catalana de Canaricultura Blanes 2008, al passeig Pau Casals, 43.

VIDRERES
Mercat

LA SELVA
Jornades gastronòmiques del salsafí. Restaurants participants: El Trull i Mas Romeu, a Lloret de Mar; Can Pou, a Vidreres; Fins al 14 de desembre.
I si voleu riure una estona: "La Jonquera. Taller de riureteràpia a Can Laporta, el dia 22 de desembre, de 17.30 a 19.00. Per a joves majors de 12 anys. Inscripció prèvia a Can Laporta."


A la Índia, les dones tenen prioritat en una cua per a qualsevulla cosa i poden passar davant sense necessitat d'esperar.
La primera vegada que ho vaig veure vaig trobar un pèl estranya aquesta discriminació positiva en vers les dones, però be que ens en vam aprofitar, doncs davant una fila de 100metres per agafar número per comprar un bitllet de tren, va ser la meva dona que, no sense tallar-se un xic, va passar davant de tot-hom i va agafar un número, però ve-t'ho aquí que no va servir per res, ans el contrari, doncs al accedir al dins de l'estació hi havia 50 taquilles pels homes i només una per les dones amb una cua que feia "fredar"...


l senyor Masvidal va enumerant diferents ocasions on podem veure aquest 10/90, però n'anomena una amb una bona contradicció: "Són un 10% els conductors esbojarrats que corren per les carreteres", fins aquí anem be, però llavors ja es perd : i és un 90% qui en patirà les conseqüències i els que estem amenaçats i atemorits de pagar unes multes increïblement altes"
Al fill del sr Masvidal segurament li han posat una multa i és ell qui l'ha de pagar, sinó no s'entén...

"Una reflexió sobre la poesia excel·lent que es practica al país i que no té ressò en els cenacles literaris, la universitat i els mateixos lectors, que no poden esbrinar qui fa poesia i qui maneja els poetes com putxinel·lis"









plaça d’Auxiliar Administratiu,

Objecte del contracte:
a) Descripció: Servei de gestió de la recaptació
municipal de l’Ajuntament de Blanes


modificació dels articles 117 i 118 del Reglament Orgànic Municipal,


"La situació de vaga anunciada pels sindicats CCOO i UGT, prevista a partir de les 08.00 del dia 9 de desembre de 2008, amb caràcter indefinit i que afecta la totalitat de la plantilla del centre de treball de Cassà de la Selva, s'entendrà condicionada al manteniment dels serveis mínims següents:
Centres d'ensenyament primari i secundari i residències per a la gent gran:
100% del servei de cuina, si en disposen.
50% del servei en els menjadors, lavabos i WC.
25% del servei en la resta de dependències.
En tots els supòsits, s'efectuarà la retirada de matèria orgànica susceptible de descomposició quan n'hi hagi."