escriu-me
My Photo

dissabte, 14 de març del 2009

Dissabte, 14 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


Avui dissabte:
A les 9h, sota el títol "SOLO CHELO BACH", Bebeto Cidra les sis suites per a violoncel de Johan Sebastian Bach
Demà diumenge:
El quintet de solistes de l’Orquestra Camerata XXI oferirà aquest proper diumenge a les 17.30 h el primer concert familiar de l’Espai XXS, "Veniu a Venècia s'hi fan cançons".
Si vols veure el quintet en directe amb un altre repertori clika
AQUÍ

========================
========================
========================

També avui dissabte:

========================
Partit d'hoquei patins de competició europea (COPA CERS)
19.30 h: CH LLORET - RSW WEIL



"La principal conclusió a què es va arribar va ser la necessitat de discutir en una junta de portaveus si es pot presentar qualsevol tipus de moció o s'han de pactar algunes limitacions per tractar només temes "relacionats" amb Lloret."
La polèmica no és tant per alleugerir de temes els plens, doncs tampoc en són tantes les mocions d'aquests tipus que s'hi presenten, sinó evitar deixar amb el cul al aire a algun grup que se sent tensionat amb algunes propostes que tot i que hi haurien d'estar completament d'acord per no fer-li un lleig al soci o no quedar malament davant la direcció nacional del partit no saben con amagar-se'n...

De totes maneres si teniu convidats i us en refieu dels brunyols, compte !!! doncs no us els entregaran fins "el següent diumenge li entregaran mig quilo de bunyols"





"Política Territorial negociarà els projectes amb els ajuntaments que els han rebutjat"

I si en ves de parlar d'un parc western ens dediquéssim a potenciar la zona humida de Sils...???
Aquest dimarts cap al tard, entrada de fosc, per sobre Serra Brava/Cadiretes (?) es van poder veure una volada de varies desenes de oques (?). ànecs (?) o algun altra migratori d'aquesta mida que feien cercles buscant lloc per dormir i fer un ressopó.

La foto no és de Sils. és de l'Onyar a Girona, sota el Pont de Pedra.




ot i que normalment aquestes notícies us les estalvio, aquesta la poso doncs com veieu poca cosa he trobat avui. De totes maneres no hi busqueu ni el qui, ni on, doncs no ho posa; l'únic és que menys mal "no van actuar amb violència i ningú no va prendre mal."







Per obtenir els brunyols no val ni jurar, ni prometre que s'ha fet la compra: "El president de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, explica que, per obtenir els bunyols, caldrà ensenyar el tiquet."




Traieu les copes i obriu el cava, que toquin les campanes, que es declarin sis dies de festa !!! ...
Per fi ens citen com exemple a seguir:
"Per què ajuntaments com Lloret hi posen mà i el nostre es incapaç de fer-ho?"