escriu-me
My Photo

diumenge, 2 d’agost del 2009

Diumenge, 2 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima (

Avui diumenge:
XXIV EDICIÓ DE LA TRAVESSIA NEDANT A LA BADIA DE LLORET
Sortida : 9.00 h des del Mirador dels Campions
Arribada: 9.45 h davant de Sa Cova ( Passeig de Sa Caleta)


=====================

Música als Jardins de Santa Clotilde 09

Avui diumenge a les 7h de la tarda; entrada gratuïta.


=====================
=====================
=====================



zoom cartell AQUÍ




Els de Blanes han de ser bona gent per força, sinó no s'entén com encara no han penjat pels dellonsis cap dels responsables d'aquest estropici. Jo no sé si els lloretencs aguantariem en ple mes d'agost una imatge així sense decorar les faroles de les entrades amb els seus caps...

Els treballadors de Costes preparant els tubs i el terreny per la draga



Si a Blanes en deuen estar fins al monyo, no em puc ni imaginar lo contents que deuen estar els d'Arenys que són sense "comer-lo ni beber-lo" els altres protagonistes, doncs d'allà en surten aquest quart de milió de metres cúbics i més: "Els 250.000 metres cúbics arribaran de la zona d'Arenys de Mar, un indret on els pescadors ja estan molt i molt preocupats perquè aquestes darreres setmanes s'ha extret sorra per regenerar les platges del Maresme"

"finalment es construirà a uns 500 metres del paratge blanenc de Vilar."

"De cara a l'estiu vinent hem d'augmentar les campanyes de promoció a mercats pròxims com ara França", assegura el president de la Federació d'Hostaleria de les comarques gironines, Antoni Escudero""Escudero va comentar que a Lloret de Mar la demanda de pernoctacions ha disminuït al voltant d'un 15%: l'any passat es va arribar al 90% d'ocupació, i en canvi aquest any no s'han superat els 70 punts percentuals"

"Amb casos com la nova grip, d'enorme transcendència social, el primer que cal exigir a les autoritats sanitàries és una puntual i veraç informació. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva no ho ha fet."



"El conseller Nadal quan era a l'oposició va dir que "si no existís Salvem l'Empordà s'hauria de crear""
El dia de l'Aplec dels Perdons vaig escoltar com una autoritat municipal nostra li deia a l'alcalde de Bolsena una frase semblant referint-se a "quelcom" d'aquí... ;-) ;-) ;-) (???)

500 € per cotxe

Espero que no us hagueu quedat només amb el subratllat en vermell hi us hagi servit de pista per córrer cap a la benzinera més propera amb l'àvia... doncs és una broma del Sr. Cruanyes... (espero !!!)
El que ja no és tant una broma són la quantitat de gossos que s'abandonen per aquestes dates i aquí sí que les benzineres en són lloc preferent, (també les urbanitzacions), i que fa que en aquests moments el
Centre d'Acollida d'Animals de la Selva a Tossa estigui completament desbordat.
Aneu-hi a fer una ullada encare que no penseu adoptar-ne un. Pot ser una bona experiència tant per vosaltres com per els vostres fills; i ja posats demaneu que us en deixin algun per una estona per anar a passejar pels voltants, us en deixaran un (si voleu també varis), dels que estan acostumats a anar amb gent i fareu quelcom per la vostra salut i també per la dignitat i benestar d'aquests pobres animals...


L'article no fa, tal com podria suggerir el títol, una descripció de diferents formes de corrupció sinó que descriu el comportament d'alguns mitjans de comunicació que el que fan no és informació sinó difamació i en posa l'exemple d'una tertúlia de ràdio: "vaig poder sentir com tallaven a trossos -era com si la desxuiassin- una persona que conec. I, perquè la conec i sé alguna cosa del seu treball, de la seva capacitat d'esforç i de la seva categoria intel·lectual i humana, vaig considerar d'una bestialitat salvatge la frivolitat amb què la desqualificaven"
El Sr. Janer ho té clar: "això mateix era el que feien els feixistes: atribuïen un seguit d'invencions a aquell que volien eliminar."


Jo vaig veure la carrera i juraria que el també lloretenc Mullera va acabar segon



Avui a les 7h; entrada gratuïta.


El Sr. Cuyàs explica un xic el trajecte i les cares dels nostres visitant i posa el dit a la nafra de quelcom que moltes vegades, (hivern inclòs), em tira enrera a l'hora de decidir anar en tren a Barcelona: "Als turistes els costa entendre que la plaça de Catalunya tingui una estació tan fosca, bruta i calorosa"


"És la mena de peatge imposat a molts municipis arrasats urbanísticament i desarrelats socialment. Més que un paisatge físic determinat i més enllà dels florilegis de postal que li vulguin penjar, el món de pagès és també un paisatge social i cultural, d'una enorme riquesa lingüística que es passa per alt amb absoluta impunitat."
Ojo al dato,!!!, Paquita, Lluís... el dia que el futur museu d'eines agrícoles de les Alegries obri portes no estaria pas malament convidar a fer-hi un predicot la Sra. Ballbona doncs sembla venir-ne de regalia: "L'àvia Amàlia, que ve de pagès, sempre diu: «Caldera vella, bony o forat.» O també, quan passa per un espai visiblement mal apariat: «Això sembla el carrer de mitja galta.»"

"La ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, va aclarit ahir que encara que els joves són «més vulnerables al contagi» de la grip A, això no significa que siguin un grup de risc susceptible de ser vacunat, perquè en la majoria de casos el virus provoca «símptomes lleus»."







Entre les colles participants, la Colla sardanista Sa Palomera de Blanes




"És "lorquiana". En donen fe els seus antics companys de teatre del Centre Catòlic de Blanes, a qui recitava els poemes d'aquesta obra abans de començar a assajar quan només tenia 15 anys. Alguns encara en tenen seqüeles"