escriu-me
My Photo

dimarts, 7 d’abril del 2009

Dimarts, 7 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Encara l'aparcament per a bicis del costat de l'Ajuntament....

Dissabte us posava aquesta foto on es podia veure com els petits Smarts que acompanyen els joves portuguesos envaïen l'aparcament destinat a bicis:

Avui, un cop els Smarts portuguesos han après que aquesta llei de ferros pel terra sobre l'inscripció BICIS són per aparcar les bicicletes, ara ja només falta que ho entengui la policía local...

N'he esborrat la matricula de la moto doncs tampoc és el cas
de particularitzar-ho en un agent sinó en una actitud a corregir...





La sala de Plens estava plena de gom a gom per escoltar primer el redactat de la sentència, (per cert que està redactada en castellà i vinent del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es fa rar); la va llegir el representant de l'Obreria n'Arseni Frigola.
Tot seguit va prendre la paraula l'Obrer Major, en Salvador Palaudelmàs, qui va llegir un comunicat de valoració per part de l'Obreria.
Després va ser el torn de l'alcalde, en Romà Codina, qui va mostrar la satisfacció de l'Ajuntament pel sentit de la sentència.
Es va obrir un torn de preguntes però només n'hi va haver una: si se sabia com havia rebut la Generalitat la decisió judicial?, a lo que el sr. Palaudelmàs va dir que ho desconeixia, i al no haver-hi res més per preguntar es va aixecar l'acte.
La presentació va reunir els incondicionals; de tots els assistents ben pocs n'hi havia que es sentissin decebuts pel resultat de la sentència; s'hagueren pogut comptar amb els dits d'una mà i n'hagueren sobrat fins i tot dos...( qui eren aquests Wally??? )
;-) ;-) ;-)



Com es pot intuir d'aquest començament, avui l'article del sr. Arbó és de despedida: "Avui m'acomiado fent esment d'un llibre, La mirada de l'adéu, del mateix autor a qui vaig manllevar el títol del primer article."
Però com els bons toreros, (aquells que no maten, ni martiritzen, ni fan befa del animal...), deixa anar una amenaça: "o és una fugida sinó un parèntesi"
I acaba: "Adiós con el corazón / que con el alma no puedo ... canten les estudiantines. Gràcies a tots i totes! "





"La piscina coberta té un pressupost de 7,4 milions d'euros."


A Roses van anunciar a finals de la temporada passada una reorganització de l'imatge de la via pública en el mateix sentit de la que a Lloret s'ha endegat aquest any però per ara s'han fet enrera i a l'autor, el sr. SPIEKER, no li agrada: "Ara, diuen que "avisaran", però que encara no sancionaran tots aquells que converteixen Roses en una fireta."
Després de reclamar on són "els pocs rosincs que encara mereixen anomenar-se empresaris" , es desespera: "La decadència és un procés lent, però imparable. Llàstima que no tinguem cap Obama o cap futbolista que ens sàpiga convèncer que sí que podem."
Dedicat als regidors srs. Llasera i Oliva que sí han tirat endavant aquí aquesta reforma, tot i que les notes de l'èxit o del fracàs no les sabrem fins a final de curs...






Esperem que la tardança, a part del perill físic que pot comportar, no porti associat una altre perill, en aquest cas intangible: la pèrdua de les banderes blaves

"La consellera de Salut, Marina Geli, va dir que les millores en la gestió de la incapacitat temporal, amb una millor formació dels professionals sanitaris i més actuacions per part de l'ICAM, ha suposat un estalvi a la Seguretat Social de 234 milions d'euros des del 2006."
De vegades es té la sensació de que tot i el que diu la consellera Geli algunes baixes es donen més per la petició del treballador que pel diagnòstic del professional...


"El problema, a hores d’ara, només és trobar un nom. Perquè ja hi ha ocupada la fira de l’aigua, de les herbes, de la mel, de la ratafia, del garnatxa, del vi, de l’aiguardent, del formatge, del mató, de la coca, del torró, de la poma, de l’oli, de l’embotit, de l’arròs, del pa, de la farina, del blat, de l’escudella, del bolet, de l’all, del cigró, de la cirera, de la patata, del calçot i fins i tot la de la truita amb suc.
Afanyi’s. "


Un refrany que descriu una crueltat més vers els animals.
La mateixa que fa exhibir caixes d'escamarlans vius tot cridant com a virtut: "
encare belluguen", i insensibles de nosaltres admirant'ho amb un: "oh que macos i frescos", sense pensar que són animals que s'estan ofegant amb una agonia ben lenta i prolongada...




"Què significa exactament la sentència del tribunal i quins efectes tindrà? És el que van explicar en públic ahir al vespre representants de l'ajuntament i de la mateixa Obreria"







Escoltar AQUÍ l'entrevista amb Salvador Palaudelmàs, Obrer Major de Santa Cristina





"Perquè es segueix queixant SOS Lloret si tot està legalitzat i aprovat tal i com marca la llei? La resposta contundent a aquesta pregunta va arribar el passat dia 19 del març de la mà d’un informe de la Comissió Europea. Margaret Auken, europarlamentària d’Els Verds danesos va deixar al descobert les misèries i les mancances que rodegen l’urbanisme espanyol."
Un article molt treballat per part de la redacció de CAFÈ&LLET

"L’alcalde accidental de Lloret de Mar, Romà Codina, ha destacat la ’seriositat’ i ’solvència’ de la nova constructora que, curiosament, és la mateixa que uns metres més enllà del teatre està aixecant el Gran Casino Costa Brava."












/>No hi he pas sabut trobar res que semblés parlar de nosaltres




Ajuntament de Blanes: Increment dels quilòmetres recorreguts per increment del nombre de línies.- Implantació ISO 14001/04.-Implantació SAE: 24.958,00€
Ajuntament de Blanes: Increment de nombre de marquesines i parades: 8.277,00 €
Tossa de Mar: Adequació de dos trams d'escales del camí de ronda de Tossa de Mar: 16.408,00
Consell Comarcal de la Selva: Actuacions sobre la xarxa de camins als municipis de la Cellera de Ter i Tossa de Mar: 56.102,59€