escriu-me
My Photo

dimecres, 14 de setembre del 2011

Dimecres, 14 de setembre del 2011, a Lloret i a la resta de Selva Marítima


Avui hi he trobat:


ja tenim teatre !!!


divendres ens el van entregar…



Lloret recepciona el teatre i començarà a funcionar el dissabte
Es va "inaugurar" sense estar acabat amb unes portes obertes a finals de març abans de les eleccions
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/09/14/lloret-recepciona-teatre-comencara-funcionar-dissabte/514880.html
"El nou teatre municipal s'estrenarà dissabte al vespre, a les 20:30 hores amb un concert coral organitzat per la Comunitat Polonesa de Lloret de Mar i on participen diferents cors d'universitats catalanes i poloneses."


Les jornades de portes obertes del mes de març



Esport i qualitat de vida ( carta de Luis Trullols. LLORET DE MAR. )
He rebut amb il·lusió el projecte d´esport per a persones majors que s´organitza a Lloret de Mar a principis del mes d´octubre, el Sènior Sports Meeting. M´alegra saber que sorgeixen iniciatives com aquesta, que es recorden d´aquells als quals ens agrada seguir practicant esport malgrat el pas dels anys.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/09/14/cartes/514989.html



Ryanair desvincula quedar-se a Girona de qualsevol augment de taxes al Prat
El president de la companyia assegura que els preus a Barcelona no influiran en la decisió
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/09/14/ryanair-desvincula-quedar-se-girona-qualsevol-augment-taxes-al-prat/514868.html



Hostalric se suma als CAP ocupats després d´una cassolada pel centre del poble
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/09/14/hostalric-se-suma-als-cap-ocupats-despres-duna-cassolada-pel-centre-del-poble/514878.html




Les Alzines fa canviar de roba 50 noies que incomplien la normativa del centre
http://www.diaridegirona.cat/girona/2011/09/14/alzines-canviar-roba-50-noies-que-incomplien-normativa-del-centre/514849.html

=====================





Tast polonès al Teatre de Lloret
El nou equipament obre dissabte amb un concert, però no tindrà programació estable fins l'any vinent
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/452696-tast-polones-al-teatre-de-lloret.html
"En el concert coral de la Comunitat Polonesa de Lloret hi participaran diferents cors d'universitats catalanes i poloneses com ara la UdG, el Cor de Cambra Ars Animae de Barcelona, el Cor Educatiu de la Universitat Pedagògica de Cracòvia, el Cor de la Politècnica de Wroclaw, el Cor de la Universitat ATH de Bielsko-Biala i l'Orquestra de Cambra de Cracòvia."
"Arseni Frigola va comentar que hi ha diversos grups de Lloret interessats a assajar i per això ja s'han posat en marxa els tres bucs d'assaig."


El teatre, en la jornada de portes obertes que es va fer el mes de març



Salut assumeix les tancades a la Selva i no descarta canvis
El departament defensa el model de reordenació que s'ha anat implantant des del 2005, però admet que hi podria haver alguna “readaptació”
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/14-salut/452867-salut-assumeix-les-tancades-a-la-selva-i-no-descarta-canvis.html


ja podem anar posant la nostra en remull…



Les Dones de Breda fan nit al CAP i organitzaran un tren de protesta el dia 26
El col·lectiu va néixer fa tres anys, té 310 sòcies i, en els últims mesos, el seu vessant reivindicatiu ha anat guanyant terreny
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/14-salut/452883-les-dones-de-breda-fan-nit-al-cap-i-organitzaran-un-tren-de-protesta-el-dia-26.html


=====================





L'imminent tancament del CAP fa moure els grups municipals
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=5344
"L'equip de govern i el PP presentaran, per separat, una moció que exigeix a la Generalitat que no tanqui l'ambulatori a les nits. El PSC, per la seva banda, reclama una moció conjunta per a tenir més pes com a Ajuntament."
Aquest començament de la notícia que us he posat la veritat és que no està del tot clar, però si en llegiu la resta veureu que lel que demanen tant PSC com PP és que no es tanqui el CAP, mentre que CiU i ERC demanen que no es tanqui del tot, no que es deixi una porta mig oberta, no, el que demanen CiU i ERC és que es deixi obert només durant la temporada turística i es resignen amb un què hi farem si es tanca a l'hivern: els lloretencs som forts i aquestes collonades dels CAP de nit no les necessitem pas deuen pensar tant CiU com ERC… sempre segons la noticia, que quedi clar… que llavors alguns se m'enfaden… ( ;-) ;-) ;-) )



150 lloretencs, en defensa del català a l'escola
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=5343
Ahir a les diferents informacions sobre aquests actes no hi sortíem pas reflectits; ni nosaltres, ni Blanes...


