escriu-me
My Photo

diumenge, 24 d’agost del 2008

Diumenge, 24 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui diumenge:
Campionat de Catalunya de Llagut
(Hi ha 80 equips inscrits)

==========================

Botiga al carrer



Si us plau que a Lloret hi hagi un wi-fi, un wimax o un "max well esmax"..., pero JA!!!,
No podem reclamar un turisme de qualitat i tenir a la façana de darrera l'Ajuntament cinquanta joves amb els seus portàtils assentats a terra aprofitant la senyal de un wi.fi que a algú se li ha oblidat encriptar...!!!
Amb l'excusa de que "hi han coses més modernes i ens ho estem mirant", s'ens està passant l'arròs i la temporada...


Doncs vinga...entre tots a posar-nos les piles...
Les urbanitzacions i particulars a mantenir neta la franja perimetral i els ens públics que també compleixin amb la seva part i tinguin cura de les cunetes de les carreteres, de les parcel.les de la seva propietat, de les zones verdes susceptibles de ser un risc i també instant als propietaris que no compleixen, a què ho facin, i sinó que subsidiàriament ho netegin ells i els hi cobrin després als propietaris...







Si terrible n'es la descripció i els seus possibles efectes, la seva malicia no acaba en el moment d'explotar: "maten en el moment del bombardeig, però com que entre un 5 i un 30 per cent de les submunicions no exploten en l'impacte, queden disperses pel territori, i amb el temps causen el mateix efecte que les mines antipersona. Un 98 per cent de les víctimes són civils, especialment nens que les agafen pels seus colors brillants".

"Les centrals de biomassa ofereixen oportunitats a la societat i al territori que poden revertir positivament en la mesura que es desenvolupin i s'apliquin amb una sensiblitat que superi criteris estrictament economicistes, sense que això signifiqui una pèrdua de beneficis i rendibilitat."






Aquesta problemàtica a Girona és força comparable amb la de Lloret, on l'Ajuntament prohibeix l'aprofitament de les aceres, façanes i "retranquetjos" per part de les botigues i en canvi els permet a les fruiteries, bars o discoteques, (els cartells a la façana del Trópics o del Màgic Park en són una mostra), ... i amb el mateix argument que l'Ajuntament gironí: «es donava mala imatge al turisme»

No sé si ho diu en segones o de veritat li encanta...
Tots busquem unes vacances idíl.liques en un lloc allunyat i maco, però tampoc faig bandera del que aquest senyor li agrada
" escassos, precaris i inestables restaurants i i que els bars i granges tanquen a una hora prudent " sobre tot si, com ja reconeix al principi, el lloc no té massa encant " ni cap monument ni cap reclam turístic per ensenyar"
Els quatre pobles que esmente han esdevingut llocs molt visitats no precisament per les mancances que diu que té Premià...


Tot i que avui parlen de 5% i 10%, la frase d'ahir de la davallada del 40% a l'ABS de Blanes continua: "hi ha alguns centres que han notat la davallada del turisme amb les visites programades, com a Blanes, on «el nombre d'aquest tipus de consultes va ser un 40% inferior respecte del juliol de l'any passat»


Farmàcies de torn
Lloret de Mar:
Basté Barberan (de 2/4 de 10 del matí d'avui a 2/4 de 10 del matí de demà): 972 361 064. Camí de l'Àngel, 22. M. Tallada Mateu (de 2/4 de 10 del matí a 1/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 9 del vespre): 972 372 868. Avgda Just Marles, 5.

Blanes:
Altimir (de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia): 972 334 403. Av. Vila Madrid, 17. Pujol (de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia): 972 330 465. Pl. Ntra. Sra. del Vilar, 5-6. Sureda-Casamor (de 9 del matí d'avui a 9 del matí de demà): 972 330 069. Psg. de Dintre, 3.

Tossa de Mar:
Castelló Cugat (de 2/4 de 10 del matí d'avui a 2/4 de 10 del matí de demà, localitzables): 972 341 303. Ferran Agulló, 12.

Vidreres:
Adzet (de 2/4 de 10 del matí d'avui a 2/4 de 10 del matí de demà, localitzables): 972 875 666. Josep Pla, 84 baixos.


Esperem que no tots hagin fugit i que també n'hagi arribat algun...