escriu-me
My Photo

dimarts, 31 de març del 2009

Dimarts, 31 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Un tramvia per a la Selva Marítima !!!

Segons m'explica ell mateix en un simpàtic mail, a part de declarar-se "seguidor del teu blog de notícies", del seu treball diu: "Ha consistit en fer una proposta diferent de la que va proposar la Generalitat i de la qual en va dir que era inviable. I aquesta que proposo, segons les conclusions de l'apartat econòmic-financer del treball, és viable."

=================
=================
=================


Si han vingut pel sol i platja han escollit mala setmana pobres, tot i que veien els pantalons curts i les mànigues de camisa d'alguns sembla no importar-lis massa...
Els de la foto sí que van notar la fresca doncs veig que només arribar ja tots es van comprar la des-suadora amb el "I love Lloret"... o ja se la portaven de casa ?






"A tall d'exemple, l'estudi posa de manifest, entre altres xifres, que els hotels més petits -de 30 habitacions- assumeixen costos de 853 euros per habitació mentre que els hotels de 500 habitacions destinen 110 euros/habitació a afrontar aquestes despeses."

La dada correspon a l'oficina de Girona però de ben segur que a casa nostra passa tres quarts del mateix...

Més d'un alcalde trucara dient: "si us plau, ajuda, aquesta oposició acabarà amb mi"...

El túnel s'obrirà oficialment aquest divendres i és per això que el sr. Macias ja porta dos grans articles sobre el tema aquesta setmana. Del primer jo en ressaltava que en totes les llargues línies només hi trobàvem boniors del túnel i ni un sol mot dels greus inconvenients que també pot provocar i que per ara no estan resolts; doncs avui, altra vegada ratlles i ratlles de boniors i ni una paraula dels milers de camions que travessaran pel centre d'Olot i pobles de les rodalies.
Que té avantatges, només faltaria, ningú en diu el contrari, però també m'agradaria sentir una paraula de reconeixement cap el desconsol dels que veuen en el túnel greus inconvenients i que les solucions que s'hi apunten no faran més que agreujar-ne el problema.
El sr. Macias ho titula amb mala fe " Guanya la cultura del sí" que és tant com treure el sant Crist que tan els agrada passejar de "la cultura del NO" i que NO és tal, sinó que es "la cultura del SÍ " però NO a qualsevulla preu...


Ara resulta que els 72 de Perth van anar a Austràlia de gorra, (que per cert, i si ningú en diu el contrari, encara hi són i si la polèmica continua i el Patronat els continua enviant diners, aquests s'hi queden), doncs com deia, ara resulta que hi van 72 i ni tant sols van fer les fotos ells, van comprar una postal i la van enviar... D'això s'en diu jeta !!!
N.Q. te la dedico... ;-) ;-) ;-)

L'article més llarg de tot el diari i no té ni tant sols un punt i a part. Parla del Pla Bolonya; si us hi atreviu sapigueu que les urgències a l'hospital de Blanes no tanquen...




Sempre que et creues pel carrer amb algun/alguna que esta bona/bo es diu: que deu menjar per estar així...
El mateix podríem dir del Serrallarga de Blanes; què deuen menjar amb la quantitat de premis que reben... ???




"A més, entre els guardonats cal afegir-hi les Caves Farré-Garriga, de Caldes de Malavella, amb cinc premis."

A Lloret el túnel ja ens el van fer fa temps, ara ja només falta l'interès per millorar les freqüències del transport públic..., o és que algú pensa que Olot/Vic/Manlleu ens arriben a la sola de la sabata del que representa Girona/Lloret/Blanes

"Els ajuntaments, mal finançats pels serveis que obligatòriament han de prestar i sensibles a les noves demandes ciutadanes, han assumit noves despeses a cavall del diner abundant que ha rajat per l'aixeta del creixement urbanístic. Una vegada aquesta font s'ha assecat hem d'aconseguir que les dificultats del món local marquin l'agenda política."
En aquesta darrera frase crec que l'autor s'ha deixat un "NO" i el que volia dir es que les "dificultats NO han de marcar l'agenda"


"L'exjesuïta de 88 anys, ha creat una fundació que ofereix els serveis bàsics a 2,5 milions d'habitants a Anantapur, una de les zones més pobres de l'Índia."



























Barcelona (Rocksound, 17 mayo; Madrid (Gruta 77, 13 mayo); Bilbao (Balcón de la Lola, 7 mayo); Vila-Real (Japan Rock Club, 15 mayo)



concurs-oposició
lliure per cobrir sis places d’Auxiliar de Protecció
Entorn,


Projecte de Renovació i
millora de la xarxa de transport d’aigua
potable des del bombeig de la Montgoda al
dipòsit de Canyelles”, redactat per l’Enginyer
Tècnic Industrial, Joan Ruiz Castro, de
l’empresa AQUALIA SA,


Juicio monitorio a
instancia de Entidad de Conservacion de la
Urb. El Turo Lloret de Mar representado por el
Procurador/a Sr/a. Mª. Mar Ruiz Ruscalleda
contra Evgeny Nekrasov sobre reclamación de
cantidad




de les obres
d’urbanització corresponents al SUS-10 Parc
d’Activitats de Vidreres


NOM: AS.INMOB.GRUPO PARK, SA
NIF: A17845777
CONCEPTE: comptador-escomesa
IMPORT: 129,36 €

Per desaparició d'aquesta immobiliària li corren al darrera per 129,36€. Ja firmarien molts que les deutes dels promotors es saldessin amb un bitllet de100€ i tres de 10€




No hi he sabut veure res que sembli parlar de nosaltres