=====================





Los precios hoteleros caen un 2% en España en el primer trimestre
La Costa Brava ha sido una de las grandes beneficiadas, con aumentos sustantivos de precio en localidades como Lloret de Mar, con una subida del 17% hasta los 79€
http://www.hosteltur.com/133610_precios-hoteleros-caen-2-espana-primer-trimestre.html

=====================




EL ECONOMISTA

El precio medio de los hoteles desciende un 2% en el primer semestre
Por el contrario, las capitales situadas en el litoral han mantenido su rango de precios. Así, Barcelona ha incrementado un 6% sus tarifas, hasta alcanzar una media de 106 euros,
http://www.eleconomista.es/turismo-viajes/noticias/3369972/09/11/el-precio-medio-de-los-hoteles-desciende-un-2-en-el-primer-semestre.html
"en la Costa Brava, Lloret de Mar ha incrementado sus tarifas un 17% y Roses un 7%. Hay también excepciones. Los hoteles de Estepona, Benalmádena o Fuengirola han acusado caídas en los precios, que se explican en general por el aumento en la oferta"

=====================




VANGUARDIA
(de Mèxic)


México homenajea a Roberto Bolaño
Con el nombre de su cuarta novela, "Estrella distante", una muestra artística rinde homenaje en Ciudad de México al escritor chileno Roberto Bolaño (1953-2003)
http://www.vanguardia.com.mx/mexicohomenajeaarobertobolano-1096901.html
"Allí están, por ejemplo, las fotografías de Patti Smith a la silla donde Bolaño se sentaba a escribir todos los días en su ya mítico estudio de Blanes, la localidad de la Costa Brava donde vivió sus últimos años hasta morir prematuramente por complicaciones de una grave enfermedad hepática que padecía.
La autora de "Horses", que dice haber leído tres veces la novela "2666", tanto como para llegar a considerarla "la primera obra maestra del siglo XXI", tuvo acceso al lugar donde trabajaba su autor favorito gracias a los buenos oficios de la viuda del escritor, Carolina López, quien la llevó a conocer el estudio cuando Smith visitó Blanes el año pasado."

=====================







11704 - NOTARIA DE CONCEPCIÓN DE LOS REYES GALLEGO (Lloret de Mar) Edicte sobre tramitació d'acta de notorietat
"instada por DOÑA TRINIDAD MARTÍNEZ PUJADES, D.N.I. número 36.412.796-R, para hacer constar un exceso de cabida de que es la diferencia entre el que consta en el Registro y la superficie actual real de la finca URBANA: CASA-CHALET en terreno de procedencia del “Manso Bohigas”, en el término municipal de Lloret de Mar, hoy calle’ Ruben Dario, número 1. LINDEROS ACTUA LIZADOS: Norte y Este (frente) cálle en proyecto, hoy calle Ruben Dario; Noroeste (derecha entrando), con Luis Ripollés Herlanga e Hilaria Herrero Benito; hoy calle Ruben Dario, número 5, titular: DON LUIS RIPOLLES BERLANGA; - Oeste (fondo) con resto de finca matriz, hoy calle Baix Llobregat, número 30; Titulares: LLUIS CORRETJA OLLER y DONA MARIA ANGELS MASACHS DESEURES; al Sur (también fondo) con resto de finca matriz, hoy calle Baix Llobregat, número 26. Titulares: DON JOSE MARIA CASADO NIETO y DOÑA CONCEPCIÓN DIVOLS RUIZ; - Sureste (también fondo), con resto de finca matriz, hoy calle Ruben Dario, número 1, titulares: CAROL ANN MARTÍN y DON BENITO GARRIDO."

=====================







ORDRE EMO/218/2011, de 31 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases reguladores per a l'any 2011 de la línia de finançament a càrrec del Fons Financer de l'Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (FOMIT).
https://www.gencat.cat/diari/5963/11243048.htm



EDICTE de la Secció Cinquena de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sobre interposició d'un recurs contenciós administratiu (exp. 277/2011).
https://www.gencat.cat/diari/5963/11252026.htm
"Que por JOSEP FARRÉ ESPAR se ha interpuesto recurso contencioso administrativo al cual le ha correspondido el número 277/2011, contra la resolución del Departament de Salut, de fecha 10 de junio de 2011 por el que se revoca el acuerdo adoptado por el Colegio de Farmacéuticos de Girona de 27 de septiembre de 2007 relativa a la instalación de una nueva oficina de farmacia del ABS de Blanes."



RESOLUCIÓ GRI/2124/2011, d'11 d'agost, per la qual es fan públiques resolucions en matèria de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal.
https://www.gencat.cat/diari/5963/11208147.htm
"Tipus de resolució: nomenament provisional. Entitat local: Ajuntament de Tossa de Mar. Lloc de treball: intervenció. Funcionari: Javier Requejo Garcia. Data de la resolució: 10 de juny de 2011. Contingut de la resolució: ratificació del nomenament"

=====================



Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...