escriu-me
My Photo

dilluns, 26 de maig del 2008

Dilluns, 26 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt... Avui ben poca cosa...(es dilluns...)


El Centre Excursionista, amb colaboració amb Lloret Natura, i per tal dedonar a coneixer diferents camins i paissatges del nostre municipi, ha programat pel proper diumenge dia 1 la 1ª Caminada de Lloret a Tossa seguit el traçat del antic GR-92 es a dir per les Alegries i Can Sota.
Però jo em pregunto: ¿perquè amb la que ha caigut aquests dies amb el GR-92 i Can Juncadella, no es fa la mateixa excursió però passant per aquesta finca, no per les Alegries i can Sota, i mostrant als participants com el GR-92, en aquell tram, té les marques esborrades, està tancat en un dels seus extrems i en el altra hi ha un rètol de "Prohibit el pas" ?
¿Tant haguera costat variar el trajecte i muntar l'excursió com un acte reivindicatiu d'un camí públic, com sí van fer a Tossa diumenge passat...?
A lo millor encara hi som a temps...!!!



















En defensa pròpia, i pel meu gust, li haguera pogut posar la banya un pam mes avall...


Molt han de canviar les coses com perquè jo torni a omplir amb bio-diesel...!!!




Si coneixeu alguna iniciativa d'aquestes a les nostres contrades m'ho podríeu fer saber...






No sé si són coincidències o fruits de la mateixa ploma, però a La Vanguardia d'avui hi ha una entrevista a Jordi Portabella (ERC) amb el títol
"La marca Barcelona se debilita" El líder de ERC en Barcelona hace balance de un año"









Hi trobo Lloret però s'han saltat Blanes, ( a veure si ja donen per descomptat que Blanes no paga l'aigua doncs la troba cara...)